Info aanvragen

Wim Molinello

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

“Vanuit mijn toewijding en yoga en tantra achtergrond begeleid ik in mijn trainingen en cursussen ieder individu om zichzelf op fysiek, energetisch, mentaal en emotioneel niveau te openen, ontplooien en verder te ontwikkelen. Zo wordt een cursus een unieke ervaring die je op je eigen levenspad met vreugde en liefde meeneemt en kunt delen met anderen”.

– Wim

Initiator van Sadhaka, en een toegewijd docent in de kunst van yoga, tantra en meditatie

Ben jij klaar om opgeschud te worden?

Bij Wim Molinello vind je jezelf dansend en lachend het leven vieren. Zijn manier van lesgeven is verfrissend speels en humorvol.
Hij haalt je uit je comfort zone, leert je zelf je grenzen ervaren naar totale vrijheid en laat je thuiskomen in jezelf. Soms zie je jezelf geconfronteerd, maar na een traan is er altijd een lach als nooit tevoren.

Met zijn brede kennis op het gebied van Raja yoga en Tantra yoga bedient Wim zich van een keur aan oefeningen en technieken om je te ondersteunen op je spirituele pad naar zelfrealisatie.

Wim Molinello is een ervaren Hatha en Raja yogadocent (B.K.S. Iyengar-stijl, 4 jarige opleiding bij De Yogaschool in Enschede), Sivananda yoga-docent, Tantra facilitator en 2e dan karate-docent. In de afgelopen 10 jaar ontwikkelt hij zich d.m.v. trainingen en cursussen meer en meer in de richting van Tantra yoga.
Hij heeft grote affiniteit met Zen, OSHO, Hare Krishna en Boeddhisme. Verder heeft hij ervaring met de Vip-asana retraite.
Op dit moment verzorgt Wim de volgende cursussen: Tantra Yoga cursussen, de hatha Yogalessen in de Combiweken, het Sadhaka Yoga festival, en het Sadhaka Tantra festival in Frankrijk en de Sadhaka Yogaweekenden en Tantra Yogaweekenden in Nederland.
Met zijn Tibetaanse klankschalen en kristallen geeft hij concerten, healings en meditaties.

In 2011 heeft Wim 4 aktieve meditaties ontwikkeld en op cd uitgebracht (Zen, Bhakti karma, Surya Namaskar en Aum mantra).

yoga

Tantra yoga cursus - Combia cursus tantra en yoga

wim tantra yoga

Een cursist vertelt over Wim

Wim mogen ervaren tijdens een Tantra yoga week is een ongekende ervaring. Niet alleen om zijn diepgaande kennis van het onderwerp maar bovenal om zijn uitermate respectvolle houding naar de cursisten. Respect is Wim’s levenshouding. Zijn creativiteit, speelsheid en diepgaande betrokkenheid maken van Tantra yoga een prachtig intermenselijk feest zonder weerga. Wim is in staat om zonder oordeel of mening vanuit het hier en nu te confronteren zonder de confrontatie aan te gaan, hij reflecteert slechts. Hij is uitermate kwetsbaar in zijn onbevangenheid, hij is uitermate krachtig in zijn oprechte interesse in de ander.
Frans Kragten, cursist Tantra week 2015

Nieuwsbrief ontvangen?