Info aanvragen

Over ons

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
sadhaka-wim-chandra2023-2

Wie zijn wij?

Sadhaka is een cursusorganisatie met creatieve en spirituele vakanties in Frankrijk en Nederland. Initiatiefnemers zijn Chandra Patricia Benjamins (beeldend docent, Tantra therapeut en Lomi Lomi masseur) en Wim Molinello (Yoga en Tantra docent). In 2004 zijn wij verhuisd van Nederland naar Frankrijk. Het eerste jaar hebben we in Frankrijk in een leefgemeenschap gewoond. Van daaruit is Sadhaka gegroeid tot wat het nu is:
In de maanden juli en augustus verzorgen wij sinds 2004 in midden Frankrijk o.a. Tantra Yoga cursussen, Kunstweken en Combiweken Yoga en Creatief. Daar zijn in de jaren docenten bij gekomen die ook retraites aanbieden, zoals Johan Raaimakers met Tantra Massage trainingen, en ook het Tantra Festival en een Conscious Dance evenement.
Inmiddels leven Wim en Chandra niet meer als koppel samen, en is hun relatie overgegaan tot een waardevolle vriendschap, waarin hun levenswerk Sadhaka een grote verbindende factor vormt om mensen samen te brengen op deze inspirerende plek.

Wat een heerlijke week! Werkelijk alles klopte: de fijne mensen, de goede gesprekken, inspiratie, de prachtige plek, de poesjes en kippetjes, het lekkere eten… Ik kon vanaf de eerste minuut volledig mezelf zijn!
Mascha

Mascha

Actief in Nederland en Frankrijk

In Nederland organiseren wij drie keer per jaar yoga weekenden. Na jaren een groepsaccommodatie gehuurd te hebben voor onze zomercurssussen, ging najaar 2012 een droom in vervulling. Met een team van vrijwilligers hebben wij een voormalige watermolen in midden Frankrijk omgetoverd tot Sadhaka’s nieuwe Centrum voor Persoonlijke groei en BewustZijn. Een nieuw en definitief thuis, voor ons, en onze Sadhaka gasten. Op deze plek is het mogelijk om onze ideeën te realiseren over duurzaam en natuurlijk leven in volle vrijheid. Inmiddels komt het water uit de kraan uit een natuurlijke bron, wordt douche water verwarmd door zonnecollectoren, wordt de electriciteit geleverd door een zonnepanelenveld, is er een sauna, een moestuin, bakken we ons eigen brood, maken we meel en muesli van biologisch graan uit de regio, hebben we (soms) eieren van eigen kippen, is er een fruitboomgaard en bessentuin aangelegd en een zwemmeer voor een zomerse duik. Kom je met ons mee genieten?

Programma

Tantra festival, Kunst weken, Tantra Yoga cursussen, een kunstatelier om te beeldhouwen en schilderen, Tantrische massage trainingenen, Conscious Dance retraite en uniek: de Combiweek met Mindful Tango en Tantra massage workshops. De cursusprijzen zijn all in, dus inclusief cursusgeld, weekverblijf, drie maaltijden per dag, thee, koffie en fruit!

Reisforum

Via het reisforum kun je samen reizen met andere cursisten. Twee keer zo gezellig en spaart het milieu en je reiskosten. Ook in Nederland verzorgt Sadhaka diverse activiteiten, zoals de Sadhaka Shiva Shakti weekenden Secret Sexuality. In Chandra’s praktijk aan huis in Ede ben je welkom voor een Lomi Lomi massage of individuele sessie met massage en ademwerk.

Een duurzaam verblijf

Zonnepanelen zorgen voor warm water bij Le Moulin en de groente-, fruit- en bessentuin voor het merendeel van het bewuste vegetarische eten dat wordt geserveerd. Het water uit de kraan komt uit een natuurlijke bron, we bakken ons eigen brood, maken meel en muesli van biologische granen, zelfgemaakte pindakaas, notenmelk en hebben 9soms) eieren van onze eigen kippen. De hangmatten en kunstsculpturen zijn op het domein zijn er voor jou om van te genieten. Voor een duik spring je gewoon in het meer met schoon zwemwater of in de kleine rivier die het 5 hectare terrein omringt.

Wellness

Je kunt deze zomer genieten van diverse heerlijke massages en healings op reservering. En ook bij Sadhaka: we hebben een sauna!!!

Centrum voor Persoonlijke groei en BewustZijn

Sadhaka heeft een schitterend Centrum voor Persoonlijke groei en BewustZijn in hartje Frankrijk. Je kunt als vrijwilliger deelnemen aan dit inspirerende groeiproject en helpen achter de schermen tijdens onze Sadhaka cursusweken. Voor je welverdiende vakantie ben je van harte welkom als gast in één van de Sadhaka cursussen op deze adembenemende plek.

Nieuw! Join onze Sadhaka conscious community als bewoner of gast, een verbindende en onvergetelijke ervaring.

Meer dan 10 jaar Sadhaka!

Sadhaka bestaat meer dan 10 jaar en dat vieren we met leuke terugkomkortingen. Sadhaka inspireert om je creatief en spiritueel te ontplooien. Een unieke ervaring waar je nog lang met een glimlach aan terug denkt.

We heten je graag van harte welkom!

Chandra en Wim

Foto’s van Chandra en Wim

Wim Molinello bij boom
Chandra Patricia Benjamins schilderen
sadhaka-chandra-2022-1
wim-chandra2023-1b
Le Moulin, een plek om te Zijnnnnn
Nieuwsbrief ontvangen?