Info aanvragen

Jeannine de Klerk

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Jeannine de Klerk

Door mijn eigen levenspad heb ik grote interesse ontwikkeld in ons mens zijn: wat ons drijft, wat ons tegenhoudt, wat ons laat stromen en dansen, in de breedste zin van het woord. Daar heb ik mijn werk van gemaakt: Ik ben Internal Family Systems therapeut (IFS), docent mindful yoga, stembevrijder en tango liefhebster (en nog meer, maar dat vertel ik je graag live).
Tantra, IFS, tango en mijn werk voor Jeff Foster hebben me geholpen (en helpen me) om steeds dichter bij mijzelf te komen en een vriendelijke houding te cultiveren naar alle delen in mij. Innerlijk leiderschap te verstevigen. Naar binnen te luisteren en dat naar buiten te communiceren. Kan ik in mijn eigen as blijven terwijl ik in contact ga met anderen? Zowel in het gewone leven als in de dans?
Daarin kom ik van alles tegen: Van grote grrrrr’s tot grote zaligheid. Humor en speelsheid vind ik fijne elementen binnen die reis in mijzelf en met anderen.
Mijn wens is dat ik mijn liefde voor het leven (= liefde voor jezelf) in al z’n schakeringen met jullie te delen en wie weet kan aanwakkeren!

Nieuwsbrief ontvangen?