Info aanvragen

Caroline van Wingaarden

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Caroline van Wingaarden

Coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, systemisch lichaamswerk en familie- en ziekteopstellingen.

Caroline zet haar coachingskwaliteiten in tijdens het Tantra Festival als Love Angel voor individuele support aan de deelnemers. Tijdens de Sadhaka Afterglow faciliteert ze enkele workshops. In beide weken biedt ze individuele sessies Systemisch Lichaamswerk op de behandeltafel die je ter plekke kan bij haar kan boeken.

“Naast mijn 3 jarige opleiding bij Phoenix Opleidingen (2016-2019) is in 2017 Tantric Dance op mijn pad gekomen. Ik ben systemisch werk gaan combineren met de dans van de polariteiten en allerlei oefeningen om meer aanwezig te zijn in het lijf. De opleiding Systemisch Lichaamswerk en Ziekteopstellingen (2021) was voor mij hierin een logische volgende stap. Zo mooi om mensen te kunnen begeleiden met opstellingen via het lichaam, waardoor er stukken los gelaten kunnen worden die niet van hen zijn en waardoor zij weer meer aanwezig kunnen zijn in hun lijf en voller in het leven kunnen staan. ‘Ga voluit het kan, het mag!’ is de slogan van mijn coachingspraktijk”.

Tijdens de Sadhaka Afterglow gaat Caroline enkele workshops aanbieden op het gebied van Systemisch werk en een avond ‘Dans in verbinding’.

Opstellingenworkshop over Zielspotentieel
In deze workshop van2.5 uur ga je een stuk van jezelf (her)ontdekken.
Was is jouw talent, jouw zielsmissie? Durf jij jouw potentieel volledig te leven?

Met behulp van kleine opstellingen kijken we naar datgene wat jou tegen houdt om volledig jouw potentieel te leven en om voluit en bezield in het leven te staan. Zodat jij weer in je kracht kunt gaan staan. We leggen je diepere verlangens bloot. Wat houdt jou hierin tegen? Wat is hier nog niet in gezien? Welke stappen helpen jou verder? We herkennen elkaar als in een spiegel en in de herkenning kan jij je zelf beter leren kennen. Intiem. Kwetsbaar.

Systemische opstellingen zijn een heel krachtige en toch zachte manier om de dieper liggende wortels van, vaak oude(re) patronen bloot te leggen, blokkades aan te kijken, te leren op een andere manier hier naar te kijken en hier nieuwe stappen in te zetten. Waar liefdevolle aanwezigheid is in je lijf, lossen dingen op waardoor je voller in het leven kan staan en je jouw zielspotentieel ten volle kan leven. Het zal je verbazen hoe krachtig dit kan uitwerken met elkaar, ook als je nog geen ervaring hebben met systemisch werk en (familie)opstellingen.


Individuele sessies
Caroline biedt individuele sessies Systemisch Lichaamswerk aan tijdens het Tantra Festival en de Sadhaka Afterglow.
Dit zijn opstellingen via het lichaam op de behandeltafel, waarin we werken vanuit jouw verlangen en de spanning in je lijf. Door datgene zichtbaar te maken wat in jouw familiesysteem eerder geen plek heeft gekregen, kan je eigen levensenergie weer stromen en ervaar je meer ruimte in jezelf en meer levenslust.

Nieuwsbrief ontvangen?