Info aanvragen

Tanya Rozenthal

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Tanya Rozenthal

Tanya deelt graag haar geschenken als space holder en facilitator van diepgaand proceswerk. Als seksuologische sjamanistische begeleider en een alchemist in hart en nieren brengt ze in haar werk een rijke mix van ervaring mee in Heilige Seksualiteit, Tantra, systemisch vooroudersmedicijn, sjamanistisch schaduwwerk, traumaheling, diep lichaamswerk, Kundalini Awakening en seksuele integratie, voor zowel individuen als groepen.

Tanya Rozenthal is seksuologische sjamanistische begeleider

Tanya heeft een achtergrond in musicologie, literatuur, transpersoonlijke psychologie, neuro-affectieve ontwikkelingstherapie, oosterse mystiek, seksueel sjamanisme, yoga en meditatie, Pelvic Heart Integration en enkele andere BodyMind psychotherapeutische modaliteiten. In het verleden werkte Tanya in muziekeducatie en in sociale zorgprogramma’s voor getraumatiseerde vrouwen. Tanya brengt wijsheid en humor, wetenschap en kunst, aanraking en beweging, tempelrituelen en spontane levendigheid samen in haar werk.

Tanya is toegewijd aan haar persoonlijke hartverruimende levensreis. Ze heeft diepe passie voor menselijke expressie, het medicijn van archetypen, seksuele heel wording en ecologie van Liefde. Haar bezieling is om anderen te inspireren in hun verkenningsreis en integratie van chaos en magie van het leven.
Haar verlangen is om Eros en Spirit, menselijke liefde en commune terug te brengen naar de oorsprong, in eenwording met de natuur zelf, in relatie met ons Thuis, moeder Aarde. Tanya is gegrond, creatief en toegewijd aan authentieke menselijke expressie. Ze werkt in haar thuisstad Amsterdam en faciliteert evenementen en retraites in Europa, UK en rond de wereld.

Meer over Tanya: www.itsaboutlove.nl

Mail Tanya: trozenthal@gmail.com
Of bel: +31618531446

tantra tanya

Nieuwsbrief ontvangen?