Info aanvragen

Johan Raaimakers

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Johan Raaimakers

Johan geeft twee cursussen bij Sadhaka in Frankrijk, de cursus Tibetaanse Tantra massage en samen met Silvia Elisa de cursus Tantra & Shibari Experience. Zij geven samen ook weekend- en dagcursussen in Nederland.

Het jaarlijkse Kennismakingsweekend Tantra Yoga en de vervolgcursus Tantra, Prana en verbinding in Nederland verzorgt hij samen met Sadhaka docenten Wim Molinello en Chandra Patricia Benjamins.

Tantrisch masseur in de Tibetaanse Boeddhistische stroming Kum Nye.

Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu.  Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot Tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk(massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (Vipassana en Tenang). Ik heb de diepgaande werking ervaren die een massage heeft op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn. Massage technieken als Sveda-, Vedische en Prana Flow, en de integratie van duo yogatechnieken en meditatieve technieken in een behandeling geven een stabiele basis voor het geven van Tantristische sessies. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages en coaching en hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans.
Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep me in Oosterse en Tibetaanse tradities en visies.

Ik heb ervaringen opgedaan bij de Rasayana Tantra Academie in Rotterdam. Ik volgde daar diverse scholingen van nationale en internationale docenten in diverse Tantra disciplines. Verder ben ik ook actief buiten Nederland en Europa. Ik werk regelmatig als gast body-worker op diverse evenementen en ik werk nauw samen met een collega uit München bij diverse cursussen en opleidingen waarbij “De Shift” een jaarlijks hoogtepunt is. Sinds 2016 geef ik ook praktische lessen in Tibetaanse Tantra massage aangevuld met de nodige theorie. Mijn doel in deze lessen is om vooral de mensen te laten ervaren wat Tantra en de filosofie erachter is en hoe dat voelt. De Tibetaanse Tantra massage trilogie “Prana & Verbinding” en “De speeltuin van Prana” en de “Tantra & Shibari” workshops zijn daar mooie voorbeelden van. Ook organiseer ik samen met collega’s diverse weekendworkshops met diverse thema’s in het voor-en najaar.

Voor meer info over Johan en zijn Atma Massage praktijk, kijk op: www.Tantra-atma.nl

Tibetaanse Tantra massage cursus

Tantra Johan

The art of Tantric touch cursus

Cursisten vertellen over Johan

Ik vond de Tibetaanse Tantra Massage cursus in Frankrijk echt fantastisch. Ik heb Johan als begeleider ervaren als integer, geaard, liefdevol, krachtig en zacht tegelijkertijd: super fijn. Ik ben heel praktisch ingesteld dus ik vond het heerlijk dat we gelijk aan de slag gingen. Verblijven op centrum Sadhaka maakte het helemaal áf, een ideale combinatie zou ik zeggen. (Wendy Doeleman)

Johan knows how to bring somebody a bit closer to some of the secrets of Tibetian Tantra. I am still overwhelmed from the love, the flow and the support and trust. I am impressed by the perfect way of teaching Johan has shown. There had been the wonderful manifestation of love and beauty, which we have seen during the demonstrations of Johan and princess Francis. (Alexander)

I thank Johan so much for spreading such beautiful, deep and loving knowledge that will enrich me for the rest of my life I feel already. I feel the Tibetan Tantra Massage cours at Sadhaka has had a huge influence on me and my way of being and flowing through life. Even more connected then before, to an abundant and endless source of love within. (Johan B)

Johan is in staat vanuit een krachtig zelf-bewust-Zijn en op een liefdevolle, gelijkwaardige maar ook uitnodigende manier in contact te gaan met de ander. (Desire)

Nieuwsbrief ontvangen?