Info aanvragen

Yoga vakantie

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Yoga cursus Sadhaka

Vakantie met trainingen en workshops

Tijdens een yoga vakantie van Sadhaka volg je trainingen en workshops die invloed hebben op alle aspecten van het leven. Je kunt bij ons terecht voor een yoga vakantie in binnen- en buitenland. Wat maakt yoga bij Sadhaka zo bijzonder? Onderstaand vertellen we je meer over, maar we raden je zeker aan om het zelf te ervaren. Schrijf je in voor onze vakanties in Nederland of Frankrijk via het inschrijfformulier hier op de site.

Yoga: meer dan alleen sport

Yoga is meer dan alleen een sport of training. En de cursussen van Sadhaka zijn meer dan een les die je een paar keer volgt. Yoga is holistisch, wat betekent dat je het tegenkomt bij elk aspect van je leven. Lichamelijk is dit wel duidelijk. Door middel van yoga houdt je je lichaam immers in goede conditie. Maar je brengt daarbij ook je geest tot rust, en je ervaart eenwording met het allerhoogste. De yoga vakantie breng je al lachend en dansend door: bij Sadhaka vier je het leven. Dit doe je bijvoorbeeld in Frankrijk, op onze locatie genaamd Le Moulin. Wil jij je vakantie in het buitenland doorbrengen met yoga en helemaal tot jezelf komen? Dan reserveer je bij Sadhaka.

Yoga vakantie

Onze Yoga Cursussen

Yoga vakantie in Frankrijk

Zoals gezegd, onze locatie in het buitenland heet Le Moulin, en gevestigd in Frankrijk. Hier geven Chandra Patricia Benjamins en Wim Molinello workshops en trainingen. Je yoga vakantie breng je door in de prachtige Franse natuur, en je geniet daarbij van comfortabele voorzieningen, zoals onze sauna. Ook kun je zwemmen in het kraakheldere meer. Dit is natuurlijk allemaal alleen al mooi, maar de plekken waar we yoga beoefenen zijn ook niet onbelangrijk. De lessen vinden zo veel mogelijk buiten plaats, maar er zijn ook drie mooie, lichte trainingsruimtes binnen. Wil je ook na afloop van de cursus nog genieten van de prachtige natuur en de voorzieningen? Dat kan op basis van een volpension verblijf! Reserveer een kamer in een van de accommodaties, of op de camping.

Vanaf dag 1 viel alles van me af. Dikke pluim aan het team. Heerlijk eten, de wijze lessen van Wim in de yoga, Chandra voor haar geduld, liefde en inspiratie tijdens crea, tot volgend jaar!

Carolie

Creatieve activiteiten tijdens je vakantie

Tijdens de yoga vakantie ga je aan de slag met het maken van verbindingen. Deze verbindingen maak je met de mensen om je heen, maar die ga je ook met jezelf aan. Natuurlijk doe je dit met yoga, maar ook met andere creatieve activiteiten zoals schilderen, meditatie, tantra yoga en masseren. Je (her)vind de verbinding met jezelf en anderen op een unieke manier.

Dit is het bijzondere van een yoga vakantie bij Sadhaka

Een yoga vakantie bij Sadhaka is een zeer bijzondere ervaring. Al meer dan 15 jaar geven wij yogalessen. Dat doen we op grootschalig niveau, maar toch zorgen we altijd voor een persoonlijke touch. De cursus is volledig gericht op bewustwording, zelfontplooiing en persoonlijke groei. Als je vanuit Frankrijk weer thuiskomt, geniet je niet alleen van een heerlijk vakantiegevoel, maar ook van een voldaan gevoel. Na je vakantie is het voor jou helemaal duidelijk dat je als individu een belangrijke schakel bent in een groter geheel. Jouw bijdrage doet ertoe. Je kunt tijdens je yoga vakantie ook rekenen op:

  • Cursussen op prachtige locaties in binnen- en buitenland
  • Meerdere verblijfsopties waaronder (meerpersoons) vakantieaccommodaties en een camping
  • Persoonlijke begeleiding door docenten met jarenlange ervaring
  • Uitstekende faciliteiten waaronder een sauna en zwemvijver
  • Zeer aantrekkelijke prijzen

Yoga in beeld

Yoga oefening handen omhoog
Yoga oefeningen gezamelijk
Tantra rond liggend persoon
Yoga meditatie Sadhaka
Yoga met klankschaal binnen

Reserveer jouw yoga vakantie

Klinkt de yoga vakantie van Sadhaka echt als jouw vakantie? Reserveer dan via het inschrijfformulier hier op de site. Ook kun je ons bellen of mailen via 06-51343572 en info@sadhaka.nl. Je kunt ons via deze kanalen ook altijd bereiken wanneer je vragen hebt, of je laat een bericht achter via het contactformulier. Kies voor een heerlijke vakantie vol (her)ontdekkingen: een yoga vakantie van Sadhaka!

Nieuwsbrief ontvangen?