Info aanvragen

Linnet van der Wal

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Linnet van der Wal is zangeres en geeft zang en stem workshops en singing circles

Linnet van der Wal is van jongs af aan geschoold in dans, muziek en zang. Ze studeerde zang aan het Rotterdams Conservatorium en studeerde af aan de Amsterdamse Theaterschool. Als performer reisde ze en werkte ze met verschillende theatergezelschappen en een verscheidenheid aan artiesten.

Naast haar werk als theatermaker en zangeres heeft ze zich gespecialiseerd in het geven van trainingen en workshops. In deze workshops komen haar ervaring en haar eigen ontwikkeling in stem-, lichaams- en energetisch werk samen. Haar liefde en enthousiasme voor de muziek werken aanstekelijk waarbij je wordt meegenomen in de vrije expressie van de stem. Haar eigen reis om na een gedisciplineerde training weer vrij en vreugdevol te worden in het zingen, stelt haar in staat anderen te inspireren om bevrijding en vreugde te ervaren. Ze werkt graag samen met andere muzikanten en performers om een ​​unieke setting te creëren die past bij de energie van het moment.

Je kunt haar muziek beluisteren op Spotify

Haar website: www.linnetvanderwal.nl

In het festival biedt ze een zangkringavond en workshops aan, in de workshop ontdek je je stem en zijn resonantie door fysieke sensaties. Vanuit fysiek en zintuiglijk bewustzijn ga je met je eigen stem op reis. Tijdens die reis zul je merken dat alles met elkaar verbonden is; hart, lichaam, geest, energie en ruimte. Wat gebeurt er met het geluid bij bepaalde bewegingen? Wat als je je stem echt zou kunnen herontdekken als een kind, alsof je voor het eerst geluid maakt?
Linnet leidt je spelenderwijs door verschillende oefeningen uit het theater en uit internationale stemworkshops gekoppeld aan de methode ‘mobiliteitsontwikkeling van Niek Brouw’. Deze oefeningen dragen onder andere bij aan het terugwinnen van je lichaam en stem en een gezonde verbinding in eenheid.

Nieuwsbrief ontvangen?