Info aanvragen

Sadhaka Afterglow

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Sadhaka-equinox2024-11c

Welkom bij Sadhaka Afterglow!

Beleef een zwoele ontspannen nazomerweek. De Sadhaka Afterglow is gewijd aan geïnspireerd samenzijn, qualitytime, uitwisseling en cocreatie.  Tijdens deze retraiteweek staan jouw ziel en lichaam centraal, met aandacht voor heling, belichaming en bewustwording. Door middel van interactieve dagelijkse workshops verkennen en ervaren we lichaam en geest met thema’s als  lichaamswerk, (hoger) bewustzijn, relaties, verbinding en intimiteit, creativiteit, dans en beweging.

Zes dagen meestromen met wat er zich in het moment aandient, jouw lichaam en behoefte te volgen en je te laten leiden door waar jouw intuïtie je heen brengt.

Ervaar verbinding met gelijkgestemden

De Sadhaka Afterglow is een plek waar je dagelijks kunt deelnemen aan allerlei workshops, soundbath healings, verschillende vormen van massages, ademcirkels en nog veel meer.

Ervaar verbinding met gelijkgestemden. Laaf je en sterk je aan elkaar. We hebben elkaar nodig, om nog meer te zijn van wie we werkelijk zijn!

De dagen zijn gevuld met een gezamenlijke dagelijkse practice, met zelf tijd, heerlijk gezond eten, cosy rond het kampvuur, verbinden met de natuur en onszelf en elkaar, met sauna, vuur- en cacoa ceremonie en een zomerse duik. Er is ruimte voor co-creatie en een eigen inbreng in het programma. Verwacht sterke fysieke oefeningen, rijk innerlijk werk, massage, tantra en meditatie, mantra chanting, global healing meditations en sharing circles. Ontdek meer over jezelf en je ware vermogen om te leven in vrijheid en te delen in levensvreugde.

Gun jezelf een week vol inspiratie en verbinding

Verkrijg helderheid en inzicht in wat deze nieuwe tijd van jou vraagt.
Je hebt twee keuzes: evolueren of herhalen. Het is tijd om te evolueren! Het is tijd om samen op te staan. Om je unieke essentie te herinneren. Om volledig te leven. Om je aan je hart te binden. Om je lichaam als tempel te eren. Claim je kracht en schoonheid, leef het mysterie van het menszijn, herinner je je zielsbestemming, vertrouw op en geef je over aan authenticiteit en aangeboren wijsheid.

Het is een week van verbinding en samenvallen met het moment, ervaren van vrijheid… Dit is de perfecte gelegenheid om te ontspannen, nieuwe dingen te leren en nieuwe mensen te ontmoeten. In een prachtige setting, in de stilte ver weg van de bewoonde wereld, gewoon bij jouw Sadhaka in hartje Frankrijk.

Quality time onder het licht van de maan en twinkelende sterren…

Programma

Dag 1: Aankomst op zondag tussen 16 en 18.30 uur, 19.00 uur dinner en aansluitend een openingsceremonie.

Dag 2 t/m 6:
Gevarieerde ochtend sessie: start de dag met yoga / Tao practice / somatische beweging / (actieve) meditatie.
Na het ontbijt en na de lunch volg je een workshop naar keuze.
Elke sessie heeft een gemiddelde duur van 2,5 uur.
Na het diner wordt een afwisselend avondprogramma aangeboden, met onder andere meditatie, dans- en beweging (zoals ecstatic dance), sauna, en meer.
Voor de hele week geldt: doe zoveel mee als je wilt, neem zoveel tijd en ruimte als nodig.

Dag 7: Vertrek op zaterdag 31 augustus na het ontbijt tot 10.00 uur.

Sadhaka-equinox2024-9

Enkele reacties van deelnemers

Het team van Sadhaka creëerde een setting van oprechte Verwelkoming en een Omarmende Rust en Stilte op hun prachtige en natuurrijke oase in Orsennes. De positieve impact op mijn innerlijk welzijn en toekomstperspectief is groot. Er werden voor mij innerlijke bewustzijnslagen geopend die ik nooit had willen missen via een gevarieerd aanbod van workshops, authentieke Aanwezigheid en warme Verbondenheid van en met elkeen. Immens veel dank en alle Goeds op het verdere Sadhaka-Pad ! Marc

Wonderlijk… de flow en ease waarmee jullie iedereen het gevoel geven om Thuis te Komen. Ik heb enorm genoten van de sfeer, de groep, de veiligheid, de omkadering en de deskundigheid van jullie begeleiding. Een ervaring om te koesteren… Dank jullie wel! – Ann T.

Wat willen we graag met jullie in contact blijven en ons verder dompelen en laven aan die mind-en body-verruimende energie die jullie brengen. Veel Respect voor jullie LevensPower, doorzettingsvermogen, creaties, teamgerichte-en organisatorische talenten, verwelkomende en koesterende vibes en nog zoveel meer waardoor jullie erin slagen deze wereld echt mooier te maken en harten te verblijden. Ook onze hartjes twinkelen nog lekker na, na de voorbije week op Sadhaka. Ingrid

Wat een fantastisch festival! Vanaf het moment dat ik aankwam op deze magische plek, werd ik omarmd door de liefdevolle & verbindende vibe. Te midden van alles wat er gaande was, realiseerde ik me hoe mooi het is als mensen samen komen, hun harten openstellen en pure vreugde kunnen delen. Sofie

Docenten en workshops

Hier bundelen bevlogen mensen hun krachten, begeleidend in groepssessies die je meenemen van het aardse naar verfijnde energieën, met speciale aandacht voor heling, belichaming en bewustwording van ziel en lichaam. Ontdek de diepere lagen van jezelf en smeed verbindingen met anderen tijdens interactieve workshops. Dit evenement belooft een reis naar innerlijke groei en welzijn, waarbij zowel individuele als gezamenlijke oefeningen een essentieel onderdeel vormen van deze bijzondere ervaring.

• Nadine van der Aa | deelt haar helende spectrum met verbindende communicatie, astrologie, systemisch werk en natuurlijk haar befaamde 5 bodies therapy, en creatieve kunstworkshops
• Wim Molinello | Tantra en bewustwording met actieve meditaties, yoga en lichaamswerk – klank healing avond
• Eugene en Chandra | polariteitswerk om je innerlijke man en vrouw te omarmen en mantra avond
• Chandra | open kunst atelier om je creatieve stroom vrij te laten stromen (schilderen, boetseren, mozaïeken, beeldhouwen, linodrukken, sierraden maken).
• Janie Petersen | tantra workshops en lichaamswerk
• Caroline van Wingaarden | opstellingenworkshop over Zielspotentieel, dans in verbinding

Houd de website in de gaten voor meer docenten en workshops.

Healers, persoonlijke verdieping

Je kunt een individuele sessie boeken bij de verschillende trainers, masseurs en healers voor een nog verdiepender ervaring. Prijzen en boeking ter plekke. Er zijn bovendien onbeperkte mogelijkheden voor persoonlijke uitwisselingen, ontstaan in spontane ontmoetingen ter plekke.

• Lomi Lomi massage
• Individuele lichaamsmassage
• Tantra Massage
• Shibari sessie
• Yoni healing massage

Welkom bij Sadhaka Afterglow

Sadhaka-equinox2024-5
Sadhaka-equinox2024-8
International Flow Yoga and Yin Yoga restorative retreat spreuk 1
Sadhaka-equinox2024-6
Sadhaka-opening-the-heart-space7
International Flow Yoga and Yin Yoga restorative retreat spreuk
Sadhaka-equinox2024-7

Deel deze cursus:

Nieuwsbrief ontvangen?