Info aanvragen

Tantra cursus

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Tantra

De unieke tantra activiteiten van Sadhaka

Sadhaka organiseert een unieke tantra cursus, zowel in eigen land als in Frankrijk. Al meer dan 15 jaar organiseren wij unieke cursussen op het gebied van tantra in binnen- en buitenland. Wat we jou te bieden hebben? Lees verder of reserveer meteen, en ontdek het zelf bij ons in Frankrijk!

Wat is tantra?

Tantra is een verlichtingsleer die zich richt op zelfrealisatie en het bereiken van verlichting. De lessen en oefeningen die plaatsvinden tijdens de tantra cursus, zijn gericht op het versterken en omhoog brengen van de levensenergie, de zogenaamde prana. Dit wordt bereikt door het balanceren van de chakra’s. Door middel van tantra leer je jezelf kennen. We hanteren geen taboes, je wordt geconfronteerd met al je emoties, verlangens en angsten. Tantra helpt je hierbij. Ook krijg je de mogelijkheid om je hart-energie te ontwikkelen, die er weer voor zorgt dat je onvoorwaardelijk van jezelf kunt houden en meer open staat voor anderen. Leer ook je grenzen kennen, en ontwikkel jezelf met een tantra cursus.

Tantra cursus

Aanbod workshops en cursussen

Bij Sadhaka kun je deelnemen aan een groot aantal activiteiten waar de tantra cursus onderdeel van is. Tijdens een ‘all you can meet – combiweek’ bieden we namelijk tantra in combinatie met yoga, meditatie, massage en andere creatieve activiteiten, zoals schilderen. Je kunt ook deelnemen aan het tantra festival bij ons in Frankrijk. Dit is een week vol activiteiten op het gebied van tantra. Je wordt aangemoedigd om tijdens deze 7 dagen helemaal jezelf te zijn, je in het hier en nu te bevinden en liefdevolle ervaringen op te doen. Wij bieden nog veel meer programma’s waarvan de tantra cursus onderdeel is. Meer informatie vind je hier op de site, maar we beantwoorden ook graag alle vragen die je hebt als je contact met ons opneemt.

Een verrassing, iedere dag opnieuw grenzen verleggen en ontdekken. Mensen op zijn mooist. Weer open durven zijn!

-Maria-

Tantra cursus in het buitenland

Wanneer je op zoek bent naar een tantra cursus in het buitenland, kun je bij ons in Frankrijk terecht, op onze prachtige locatie Le Moulin. Die bevindt zich midden in de Franse natuur. Onder begeleiding van verschillende docenten van Sadhaka kun je hier de tantra cursus bijwonen. Ook mag je gebruik maken van de verschillende luxe voorzieningen, zoals de sauna, en zwemmen in een mooi schoon meer. Le Moulin is voorzien van drie grote, lichte trainingsruimtes. Wanneer het mogelijks is, vinden echter zo veel mogelijk van de activiteiten buiten plaats. Wil jij na de workshop nog wat langer in de Franse natuur verblijven? Dat kan met een volpension verblijf bij Le Moulin! Reserveer een slaapplek in een van onze accommodaties, of op de camping.

Waarom je een tantra cursus bij Sadhaka volgt

Waarom volg je een tantra cursus bij Sadhaka? Wij maken er een unieke ervaring van. Ondanks dat we op grootschalig niveau werken, is er toch altijd ruimte voor een persoonlijke touch. Wij richten ons altijd op volledige bewustwording, zelfontplooiing en persoonlijke groei. Als je uit het buitenland terug komt, heb je, naast een heerlijk vakantiegevoel, ook een gevoel van voldoening. Je bent namelijk volledig in contact gekomen met je eigen emoties, en je hebt ontdekt dat je een belangrijk onderdeel bent van een geheel. Bovendien kun je tijdens onze tantra cursus in Frankrijk ook rekenen op:

  • Cursussen in zowel het binnen- als buitenland op prachtige locaties
  • Ruime keuze uit verblijfplekken, waaronder (meerpersoons) vakantieaccommodaties en een natuurcamping
  • Persoonlijke begeleiding door ervaren docenten
  • Uitstekende faciliteiten zoals een sauna en een schone zwemvijver
  • Zeer aantrekkelijke prijzen

Tantra in beeld

Tantra groepsfoto binnen
Tantra header foto Sadhaka
Tantra foto1 Sadhaka
Tantra rond liggend persoon
Foto's Cursus Shibari

Reserveer voor de tantra cursus door Sadhaka

Wil jij ook deelnemen aan zo’n unieke tantra cursus? Neem dan contact met ons op en reserveer! Dat doe je hier op de site via het inschrijfformulier, door te bellen naar 06-51343572 of een mail te sturen naar info@sadhaka.nl. Wanneer je vragen hebt kun je ook een bericht sturen via het contactformulier. Wij hopen je graag te zien tijdens een tantra cursus door Sadhaka!

Nieuwsbrief ontvangen?