Info aanvragen

Algemene voorwaarden

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Cursusprijzen

De cursusprijzen zijn per persoon op basis van vol pension, dus inclusief 3 vegetarische maaltijden per dag, overnachtingen en cursusgeld. Drank geserveerd bij de maaltijden, koffie, thee en fruit zijn gratis. Extra drankjes (bio-sap en frisdrank) en de gebruikte materialen in de creatieve cursus worden aan het eind van de cursus ter plekke met je afgerekend.

Betalen

Bij aanmelding voor een cursus wordt er een plaats voor je gereserveerd. Binnen 15 dagen dient een aanbetaling gedaan te worden. Dit is voor een eenpersoons kamer € 200,- , voor de overige overnachtingsopties is dit € 100,- (per cursus/per week) en voor Sadhaka sangha’s € 50,-.
Het bankrekeningnummer wordt bij je reservering naar je toegestuurd. De betaling dient geplaatst te worden onder vermelding van een persoonlijk reserveringsnummer dat je tevens door ons toegestuurd krijgt. Mail ons wanneer je het bedrag hebt overgemaakt. Vervolgens ontvang je binnen 10 werkdagen een bevestiging van je reservering. Het resterende bedrag van het cursusgeld dient bij aankomst van de cursus voldaan te worden. Zijn de 15 dagen verstreken zonder aanbetaling, dan komt de plaats automatisch weer vrij voor nieuwe aanmeldingen.

Annuleren

  • Bij annulering wordt het door jou overgemaakte bedrag niet teruggestort, maar automatisch als annuleringskosten weggeboekt. Maak daarom dus niet meer over dan het reserveringsbedrag.
  • Sadhaka kan altijd eenzijdig besluiten de cursus te annuleren. Het overgemaakte cursusgeld wordt dan 100 % naar je teruggestort.

Reisverzekering

Je dient zelf voor eventueel een annulerings- en reisverzekering te zorgen. Deze is niet inbegrepen in de cursusprijs.

Uitgezonderd van Sadhaka voorwaarden

Op de Sadhaka Sangha Gorinchem gelden de voorwaarden van de betreffende docent.

Voorwaarden neem-een-man-mee korting

De neem-een-man-mee korting geeft 10 % korting op het cursusgeld van de persoon die een man mee brengt naar Sadhaka. De 10 % geldt op de Combiweek Yoga en Creatief, de Kunstweek en de Yogatraining BewustZijn in Frankrijk. Op de Combiweek Massage en Creatief en Combiweek Massage en Yoga wordt een 10 % korting gerekend op het basis cursusbedrag, dat wil zeggen exclusief het massagegedeelte.
De korting geldt niet voor de cursussen in Nederland.

Nieuwsbrief ontvangen?