Info aanvragen

Schildervakantie

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Prachtige plek middenin de natuur
 • Duurzaam verblijf
 • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Man met beeldende kunst

Heerlijke creatieve vakanties

Wil jij de komende zomer graag op schildervakantie? Dan reserveer je bij Sadhaka! Wij organiseren de hele zomer door ontzettend leuke workshops en trainingen in Frankrijk, midden in de natuur! Hier kun je je een heel weekend, of zelfs een hele week, lekker bezig houden met schilderen.

Is dit echt iets voor jou? Reserveer dan snel jouw schildervakantie!

Week lang creatief bezig

Wanneer je ervan houdt om lekker creatief bezig te zijn, en wanneer je echt kunt genieten van de prachtige natuur om je heen, is een schildervakantie in het buitenland van Sadhaka zeker iets voor jou! Tijdens de verschillende cursussen op het gebied van schilderen word je uitgedaagd om te experimenteren met verf, vorm en kleur. Wil jij je creatieve talenten ontdekken, of ze juist verder ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien is buiten in de natuur tekenen en schilderen echt speciaal. Je voelt de wind door je haren, de zon op je gezicht en je hoort de geluiden van de natuur. Is er iets op de wereld wat meer inspiratie geeft? De cursus is geschikt voor zowel beginners als ervaren kunstenaars. Je mag je eigen gereedschappen meenemen, maar wij hebben ook genoeg materiaal dat je kunt lenen. Vul dat witte schilderdoek met je creatieve talenten tijdens je schildervakantie in Frankrijk.

Schildervakantie

Kunstzinnige Cursussen

Schilderen combineren met andere activiteiten

In Frankrijk organiseert Sadhaka veel verschillende soorten cursussen. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om je tijdens je schildervakantie volledig te richten op je schildertalenten, maar je kunt het ook combineren met andere workshops. Denk bijvoorbeeld aan trainingen in het teken van tantra, yoga of meditatie. Ook organiseren we andere creatieve workshops, waaronder:

 • Mozaïek
 • Beeldhouwen
 • Glas in lood
 • Sieraden maken
 • Zang
 • Linodrukken

We organiseren schildervakanties voor enkele dagen, maar je kunt ook een hele week bij ons meedoen met schildercursussen.

Wat een heerlijke week! Meer en meer tot mezelf gekomen door de prachtige plek, de fijne mensen, beeldhouwen met deskundige begeleiding, gesprekken bij het kampvuur, de ontspannen sfeer, Fantastisch!

Gerard

Schildervakantie in het buitenland

We organiseren cursussen en workshops in eigen land, maar het is ook zeker aan te raden om voor je schildervakantie naar het buitenland te gaan. In een compleet nieuwe omgeving krijg je ongetwijfeld weer een frisse blik op het leven, en kun je je creativiteit de vrije loop laten gaan. Bij Le Moulin in Frankrijk, de locatie van Sadhaka, kun je dan terecht. Deze plek is midden in de prachtige Franse natuur gevestigd. Je mag bovendien gebruik maken van onze luxe voorzieningen, zoals de sauna, en zwemmen in het schone meer. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat je na je schildervakantie in Frankrijk nog wat langer bij ons wilt genieten van de prachtige omgeving. Daarom bieden we ook een volpension aan.

Waarom een schildervakantie van Sadhaka bijzonder is

Bij Sadhaka krijg je alle ruimte om helemaal vrij te experimenteren, en je creativiteit op het doek te uiten. Bovendien geven we je de mogelijkheid om de schildercursus te combineren met andere trainingen, waaronder yoga, tantra en meditatie. Kom je terug van je schildervakantie in het buitenland, dan geniet je naast een prettig vakantiegevoel ook van een gevoel van voldoening. Dat komt door alle nieuwe ervaringen die je bij ons opgedaan hebt. Ook profiteer je tijdens je schildervakantie in Frankrijk van de volgende voordelen:

 • Veel opties qua verblijfsplekken zoals (meerpersoons) vakantieaccommodaties en een natuurcamping
 • Ervaren docenten die je persoonlijk begeleiden
 • Luxe faciliteiten zoals een sauna, en een schoon meer om in te zwemmen
 • Cursussen op een mooie locatie, zowel in binnen- als buitenland
 • Zeer aantrekkelijke prijzen

Kunst in beeld

Beeldende kunst maken
Kunst met Glas in Lood
Kunst Glas in lood met groep
Kunstzinnig buiten tafel
Kunst sierraden maken

Reserveer een schildervakantie bij Sadhaka

Wil jij ook op vakantie bij Sadhaka in Frankrijk? Reserveer dan snel! Dat doe je door hier op de site het inschrijfformulier in te vullen. Je kunt ook telefonisch reserveren via 06-51343572 of door een mail te sturen naar info@sadhaka.nl. Ook bij vragen kun je ons bellen of mailen, of een bericht achterlaten via het contactformulier. Wij hopen je graag terug te zien tijdens je schildervakantie!

Nieuwsbrief ontvangen?