Info aanvragen

First-Date Tantrische massage week

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

The art of Tantric touch

sadhaka-tantra-pranamassage2

First-Date Tantrische massage week in Frankrijk

The giver asked: How would you like me to touch you? The receiver answered: I would like you to touch me as if you were going away tomorrow, far far away, and you wanted to remember the feel of my body, the texture of my skin, the hills and valleys that make up the landscape of who I am…

Een week lang Tantra & Massage speciaal voor singles. Tantra masseur Johan Raaimakers (Tantra-Atma) gaat je onderdompelen in Tantrische massages in Frankrijk. Als je van quality-life en het Tantrische pad houdt is dit voor jou de ideale actieve vakantie. Een goed bed, fijne omgeving, goed en gezond eten, maar vooral samen met gelijkgestemde singles! Verbinding maken met jezelf en de ander via massage: Prana Flow massage, 5 elementen massage, geblinddoekte massage, 4 handen massage en Moon-point/hoofdmassage zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze week, …

Meer over het First-Date single evenementen in Nederland vind je hier.

The giver asked: How would you like me to touch you? The receiver answered: I would like you to touch me as if you were blind, knowing that you love me, but unable to see me. Touch my face, my breasts, my belly, my toes… learn what I “look” like, imagine me in your mind as your hands explore my shape.

The art of giving

Een Tantra massage geven is minder dan 20 % techniek, de rest is onvoorwaardelijke aandacht, bewust-zijn en liefde vanuit het hart. Natuurlijk moet je weten wat je doet, hoe je begint, wat de beste houdingen zijn. En het is fijn om voorbeelden te zien. Dat geven we je allemaal. Maar het contact moet vanuit jezelf en je hart komen. Ook daarin wordt je aan de hand meegenomen… naar hogere sferen. In die sfeer ben je als gever helemaal aanwezig en uit je denken en ego. Een tantrika handelt doelloos met onvoorwaardelijke aandachtige aanwezigheid voor de ander.

The art of receiving

Een Tantra massage ontvangen lijkt makkelijker dan geven, maar niets is minder waar. Kan jij je helemaal overgeven aan het moment? In hoeverre houd jij toch een controle? Ben je wel aanwezig in een massage of vlucht je naar je hoofd of andere sferen en weg van je lichaam? Allemaal situaties die je kan tegenkomen in een Tantra massage en zeker als je op een dieper niveau wordt (aan)geraakt. Kan jij die onvoorwaardelijke liefde en aanraking toelaten, of zijn er angsten of pijn op die gebieden? Deze First-Date Tantra massage week biedt jou een veilige setting en een interessant speelveld om vrij te gaan exploreren.

 

tantra-massage-johan2

The giver asked: How would you like me to touch you? The receiver answered: I would like you to touch me as if your hands were healing hands, radiating love energy with every stroke. Feel the energy penetrating through skin, through flesh, entering into the cells of my body

Programma

Wat gaan we zoal doen? Vooral masseren waarover hier wat voorbeelden met uitleg.

Dag 1:
Ochtend: Dans, beweging, landen in de ruimte, kennismaking, introductie en hoofdmassage.
Middag: Prana Flow massage boven rugzijde massage geven en ontvangen
Dag 2:
Ochtend: Prana Flow boven rugzijde herhalen en onderrug geven en ontvangen
Middag: Megen van energieën en Prana Flow voorzijde lichaam geven en ontvangen.
Dag 3:
Ochtend: De mannen ontvangen een 5 elementen massage van de vrouwen.
Middag: De mannen ontvangen een 5 elementen massage van de vrouwen.
Dag 4:
Ochtend: De vrouwen ontvangen een totale Prana Flow massage van de mannen.
Middag: De mannen ontvangen een totale Prana Flow massage van de vrouwen.
Dag 5:
Ochtend: Geblinddoekte Massage ontvangen en geven.
Middag: 4 handen massage ontvangen en geven.
Dag 6: Vertrek in de ochtend na het ontbijt tot 10 uur of blijf nog een week!

Dagindeling

10.00 – 12.30 uur Tantra massage cursus (5 ochtenden)
15.00 – 17.30 uur Tantra massage cursus( 5 middagen)
21.00 – 22.00 uur avondactiviteit (optioneel)

De massages

– Prana flow massage, prana energie wordt opgewekt door middel van de mannelijke en de vrouwelijke zones op het lichaam te activeren en te mengen tot één prana energie. Deze prana energie is het neutrale (non dualistisch) fundament voor hoe de massage intuïtief verder verloopt.

– 5 elementen massage, op meeslepende muziek worden de 5 elementen aarde. water. vuur. lucht en ether in het lichaam geactiveerd. Na een uitleg en demonstratie volgt het geven en ontvangen in koppels alle rust zelf gaan masseren en ontvangen. De gehele uitdaging is om de vijf elementen met elkaar in verbinding te brengen, zonder lagen uit te sluiten zodat het lichaam in een uitgebalanceerde staat van zijn en extase komt.

– MoonPoint/Hoofd massage gericht op release en ontspanning. In het hoofd en bovenlichaam zitten diverse punten. Deze zijn verbonden met de chakra’s en sub-chakra’s en worden door massage gestimuleerd en zo geactiveerd. De punten op het lichaam kunnen worden onderverdeeld in gevoelige tot zeer gevoelige zones. Wanneer alle zones geopend ofwel ontwaakt zijn kan je alles doen ongeacht de volgorde, als het maar goed voor elkaar voelt. Met deze massage zullen we beginnen voor rust en verbinding te creeeren.

– Inner flow massage, een massage om contract te maken met jezelf en naar binnen te keren. Geen tot weinig vuur elementen maar rustige, aardende en verwarmende aanrakingen en massage bewegingen. Heel het lichaam wordt in diepe rust en vrede gebracht, met momenten van diep voelen en bezinnen van binnen uit.

Dit is een opzet van het aanbod in deze week! In het moment, inspringend op de groep, het niveau en behoeften en onderwerpen die aangeraakt worden, worden cursusonderdelen toegevoegd, te denken aan 4 handen massage, geblinddoekt masseren, dans, meditatie, yoga enz. Kortom alles wat onze geest en ziel zal voeden en in balans zal brengen.

The giver asked: How would you like me to touch you? The receiver answered: I would like you to touch me as if your hand were a feather, lightly caressing the edge of my being.

The giver asked: How would you like me to touch you? The receiver answered: I would like you to touch me as if you gained your nourishment through your hands. Feed on me, drink deeply and draw from your touch the love that I hold for you.

Voor wie is de cursus?

Voor iedereen die graag met gelijkgestemden de wereld van Tantra massage wil ontdekken of verdiepen. Breng je graag een partner mee? Kom dan naar de Tibetaanse Tantra Massage week voor koppels.

Speciaal voor singles met een open mind en een enigszins flexibel lijf, anders kan de week ook fysiek zwaar voor je worden. Je masseert op een matras op de grond en de houdingen zijn niet alledaags. (tip, oefen in de weken voor de training met op de grond zitten). Ook moet je geen schroom hebben om bloot te zijn en emotioneel redelijk stabiel zijn. Mocht je twijfelen neem dan contact met Johan op om samen te kijken of de week voor jou een toegevoegde waarde kan hebben en hoe je het beste voor te bereiden op de week. Er wordt altijd gestreefd naar een gelijk aantal mannen en vrouwen. Meer info over het First-Date concept vind je hier: https://www.tantra-atma.nl/first-date/

De intentie van de week

Samen zijn met gelijkgestemden in combinatie met stilte, hartsverbinding en voelen is de intentie van deze week. Op een onbevangen manier masseren en ontvangen, speels en vrolijk. Iedereen is goed zoals die is en we hoeven niets te veranderen. Elke stap op het Tantrische pad naar verruimd bewustzijn is mooi meegenomen. Er kunnen persoonlijke processen op gang komen, maar we gaan deze niet opzoeken als dusdanig. Ook het idee dat je hier een partner zal vinden mag je loslaten. In de visie van tantra zijn er geen doelen maar zijn er altijd gevolgen van… Een partner vinden is niet het doel maar kan wel een gevolg zijn van een mooie verbinding die ontstaat.

“Laat tantra geen andere bedoelingen hebben dan een verdieping van de geest of verrijking van de ziel. Het leven kent geen onmogelijkheden en er is altijd hulp uit de andere wereld waar je op kunt rekenen, mits je motieven maar zuiver en oprecht zijn.”

The giver asked: How would you like me to touch you?The receiver answered: I would like you to touch me as if you were feeding me through your hands, as if by your touch I am nourished and sustained. Every inch of me cries out for your touch, yearns to be fed.

Enkele reacties van deelnemers die de cursus hebben gevolgd

Ik stapte vrij onschuldig de training in, vanuit het gevoel dat ik wat Trantische massage technieken wilden leren. Wat ik deze week heb meegemaakt, was veel meer dan ik ooit had verwacht. Zoveel overvloedige liefde, ik wist niet eens dat het bestond, noch dat ik had nagedacht over de impact ervan op mij, op mijn naasten, op Amsterdam, op zelfs het universum, denk ik. Dus ik dank je Johan uit de grond van mijn hart voor alles wat je hebt gedeeld, de absoluut veilige omgeving die je hebt gecreëerd en al je liefde voor iedereen om ons heen. (Heleen)

Ik bedank Johan voor de mooie week en de verbinding die je tussen ons allemaal hebt gecreëerd, meegaan met de stroom van het moment en een perfecte balans creëren tussen leren, plezier en grenzen verleggen… (Steven)

Johans Tantra massagecursus is magisch in alle opzichten, zeer informatief maar ook vanuit het hart en gaat zoals het hoort op Tantrische wijze, met de stroom mee en zonder vast programma. Je bent creatief en een koning in het binden van de groep. Je creëert een veilige omgeving waarin iedereen zijn eigen grenzen en mogelijkheden kan opzoeken. Het voelde heel oprecht, het voelde warm en liefdevol, het voelde levend en levendig. (Frank)

Ik vond de massagecursus in Frankrijk echt fantastisch. Ik ben heel praktisch ingesteld dus ik vond het heerlijk dat we gelijk aan de slag gingen. De oefensessies brachten me al snel in mijn lichaam. De groep groeide langzaam uit tot een warme plek waar we met een lach en een traan samen konden zijn. Verblijven op centrum Sadhaka maakte het helemaal áf, een ideale combinatie zou ik zeggen. Al met al bracht de cursus me veel dingen: ontspanning en stroming in mijn lichaam, verbinding met mijn partner en de andere mensen en mooie handvatten om ook het geven van massages in mijn individuele sessies (weer) meer aandacht te gaan geven. (Wendy Doeleman)

Foto’s van een massage training van Johan

Foto's Massage
Foto's Tibetaanse Massage Cursus
sadhaka-tantrachandra3
Foto's Tibetaanse Massage Cursus
Le Moulin, een plek om te Zijnnnnn
Foto's Tibetaanse Massage Cursus

Deel deze cursus:

Nieuwsbrief ontvangen?