Info aanvragen

Yoga workshop

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Prachtige plek middenin de natuur
 • Duurzaam verblijf
 • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Yoga cursus Sadhaka

Cursussen en workshops van Sadhaka

Voor een unieke yoga workshop die invloed heeft op alle aspecten van je leven, ben je bij Sadhaka aan het juiste adres! Wij geven yoga workshops in zowel binnen- als buitenland. Maar wat maakt de yoga workshops van Sadhaka zo speciaal? Wij vertellen er graag meer over, maar heten je natuurlijk ook van harte welkom bij ons in Nederland of Frankrijk.

Vier het leven met een yoga workshop

Yoga is niet zomaar een hobby, het is een levenswijze. Alle aspecten van het leven zijn erin geïntegreerd, wat betekent dat yoga holistisch is. Yoga is een uitstekende manier om je lichaam te onderhouden door middel van beweging, je geest tot rust te brengen, en eenwording met het allerhoogste te ervaren. Tijdens de yoga workshop van Sadhaka zul je al dansend en lachend het leven vieren. Dat doe je op een van onze prachtige locaties in binnen- of buitenland. Je kunt namelijk bij ons in Deventer terecht, maar je kunt ook een unieke yoga workshop in Frankrijk volgen!

Yoga workshop

Onze Yoga Cursussen

Yoga workshop in het buitenland

Wanneer je een yoga workshop in het buitenland wil volgen, kun je bij Sadhaka in Frankrijk terecht. Wij hebben een locatie in Frankrijk, genaamd Le Moulin. Hier kun je yoga beoefenen terwijl je geniet van de prachtige Franse natuur. Wanneer je een plekje reserveert voor een yoga workshop bij ons in Frankrijk, kun je kiezen voor een kamer (keuze uit 1 tot 6 persoonskamers), of een plek op de natuurcamping. Je mag je eigen tent of caravan meenemen, maar die kun je ook bij ons huren. De yoga workshops in het buitenland worden gegeven door Chandra Patricia Benjamins en Wim Molinello. Hiervoor kun je terecht in een van de drie ruime, lichte trainingsruimtes waar ook andere trainingen en cursussen plaatsvinden. Bij goed weer vinden er ook buitenlessen plaats. Het benodigde materiaal is allemaal aanwezig op de locatie zelf. Kom ook genieten op onze prachtige locatie van de yoga workshop in Frankrijk.

Vanaf dag 1 viel alles van me af. Dikke pluim aan het team. Heerlijk eten, de wijze lessen van Wim in de yoga, Chandra voor haar geduld, liefde en inspiratie tijdens crea, tot volgend jaar!

Carolie

Agenda Frankrijk

  Agenda Nederland

   Combineer een workshop yoga met andere activiteiten

   Tijdens de yoga workshops van Sadhaka kom je in verbinding met de mensen om je heen, en hervind je de verbinding met jezelf weer. Dat doe je echter niet alleen door yoga te beoefenen. Yoga wordt namelijk gecombineerd met andere activiteiten. Tijdens de combiweek, zijn er natuurlijk ook cursussen yoga en meditatie, maar je bent ook op andere manieren creatief bezig, bijvoorbeeld met kunst. Bovendien kun je ook tantra yoga lessen volgen, en leren masseren.

   Met onze hulp vind je de verbinding met jezelf en andere op een unieke manier. Het is overigens ook mogelijk om, na het volgen van onze yoga workshop in Frankrijk, er een verblijf op onze camping aan te plakken op basis van volpension. Zo geniet je nog even wat langer van de prachtige omgeving, het meertje met schoon zwemwater, en de heerlijke sauna. Rust is bij ons verzekerd.

   Wat Sadhaka zo bijzonder maakt

   Wanneer je een yoga workshop bij Sadhaka volgt, volg je meer dan alleen een vakantie in binnen- of buitenland. Wij richten ons namelijk op bewustwording, zelfontplooiing en persoonlijke groei. Je maakt deel uit van een geheel, en jouw bijdrage doet er echt toe. Wanneer je weer naar huis gaat, ga je niet alleen met een fijn vakantiegevoel terug, maar ook met een gevoel van voldoening. Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring met het geven van yoga workshops. We werken grootschalig, maar hebben toch een persoonlijke touch. Bij Sadhaka profiteer je ook van de volgende voordelen:

   • Prachtige locaties midden in de natuur, zowel in binnen- als buitenland
   • Zeer aantrekkelijke prijzen
   • Gebruik van uitstekende faciliteiten
   • Keuze uit verschillende verblijfsopties, van (meerpersoons) vakantiehuis tot camping
   • Goede begeleiding met een persoonlijke touch

   Yoga in beeld

   Yoga oefening handen omhoog
   Yoga oefeningen gezamelijk
   Tantra rond liggend persoon
   Yoga meditatie Sadhaka
   Yoga met klankschaal binnen

   Reserveer voor de yoga workshop bij Sadhaka

   Wil jij ook deelnemen aan de cursus van Sadhaka? Schrijf je dan snel in! Je kunt je eenvoudig hier op de site inschrijven voor een cursus via het inschrijfformulier, door te bellen naar 06-51343572 of door een mail te sturen naar info@sadhaka.nl. Natuurlijk kun je ons ook altijd bereiken wanneer je nog verdere vragen hebt. Hiervoor kun je bellen of mailen, of het online contactformulier invullen. Wij hopen je graag te zien bij onze yoga workshop!

   Nieuwsbrief ontvangen?