Info aanvragen

Vrijwilligerswerk

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Vrijwilligersprofiel Sadhaka

Vrijwilliger bij Sadhaka

Combineer ontspanning en vrijwilligerswerk in het zonnige hartje van Frankrijk.
8 weken in het hoogseizoen heeft Sadhaka plaats voor elke week 5 vrijwilligers die een gratis werkvakantie kunnen doen. De rest van het jaar ben je van harte welkom om deel uit te maken van ons vrijwilligersteam, en te helpen bij de renovatie en diverse ecologische projecten op Le Moulin.

Wauw wat een fijne weken!!! Zo mooi, zo intensief, zo in verbinding, zo kloppend. En dan rest mij nog maar een ding: jullie ook bedankt!

Gaby

Wat bieden wij aan?

Je verblijf is geheel gratis. Dat houdt in dat de maaltijden gratis zijn en je verblijf op de camping in een eigen tent of caravan. Je doet 5 uur per dag vrijwilligerswerk Er is dagelijks de mogelijkheid om mee te doen aan een ochtend of middagworkshop van 2 1/2 uur in het kunstatelier, yogalessen en andere cursussen. Bovendien kun je deelnemen aan de zonnegroet voor het ontbijt (afhankelijk van je shift) èn de avondactiviteiten.

Het is ook mogelijk om een ingerichte Sadhakatent of caravan te huren ( € 175,-). We kunnen helaas geen reiskostenvergoeding aanbieden, maar wel bemiddelen bij het zoeken naar een lift.

Heb je interesse? Mail ons en vermeld daarbij je (bij voorkeur vaste) telefoonnummer en skypenaam en stuur een recente c.v. mee met foto. Of meld je direct aan. Dan nemen we z.s.m. contact met je op en maken we een skype afspraak voor een intake gesprek.

Vrijwilligersprofiel

De vrijwilligers zijn gezonde, enthousiaste en zelfstandige mensen van 23 tot 60 jaar die het een uitdaging vinden om groepen mensen gastvrij te ontvangen. De vrijwilligers zijn als onderdeel van het team verantwoordelijk voor een aangenaam verblijf van de gasten. 7 dagen in de week assisteer je bij het verzorgen van de maaltijden voor de cursusgroepen en zorg je dat het gebouw er netjes en schoon uit blijft zien. Daarnaast is er de mogelijkheid om creatief bezig te zijn en aan yoga-onderdelen mee te doen. De vakantiesfeer, de natuur, de aangrenzende zwemvijver en de mooie lokatie Le Moulin maken een werkvakantie bij Sadhaka zowel inspannend als onspannend.

Vrijwilligersprofiel Sadhaka

Vrijwilligerswerk Sadhaka

Periode

Tijdens de zomer minimaal 2 tot maximaal 3 weken* in de periode van maandag 6 juli tot en met dinsdag 8 september 2020.

* Kom je eerst een week een cursus volgen, of heb je al eens bij Sadhaka vrijwilligerswerk gedaan, dan is het ook mogelijk om slechts 1 week als vrijwilliger te komen werken.

Werktijden

Je werkt 7 dagen aaneengesloten. 6 dagen 5 uur per dag bij optie 1 en 2 1/2 uur bij optie 2. De 7e dag is de wisseldag waarbij het team de hele dag in touw is om samen de lokatie weer gereed te maken voor de nieuwe cursusgroep, de nieuwe cursisten op te vangen en de gezamenlijke introductie en kennismaking bij te wonen.
De werktijden en werkverdeling zijn in overleg met het team en en met ieders wensen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden.

Sadhaka vrijwilligerswerk

Sadhaka Vrijwillegers

Werkzaamheden

Je werkt zelfstandig bij 1 van de volgende taken:
– Het klaarzetten, bijhouden en afruimen van het ontbijt, klaarzetten lunch**.
– Het klaarzetten, bijhouden en afruimen van de lunch**.
– De kok assisteren bij het diner, keukendienst.
– Manusje van alles, tuinwerkzaamheden
** aangevuld met huishoudelijke taken

De taken en de taakverdeling gaan in overleg met het team waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met elkaars wensen en voorkeuren. De taken worden elke week opnieuw verdeeld. We vragen een stuk samenwerking, eigen verantwoordelijkheid en zelfwerkzaamheid.

Verantwoordelijkheid

Het werken als vrijwilliger is niet vrijblijvend. Je bent in goede geestelijke en lichamelijke conditie en hebt geen gezondheidsklachten die de uitvoering van de werkzaamheden voor Sadhaka in de weg staan. Je ondertekent een vrijwilligersovereenkomst en je betaalt een borg van 100 euro die je na de afgesproken werkperiode van ons terug ontvangt.

vrijwilliger2015

vrijwilliger Sadhaka

Verzekering

Sadhaka is niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele ziekte of ongevallen die ter plaatse tijdens het verblijf zijn ontstaan, resp. hebben plaatsgevonden. Jij hebt zelf een ziektekosten- en risicoverzekering of sluit deze verzekering voor dat doel af. Een reisverzekering kan daarvoor eventueel dienen.

Wat andere vrijwilligers vinden van hun verblijf bij Sadhaka

Met veel plezier heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij Sadhaka. Het heeft me echt goed gedaan! Ik vond het erg leuk om op een alternatieve wijze vakantie te houden en me in te zetten voor het geheel. Af en toe doe ik thuis nog de zonnegroet en denk aan die ontspannen uurtjes yoga (ont- en inspanning voor mind and body). En ik ben ook wat vegetarische recepten rijker geworden. Het is goed georganiseerd op Le Moulin, het loopt op rolletjes en iedere vrijwilliger heeft zijn/haar eigen taken. Chandra Patricia en Wim geven al meer dan 10 jaar deze cursussen en dat zie je terug in alles. De combinatie cursus en werk (5 uur per dag) is prima. Een mooie plek, leuke sfeer en gezellige mensen. Ik kom zeker weer een keer terug.
Roelinde

My two weeks here were some of the best of my life 🙂 that’s the best way to sum up my time there. The house and space around it is a haven, it’s almost like a micro-country, hidden away from the rest of the world and of “normal life”.
I can’t speak highly enough of the incredible environment that Chandra and Wim offer here – I met people that I got to know better in two weeks than I would have done in two years back at home. I had SO much fun, experienced so much love and non-judgement and feel so lucky to have contributed to the re-creation of a space where others will be able to continue their own journeys. I’m so grateful for the time I spent here and I hope to go back in the future.
If this website has caught your eye and you feel in any way drawn to this place and what Chandra and Wim are offering, stop thinking and just GO! You will not regret it 🙂
Chloe

Foto’s van onze locatie in Frankrijk

Locatie foto Le Moulin, Frankrijk verranda
Locatie foto Le Moulin, Frankrijk zolderruimte
Le Moulin Frankrijk binnen foto
Locatie foto Le Moulin, Frankrijk binnenplaats recht
Locatie foto Le Moulin, Frankrijk picknicktafel
Locatie foto Le Moulin, Frankrijk zonsondergang
Locatie foto Le Moulin, Frankrijk binnenplaats
Nieuwsbrief ontvangen?