Info aanvragen

Yoga cursus

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Yoga cursus Sadhaka

Sadhaka organiseert cursussen en workshops

Ben jij op zoek naar een yoga cursus die invloed heeft op alle aspecten van je leven? Dan kun je terecht bij Sadhaka. Wij geven workshops en cursussen in zowel binnen- als buitenland. Voor onze yoga cursus kun je ook in Frankrijk terecht. Ben je benieuwd wat Sadhaka speciaal maakt? Wij vertellen graag meer over onze yoga cursus, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom op een van onze prachtige locaties om het zelf te beleven.

Het leven vieren met yoga

Een yoga cursus van Sadhaka is meer dan een paar lesjes die je tijdens een lekkere vakantie volgt. Wij zien yoga namelijk niet als een hobby, maar als een levensstijl. Het is, naast het onderhouden van je lichaam door middel van beweging, ook bedoeld om je geest tot rust te brengen en eenwording met het allerhoogste te ervaren. Wanneer je de yoga cursus bij Sadhaka volgt, vier je al lachend en dansend het leven. Dat doe je op een van onze prachtige locaties in binnen- en buitenland.

Yoga cursus

Onze Yoga Cursussen

Yoga cursus in binnen- en buitenland

We organiseren onze cursussen in Nederland. Maar als je er echt een heerlijke vakantie van wil maken, raden we je zeker onze yoga cursus in Frankrijk aan. Onze locatie is genaamd Le Moulin, en we zijn gevestigd in de prachtige Franse natuur. Je geniet van yoga in een geweldige omgeving waar je heerlijk kunt zwemmen in een schoon meer. Ook bieden we veel luxe voorzieningen, waaronder een sauna. Zeker niet onbelangrijk zijn natuurlijk ook onze drie ruime, lichte trainingsruimtes waar we onder andere yoga beoefenen. Bij goed weerdoen we de oefeningen lekker buiten. De yoga cursus wordt gegeven door Chandra Patricia Benjamins en Wim Molinello. Kom ook genieten op onze prachtige locatie van een yoga cursus in Frankrijk.

Vanaf dag 1 viel alles van me af. Dikke pluim aan het team. Heerlijk eten, de wijze lessen van Wim in de yoga, Chandra voor haar geduld, liefde en inspiratie tijdens crea, tot volgend jaar!

Carolie

Maak verbinding met jezelf en anderen middels yoga

Tijdens de workshops van Sadhaka maak je op verschillende manieren verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Yoga combineren we met andere activiteiten. Dit gebeurt tijdens een zogenaamde combiweek waarbij natuurlijk workshops yoga en meditatie plaatsvinden, maar we organiseren ook andere activiteiten op het gebied van creativiteit (bijvoorbeeld schilderen), tantra yoga en masseren. Wij helpen je om de verbinding met jezelf te hervinden op een unieke manier. Het is mogelijk om, na het volgen van onze yoga cursus in Frankrijk, nog wat langer op de camping te blijven om van de omgeving te genieten. Dat is zeker een aanrader!

Wat maakt Sadhaka uniek?

Volg jij bij Sadhaka een yoga cursus in het buitenland? Reken dan maar op meer dan alleen een ontspannende vakantie. Tijdens de workshops richten we ons namelijk onder andere op bewustwording, zelfontplooiing en persoonlijke groei. Jij bent een belangrijk onderdeel van een geheel, waarbij je bijdrage er echt toe doet. Je keert terug naar Nederland met een heerlijk vakantiegevoel en een gevoel van voldoening. Met meer dan 15 jaar ervaring in het geven van yoga cursussen weten exact we deze optimaal kunnen verzorgen. Onze workshops zijn grootschalig, maar je voelt zeker ook de persoonlijke touch. Je profiteert bij Sadhaka onder andere van de volgende voordelen:

  • Locaties midden in prachtige natuurgebieden, zowel in het binnen- als buitenland
  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Uitstekende faciliteiten die je als deelnemer van de cursus mag gebruiken
  • Verschillende verblijfsopties, van (meerpersoons) vakantieverblijf tot camping
  • Goede, persoonlijke begeleiding

Yoga in beeld

Yoga oefening handen omhoog
Yoga oefeningen gezamelijk
Tantra rond liggend persoon
Yoga meditatie Sadhaka
Yoga met klankschaal binnen

Yoga cursus reserveren bij Sadhaka

Wil jij deelnemen aan een workshop bij Sadhaka in Nederland of Frankrijk? Schrijf je dan snel in via het inschrijfformulier hier op de site. Ook kun je bellen naar 06-51343572 of een mail sturen naar info@sadhaka.nl. Voor vragen kun je ons hierop ook altijd bereiken, of je kunt een bericht achterlaten via het contactformulier. We hopen je snel te zien tijdens onze yoga cursus!

Nieuwsbrief ontvangen?