Info aanvragen

Tantra vakantie

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Tantra

Vakantie vol ontdekkingen

Een tantra vakantie waarin je jezelf echt ontdekt, je in contact komt met je eigen lichaam en met anderen, en waarin je je leven weer in balans brengt. Klinkt dat als de vakantie voor jou? Dan reserveer je bij Sadhaka! Wij bieden een unieke tantra vakantie in het buitenland, vol met workshops, cursussen en activiteiten, gegeven door instructeurs met jarenlange ervaring. Mogen wij jou in de zomer verwelkomen in Frankrijk?

Wat is tantra?

De letterlijke betekenis van tantra is expansie, verbreden of verruimen, en is gebaseerd op een eeuwenoude Indiase filosofie. In het Westen is tantra echter in een nieuw jasje gestoken. Elke trainer interpreteert tantra op een eigen manier. Bovendien kan het op jou weer een ander effect hebben. De essentie blijft echter hetzelfde: alles draait om de levensenergie, de prana. Die stroomt door je lichaam en maakt je leven dieper, voller en rijker. Tijdens de tantravakantie leer je de chakra’s in balans te brengen. Tijdens het beoefenen van tantra word je geconfronteerd met je emoties, verlangens en angsten. Tantra is heftig, maar biedt ook veel steun. Wanneer je deelneemt aan de tantra cursussen van Sadhaka, leer je onvoorwaardelijk van jezelf houden, sta je meer open voor anderen en verwerp je taboes.

Tantra vakantie

Verschillende tantra workshops en activiteiten

Bij Sadhaka kun je terecht voor een tantra vakantie in Frankrijk, maar ook in eigen land. Hier organiseren we verschillende activiteiten die in het teken staan van tantra. Zo organiseren we bijvoorbeeld de ‘all you can meet – combiweek’, waarin je aan de slag gaat met een combinatie van tantra en yoga, meditatie, massage en creatieve activiteiten zoals schilderen. Ook kun je deelnemen aan ons tantra festival in het buitenland, waar je 7 dagen lang bezig bent met tantra, jezelf vinden en je in het hier en nu bevinden. Dit zijn slechts twee voorbeelden van de soorten tantra vakantie die je bij ons kunt volgen. Het volledige aanbod aan cursussen vind je hier op de site.

Een verrassing, iedere dag opnieuw grenzen verleggen en ontdekken. Mensen op zijn mooist. Weer open durven zijn!

-Maria-

Tantra vakantie in het buitenland

Al meer dan 15 jaar organiseert Sadhaka de tantra vakantie in het buitenland, maar ook in eigen land kun je terecht voor tantra workshops. In Frankrijk organiseren we de vakanties op onze prachtige locatie genaamd Le Moulin. Deze is midden in de Franse natuur gevestigd. Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van onze luxe voorzieningen, waaronder een sauna en mooie zwemvijver. We hebben de voorkeur om de lessen buiten te geven, maar je Le Moulin beschikt ook over drie mooie, lichte trainingsruimtes. Wil je na de workshops nog langer genieten van Le Moulin? Dan bieden we je een volpension verblijf aan! Reserveer snel een slaapplek in een van onze accommodaties of op de camping.

Op tantra vakantie met Sadhaka

Wat maakt de tantra vakantie van Sadhaka zo bijzonder? Het is een echt unieke ervaring. We werken op grootschalig niveau, maar toch is ruimte voor een persoonlijke touch. Bij ons staan bewustwording, zelfontplooiing en persoonlijke groei centraal. Als je vanuit Frankrijk weer thuis komt heb je, naast een vakantiegevoel, ook een gevoel van voldoening. Jij bent een belangrijk onderdeel van een geheel, en je bent weer in contact gekomen met je lichaam, emoties en met anderen. Ook kun je tijdens de tantra vakantie in het buitenland rekenen op:

  • Ruime keuze wat betreft verblijf, zoals (meerpersoons) vakantieaccommodaties en een natuurcamping
  • Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten
  • Luxe faciliteiten en een mooie zwemvijver
  • Trainingen in binnen- en buitenland
  • Zeer aantrekkelijke prijzen

Tantra in beeld

Tantra groepsfoto binnen
Tantra header foto Sadhaka
Tantra foto1 Sadhaka
Tantra rond liggend persoon
Foto's Cursus Shibari

Tantra vakantie reserveren

Wil jij je vakantie vieren bij Sadhaka in Frankrijk, of in eigen land? Reserveer dan snel, voordat we vol zitten! Dat kan via het inschrijfformulier hier op de site. Maar je kunt ook bellen naar 06-51343572 of een mail sturen naar info@sadhaka.nl. Heb je vragen? Ook dan mag je ons altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen. We zien je graag terug op tantra vakantie bij Sadhaka!

Nieuwsbrief ontvangen?