Info aanvragen

Yoga training

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Yoga cursus Sadhaka

Trainingen, cursussen en workshops door Sadhaka

Wil jij een unieke yoga training volgen die invloed heeft op elk aspect van je leven? Dan volg je een cursus bij Sadhaka! Bij ons kun je terecht voor trainingen in zowel binnen- als buitenland. Waarom is de yoga training van Sadhaka zo speciaal? Wij vertellen er onderstaand meer over, maar je bent natuurlijk ook welkom om je in te schrijven voor onze cursus in Nederland of Frankrijk en het zelf te ontdekken!

Yoga door Sadhaka is meer dan alleen een cursus

Uit ervaring weten we dat yoga meer is dan alleen een training, of cursus. Het heeft invloed op alle aspecten van je leven. Yoga is immers holistisch. Naast een manier om het lichaam in goede conditie te houden door beweging, brengt het ook je geest tot rust en zul je eenwording met het allerhoogste ervaren. Bij een yoga training door Sadhaka vieren we al lachend en dansend het leven. Je kunt terecht in een van onze prachtige locaties in binnen- en buitenland. Lijkt het jou wel wat om tijdens de zomer een week in de prachtige natuur in Frankrijk door te brengen, en een met jezelf te worden tijdens onze yoga training? Je kunt eenvoudig online reserveren!

Yoga training

Onze Yoga Cursussen

Yoga training in het buitenland

Bij Sadhaka organiseren we yoga trainingen in de prachtige Franse natuur. Onze locatie in Frankrijk is genaamd Le Moulin. Cursisten hebben de mogelijkheid om er een kamer te reserveren, of gebruik te maken van de camping. Le Moulin is gevestigd in een geweldige omgeving. Zo kun je onder andere zwemmen in een schoon meer. Ook kun je gebruik maken van luxe voorzieningen, zoals de sauna. Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de ruimtes waarin we yoga beoefenen. Bij goed weer doen we dat zo veel mogelijk buiten, maar bij Le Moulin vind je ook drie ruime, lichte trainingsruimtes. Chandra Patricia Benjamins en Wim Molinello verzorgen de workshops. Kom ook helemaal tot jezelf tijdens onze yoga training in Frankrijk!

Vanaf dag 1 viel alles van me af. Dikke pluim aan het team. Heerlijk eten, de wijze lessen van Wim in de yoga, Chandra voor haar geduld, liefde en inspiratie tijdens crea, tot volgend jaar!

Carolie

Combineren van yoga met andere activiteiten

Tijdens de cursus yoga van Sadhaka ga je aan de slag met het maken van verbindingen, zowel met jezelf als met de mensen om je heen. Dit gebeurt natuurlijk door middel van yoga, maar ook door andere activiteiten. Tijdens een combiweek combineer je een yoga training met meditatie, verschillende activiteiten op het gebied van creativiteit (bijvoorbeeld schilderen), tantra yoga en leer je masseren. Zo (her)vind je de verbinding met jezelf op een unieke manier. Wil jij na de yoga training nog langer genieten van de prachtige Franse natuur? Dat kan! Hiervoor bieden we een volpension verblijf op onze camping.

Waarom Sadhaka zo bijzonder is

Wanneer je deel uitmaakt van de yoga training in Frankrijk door Sadhaka, kun je op meer rekenen dan een ontspannen vakantie! Onze workshops zijn namelijk volledig gericht op bewustwording, zelfontplooiing en persoonlijke groei. Als individu ben je een belangrijk onderdeel van een groter geheel. Jouw bijdrage doet er echt toe. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het geven van yoga training, en weten precies hoe we aan onze grootschalige workshops een persoonlijke touch kunnen geven. Zo ga jij straks met een heerlijk vakantiegevoel weer terug naar Nederland , maar vooral ook met een gevoel van voldoening. Bij Sadhaka kun je onder andere rekenen op:

  • Cursussen op een prachtige locatie, midden in een geweldig natuurgebied, gevestigd in zowel binnen- als buitenland
  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Uitstekende faciliteiten waar je volop gebruik van kan maken
  • Verschillende verblijfsmogelijkheden zoals een (meerpersoons) vakantieverblijf en een camping
  • Goede, persoonlijke begeleiding

Yoga in beeld

Yoga oefening handen omhoog
Yoga oefeningen gezamelijk
Tantra rond liggend persoon
Yoga meditatie Sadhaka
Yoga met klankschaal binnen

Reserveren voor een yoga training

Als je deel wilt nemen aan een yoga training door Sadhaka in Nederland of Frankrijk, schrijf je je in via het inschrijfformulier op de site. Je kunt ook bellen naar 06-51343572 of een bericht sturen via info@sadhaka.nl. Heb je nog verdere vragen? Twijfel ook dan niet om te bellen of mailen, of een bericht achter te laten via het contactformulier hier op de site. Wij hopen je graag snel te verwelkomen bij onze yoga training!

Nieuwsbrief ontvangen?