Info aanvragen

Algemene voorwaarden

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Cursusprijzen

De cursusprijzen zijn per persoon op basis van vol pension, dus inclusief 3 vegetarische maaltijden per dag, overnachtingen en cursusgeld. Drank geserveerd bij de maaltijden, koffie, thee en fruit zijn gratis. Extra drankjes (bio-sap en frisdrank) en de gebruikte materialen in de creatieve cursus worden aan het eind van de cursus ter plekke met je afgerekend. Privé massages en privé sessies reken je ter plekke af met de therapeut/masseur.

Betalen

Bij aanmelding voor een cursus wordt er een plaats voor je gereserveerd. Binnen 5 dagen dient een aanbetaling gedaan te worden die ligt tussen de 200 en 400 € afhankelijk van het evenement.
Het bankrekeningnummer wordt bij je reservering naar je toegestuurd. Bij sommige evenementen vragen we je een apparte aanbetaling te doen aan de trainer en èèn voor je verblijf bij Sadhaka. De betaling(en) dien(t)(en) geplaatst te worden onder vermelding van een persoonlijk reserveringsnummer dat je tevens door ons toegestuurd krijgt. Je boeking is definitief bij aanbetaling. Mail ons daarom zodra je het bedrag hebt overgemaakt. Een week voor aanvang van de cursus ontvang je nog een mail met laatste info. Het resterende bedrag van het cursusgeld dient bij aankomst van de cursus voldaan te worden. Zijn de 5 dagen verstreken zonder aanbetaling, dan komt de plaats automatisch weer vrij voor nieuwe aanmeldingen.

Annuleren

Summer Dance retreat en Tantra Festival

Bij annulering van je deelname wordt het overgemaakte bedrag ingehouden en weggeboekt als annuleringskosten. Er vindt geen restitutie plaats.

Overige trainingen in Frankrijk zomer 2024 

Bij annulering van het evenement tot 8 weken voor aanvang van de training wordt 100 € ingehouden als annuleringskosten. Het resterende door jou overgemaakte bedrag wordt op je rekening teruggestort. Binnen 8 weken voor aanvang van de cursus vindt geen restitutie meer plaats van het aanbetaalde bedrag bij annulering.

  • Verplaatsen naar een ander evenement deze zomer bij Sadhaka kan kostenloos tot 4 weken voor aanvang van het evenement. Daarna wordt er 100 € administratiekosten gerekend bij verhuizen van je week.
  • Door te betalen ga je akkoord met onze annuleringsvoorwaarden.
  • Bij tussentijdse beëindiging van het programma is het volledige bedrag verschuldigd.
  • Sadhaka kan altijd eenzijdig besluiten de cursus te annuleren. Het overgemaakte cursusgeld wordt dan 100 % naar je teruggestort.

Reisverzekering

Je dient zelf voor een annulerings- en reisverzekering te zorgen. Deze is niet inbegrepen in de cursusprijs.

Nieuwsbrief ontvangen?