Info aanvragen

Locatie Nederland; Meeuwenveen

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Locatie Nederland; Meeuwenveen yoga en tantra ruimte

Meeuwenveen, Havelte – Drenthe, Nederland

Een stilteplek in Nederland dat de jaarlijkse Tantra yoga weekenden van Sadhaka in samenwerking met Tantra-Atmaeen een extra vakantietintje geeft. Meeuwenveen is recentelijk helemaal getransformeerd tot een sfeervolle en zeer comfortabele groepsaccommodatie. Het is een stoere plek geworden waar je terug kunt naar de essentie en waar je vooral jezelf kunt zijn. Het Meeuwenveen bevindt zich in een schitterend natuurgebied bij havelte in Drenthe. Een plek waar je makkelijk tot verstilling komt, uit kunt ademen en inspiratie opdoet om vervolgens weer jouw weg te gaan. Een pleisterplaats voor de ziel en een veilige en welkome plek.

Wij hebben een geweldige mooi weekend mogen ervaren. Met het hart op de juiste plek. Chandra en Wim zijn geweldige lieve warme mensen die de liefde graag met anderen delen.

Jos en Marga

Een verblijfplaats voor 30 personen

Meeuwenveen is helemaal ingericht voor “samen”. Samen eten en samen praten rond het vuur. Een plaats waar gasten zich welkom, veilig en thuis voelen. Een uitgelezen plek dus voor de Sadhaka tantra weekenden! Het hele huis is met zorg en aandacht ingericht. Er kunnen 30 mensen op de locatie verblijven. Het heeft een ruime en sfeervolle lichte yoga- en meditatieruimte met verwarmde vloer. De openslaande deuren geven een verbinding met de tuin. Er wordt gezamenlijk gegeten in de salon en eetruimte, en bij goed weer buiten op het terras. Er is een goed uitgeruste keuken waar vegetarisch gekookt wordt.

Locatie Nederland; Meeuwenveen - Buitenplaats

Overnachtingsmogelijkheden

Er zijn nette en recent gerenoveerde een-, twee-, drie-, en vierpersoonskamers met eigen wastafel en gedeeld sanitair op de gang. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Neem zelf een eenpersoons hoeslaken, dekbedovertrek en kussensloop mee.

Meeuwenveen beschikt over een ruime tuin, in een bosrijke omgeving. Er is een gezellig terras met zitjes, en een vuurplaats waar het ‘s avonds fijn toeven is.

In de directe omgeving van Meeuwenveen is het heerlijk wandelen en fietsen. Een Sadhaka tantra weekend bij Meeuwenveen geeft je na afloop het gevoel een weekje op vakantie te zijn geweest!

Foto’s van de locatie in Havelte

Locatie Nederland; Meeuwenveen tafel binnen
Locatie Nederland; Meeuwenveen yoga eten groente
Locatie Nederland; Meeuwenveen - Buitenplaats
Locatie Nederland; Meeuwenveen buffet
Locatie Nederland; Meeuwenveen yoga en tantra ruimte
Nieuwsbrief ontvangen?