Info aanvragen

Wellness

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Wellness, massage en healing

Wellness, massage en healing

Heerlijk ontspannen

Verwen jezelf met een massage of healing tijdens je verblijf op Le Moulin in Frankrijk, of leer masseren in één van onze massage cursussen.

Het is jouw beurt om te ontspannen! Laat je verwennen door vakkundige handen tijdens je verblijf deze zomer op Le Moulin.

Dankbaarheid en liefde… ik heb het hier gevoeld.

Veerle

Massages

Naast het cursusprogramma behoefte om nog dieper in je lijf te komen en maximaal te ontspannen? Een massage is een waar cadeautje aan jezelf, die je weer energie en een fit gevoel geeft. Elke week is er een professionele masseur bij Sadhaka met zijn/haar persoonlijke massage aanbod, van ontspanningsmassage tot Holistische en Tantra massage.

Massages hebben een reinigend effect op de organen, stimuleren de bloedcirculatie, maken de spieren soepel en verhogen de flexibiliteit van het lichaam. Ook voorkomt masseren stress, stijve spieren en sommige aanhoudende pijnen en depressie doordat o.a. afvalstoffen in de spieren worden losgemaakt waardoor je lichaam het op een natuurlijke manier kan afvoeren.

Je kunt ter plekke inschrijven op een lijst om jouw massage te reserveren.
Prijzen ter plaatse.

Pranic Shiatsu Behandeling

Pranic Shiatsu Behandeling

Individuele massage op maat

“Mijn naam is Sabine Postema en ik ben een liefdevol tantrisch masseur, holistisch psycholoog en intimiteitscoach met een eigen praktijk in Breda. Van 7-25 augustus verzorg ik verschillende massages op Sadhaka. Wil je je meer ontspannen? Wil je je levensenergie (nog) meer voelen stromen? Wil je dichter bij je diepste zelf komen? Wil je iets loslaten? Wat je intentie ook is, je bent heel welkom voor een massage helemaal afgestemd op jou. Van hart-tot-hart.”

Ontspanningsmassage en tantramassage.

“Hi, ik ben Marjon Oostveen en ik ben gepassioneerd holistisch-therapeutisch masseur, tantra masseur en lichaamsgericht coach, met een eigen praktijk in Zeist. Ik zal met veel plezier de massages verzorgen op Sadhaka tijdens de eerste 2 cursusweken (23 juli – 5 augustus).
Graag nodig ik je uit voor een fijne ontspanningsmassage, of een verdiepende tantramassage.
Wat je ook kiest, het is helemaal afgestemd op jou, vanuit liefdevolle verbinding, respect en hartconnectie. Voel je heel welkom.

 

www.marjonoostveen.nl

Tibetaanse Tantra massage

Tibetaanse Tantra massageErvaar wat de kracht van prana is! De Tibetaanse Tantra massage is gericht op het brengen van balans in het energetisch lichaam. Door het activeren van prana (levensenergie) met verschillende stevige massage technieken kunnen deze vrij worden gemaakt van blokkades met als gevolg dat energiebanen, chakra’s en meridianen in balans komen. Omdat Prana een neutrale energie is kunnen we dat ook als dusdanig ervaren. De massage heeft een duurzame uitwerking op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam en brengen de nodige rust en balans om alles wat we doen bewuster te ervaren.

Door wie: Johan Raaimakers , www.tantra-atma.nl

Crystal healing meditation en klankschaal meditaties

Groepsessies van een uur

In deze avondmeditaties hoef jij eigenlijk niets te doen behalve aanwezig zijn in het hier en nu. De meer dan 40 kristallen en rozekwarts edelstenen channelen en versterken positieve en helende energie. Door je te omgeven in een bubbel van in balans zijnde energie en liefde gaat jou eigen energetisch lichaam vanzelf meer in balans mee resoneren. Een ontspannen samenZijn waarbij je wordt uitgenodigd in een diepe meditatieve sfeer te komen, waarbij lichaam en geest volledig tot rust komen.

Een klankconcert is een bijzondere ervaring, gebaseerd op de helende werking van klank en haar trilling. De subtiele energie van de Tibetaanse klankschalen hebben een sterke uitwerking op lichaam en geest. Ze werken door tot op celniveau, hebben invloed op het energieveld waarmee wij omringd zijn en heffen blokkades op, of brengen die opnieuw in balans.

Wanneer: avondactiviteit, eens per week tijdens de cursusweken op Le Moulin
Prijs: gratis
Inschrijving niet nodig

Crystal healing meditation en klankschaal meditaties

Crystal healing meditation en klankschaal meditaties1

Nieuw! Sauna

Sadhaka heeft vanaf zomer 2016 een prachtige sauna die ruimte biedt aan acht personen. De saunakachel is op hout gestookt en heeft een temperatuur van gemiddeld tussen de 60 en 80 graden. Na een sauna rondje is het heerlijk afkoelen in de natuurlijke zwemvijver en bijkomen bij het kampvuur, tot de volgende ronde! Er worden twee sauna avonden per cursusweek georganiseerd, maar op verzoek vanaf vijf personen kan de sauna vaker aan.

Sauna Sadhaka

Sadhaka Sauna

Reserveren

Reserveren van een individuele behandeling is mogelijk bij de boeking van de cursus of ter plekke.

Nieuwsbrief ontvangen?