Info aanvragen

Evenementen

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Een heerlijke week in Midden-Frankrijk om je liefde voor het leven aan te boren. Een speels onderzoek via dans en transformerende oefeningen naar ons libido: waar stroomt het, waar stokt het en hoe komt het weer in beweging? Libido wordt in haar meest brede zin ervaren: levenskracht, creativiteit, vitaliteit, aanwezigheid en levendigheid. Al deze energie beweegt zich in en tussen ons en verlangt naar vrijheid!

Een diepgaande week die inzicht en ‘embodiment’ samen laten vloeien middels een mix van krachtige werkvormen: Internal Family Systems, stembevrijding, tantrische oefeningen, mindful yoga, meditatie, mantra’s zingen, dans en massage. De rode draad is rust, vrede en vrijheid brengen in je innerlijke systeem. Met stevigheid aanwezig kunnen blijven in het moment, welke uitdaging je ook tegenkomt in de drukte van het dagelijkse bestaan.

Een week lang Tantra & Massage speciaal voor singles. Tantra masseur Johan Raaimakers (Tantra-Atma) gaat jullie onderdompelen in Tantrische massages in Frankrijk. Verbinding maken met jezelf en de ander via massage: Prana Flow massage, 5 elementen massage, geblinddoekte massage, 4 handen massage en Moon-point/hoofdmassage zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze week, …

Nieuwsbrief ontvangen?