Info aanvragen

Ricardo Balkhoven

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Door een diepe transcendente ervaring, ondertussen 30 jaar geleden, ontstond bij Ricardo een opening naar het hartstochtelijke pad van de mysticus. Door dit pad van heling te lopen kwam lichaamswerk in de vorm van massage op zijn pad. Aanvankelijk leerde hij in Azië de klassieke Thaise massage, die hem de kracht en diepte van het holistische lichaamswerk deden ontdekken. Na tal van omzwervingen en trainingen vond Ricardo uiteindelijk zijn passie en roeping in het traditionele inheemse helingswerk van de grote Kahuna’s of meesters van Hawaii. De ontdekking over de hoeveelheid heling er na een Lomi Lomi massage kan ontstaan, maakte dat hij zich verder specialiseerde in traumawerk. Heling gaat voor hem uiteindelijk over vereniging met de Bron, om bij onze essentie te komen, door alle lagen van weerstand heen.
Inmiddels heeft hij zich volledige toegewijd aan het overbrengen van de kennis die hij o.a. leerde in Hawaii. Natuurlijk hoort hierbij het ceremoniële, rituele lichaamswerk Lomi Lomi en het verzoeningsritueel Ho’opono pono. Momenteel is hij nog steeds in de leer bij twee Hawaiiaanse meesters. De meester blijft ook altijd leerling.

Door jaren ervaring op te doen, is Ricardo ondertussen een belichaamde Lomi Lomi leraar, die elkeen die met hem in aanraking komt, een multidimensionale ervaring geeft. Aloha is de begroeting, maar betekent ook de Universele Liefde met grote L.
Een helend krachtveld waar elk mens deugd van heeft, is wat zijn lichaamswerk teweeg brengt… een unieke ervaring!

Tijdens het Art of Touch festival brengt Ricardo Lomi Lomi workshops.

Website http://vidavital.eu/home

Giving a massage means more to me than just pressing, kneading, and rubbing my client’s body. The massages that I provide therapeutically work with the client’s energies, with the power of a loving touch.

Nieuwsbrief ontvangen?