Info aanvragen

Avondprogramma zomer Frankrijk

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Avondprogramma zomer

Avondprogramma zomer in Frankrijk

Tibetaanse klankschaalmeditaties, mandela’s tekenen, dreamboards maken, mantra’s chanten, sauna. Gezellige activiteiten als extraatjes deze zomer op Le Moulin in Frankrijk.

Enorm genoten van de geweldige sfeer op Le Moulin, heerlijke maaltijden, het ijsvogeltje, zon, water, muziek, kampvuur en vooral stromende energie. Wauw!

Nicky

Crystal healing meditation en klankschaal meditaties

Groepsessies van een uur

In deze avondmeditaties hoef jij eigenlijk niets te doen behalve aanwezig zijn in het hier en nu. De meer dan 40 kristallen en rozekwarts edelstenen channelen en versterken positieve en helende energie. Door je te omgeven in een bubbel van in balans zijnde energie en liefde gaat jou eigen energetisch lichaam vanzelf meer in balans mee resoneren. Een ontspannen samenZijn waarbij je wordt uitgenodigd in een diepe meditatieve sfeer te komen, waarbij lichaam en geest volledig tot rust komen.

Meditatieve klankschaal meditatiesMeditatieve klankschaal meditatiesEen klankconcert is een bijzondere ervaring, gebaseerd op de helende werking van klank en haar trilling. De subtiele energie van de Tibetaanse klankschalen hebben een sterke uitwerking op lichaam en geest. Ze werken door tot op celniveau, hebben invloed op het energieveld waarmee wij omringd zijn en heffen blokkades op, of brengen die opnieuw in balans.

Wanneer: avondactiviteit, eens per week tijdens de cursusweken op Le Moulin
Prijs: gratis 
Inschrijving niet nodig

Sadhaka heeft een sauna!

Sadhaka SaunaSauna SadhakaOp het veld bevindt zich, waar het eerst vlak was, nu plots een heuvel. Daar, verborgen onder het gras is een geheim plekje, een raam, een deur…. Overdag een stilteplek om je even heerlijk terug te trekken. Twee avonden in de week (en op verzoek meer) stoken wij er de houtkachel op naar aangename sauna temperaturen…hmmmm! Het zwemmeer is vlakbij, voor een verkoelende duik.

Wanneer: avondactiviteit, 2 keer per week op Le Moulin
Prijs: Gratis
Inschrijving niet nodig

Mantra avond

Laat je stem horen. Jij mag er zijn! Voor deze avond hoef je geen zangstem te hebben. Iedereen kan meedoen, want iedereen heeft zijn eigen unieke klank. Mantra’s zijn liederen met een korte repeterende tekst. Door de herhaling hoef je niet na te denken, maar kun je ontspannen en de klanken van jou die zich samenvoegen met de mensen om je heen diep op je in laten werken. Ze hebben een rustgevende werking op je geest en lijf, een echte hartopener!

Wanneer: avondactiviteit, om de drie weken op Le Moulin
Prijs: Gratis
Inschrijving niet nodig

Mantra avond

Dans avond

Wij dansen niet bij Sadhaka, we bewegen. Bewegen zoals jij je lekker voelt. Als knallende afsluiter van de week doet de Sadhaka disco het elke keer weer goed. Samen swingen in de yogazaal, jij mag er zijn, neem je ruimte in en voel je vrij als een vogel, move it baby!

Wanneer: avondactiviteit, elke laatste avond van de week van 22.00 tot 23.30 uur op Le Moulin
Prijs: Gratis
Inschrijving niet nodig

dansavond

Maak je eigen Moodboard

Een vakantie geeft ruimte om terug te blikken naar het afgelopen jaar, en nieuwe plannen te maken voor het jaar dat voor je ligt. Wat zie jij graag gerealiseerd in het aankomende jaar of het leven dat voor je ligt? Visualiseer je wensen op papier. Een vooral gezellige avond bladeren in tijdschriften, knippen en plakken, even uit je hoofd en luisteren naar je hartewensen. Het resultaat brengt helderheid en is een richtingaanwijzer waar je eenmaal thuis nog eens je oog op kan laten vallen.

Wanneer: avondactiviteit, om de drie weken op Le Moulin
Prijs: Gratis
Inschrijving niet nodig

Maak je eigen Moodboard

Frans uitje naar La P’Artquetterie

La Partquetterie is zo’n culturele plek waar je als tourist anders nooit komt en waar je de echte kleinschalige Franse sfeer kan proeven. Een jamavond of concert op de donderdagavond is een gezellig uitje op een unieke en sfeervolle plattelandslokatie niet ver van Le Moulin.

Wanneer: elke donderdagavond
Prijs: Jamavonden gratis, concerten entree tussen de 5 en 10 euro
Inschrijving ter plekke

Frans uitje naar La P'Artquetterie

Mandela’s tekenen

Mandela's tekenen 1Mandela's tekenenMandela’s hebben vanuit de Tibetaanse traditie gestructureerde symetrische vormen. Bij Sadhaka teken je vanuit een cirkel intuitief en geheel pretentieloos een lijnenspel. Het inkleuren met kleurpotloden, aquarelpotloden of stift is een ontspannen bezigheid waarbij je heerlijk tot rust komt. De resultaten zijn altijd verassend en zeggen iets over jou.

Wanneer: avondactiviteit, om de drie weken op Le Moulin
Prijs: Gratis
Inschrijving niet nodig

Blind kleien

Blind kleienBlind kleienKlei is een heerlijk materiaal om onbevangen mee te spelen, knoeien, experimenteren, risico’s te nemen, zwakheden te gebruiken, simpelweg te genieten en hier en nu Zijn. Luister naar wat er in je leeft, en geef daar op je eigen manier expressie aan. Doen i.p.v. denken!
Het is niet voor niets dat een veel gehoord doktersadvies voor ontspanning luidt om lekker te gaan werken in de tuin. Met je handen in de aarde. Iedereen kent ook wel de stressballetjes, waarbij het idee is dat stress door lekker hard te kneden in het balletje verdwijnt.

Ook bij het werken met klei merk je dat door het kneden en bezig zijn met je handen al je gedachten en actiepunten vanzelf even verdwijnen.
En het effect wordt nog eens vergroot door het blind te doen, zonder te weten wat je aan het kneden bent. Want dan willen we het weer mooi maken, en verantwoord, en daar komen je gedachten en doelen vanzelf de hoek weer omkijken.

Tijdens deze avondactiviteit staat het werken op gevoel en ‘het laten gebeuren’ centraal, waarbij het resultaat pas na afloop te zien is. Door de klei letterlijk te laten groeien onder je handen, krijgt het betekenis en bezieling. En naast dat het gewoon heerlijk is om te doen, zijn de resultaten als je je blinddoek weer af doet ook erg verassend!

Wanneer: avondactiviteit, om de drie weken op Le Moulin
Prijs: materiaalkosten (klei)
Inschrijving niet nodig

Foto’s van onze locatie in Frankrijk

Locatie foto Le Moulin, Frankrijk verranda
Locatie foto Le Moulin, Frankrijk zolderruimte
Le Moulin Frankrijk binnen foto
Locatie foto Le Moulin, Frankrijk binnenplaats recht
Locatie foto Le Moulin, Frankrijk picknicktafel
Locatie foto Le Moulin, Frankrijk zonsondergang
Locatie foto Le Moulin, Frankrijk binnenplaats
Nieuwsbrief ontvangen?