Info aanvragen

Yoga retreat

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Yoga cursus Sadhaka

Op retreat bij Sadhaka

Kom helemaal tot rust en (her)ontdek jezelf tijdens een yoga retreat bij Sadhaka. De dingen die je tijdens de retreat leert, hebben invloed op alle aspecten van je leven. Ook voor een retreat in het buitenland, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen graag meer over wat Sadhaka zo speciaal maakt, en we hopen je snel welkom te heten in Frankrijk, waar je het zelf kunt ervaren.

Yoga is meer dan een hobby

Tijdens de yoga retreat ervaar je dat yoga meer is dan alleen een hobby, workout of een les die je enkele keren volgt. Yoga is holistisch, en heeft dus een effect op alle aspecten van je leven. Het effect op je lichaam is duidelijk. Het is goed voor je conditie en houdt je flexibel. Je brengt ook je geest tot rust, en ervaart eenwording met het allerhoogste. Bij Sadhaka vieren we al lachend en dansend het leven. In Frankrijk doe je dat op onze locatie genaamd Le Moulin. Wil jij deze zomer in het buitenland doorbrengen op een yoga retreat? Reserveer bij Sadhaka!

Yoga retreat

Onze Yoga Cursussen

Yoga retreat in Frankrijk

Op onze locatie, Le Moulin in Frankrijk, geven Chandra Patricia Benjamins en Wim Molinello workshops en trainingen. De yoga retreat breng je door in de prachtige natuur met onder andere een schone zwemvijver, waar je alsnog geniet van luxe voorzieningen zoals een sauna. Yoga beoefenen we, wanneer dat kan, het liefst buiten. Maar je vindt bij Le Moulin ook drie grote, lichte trainingsruimtes. Heb jij na de yoga retreat nog niet genoeg gehad van de mooie Franse natuur? Dat is geen probleem, want we bieden ook een volpension verblijf aan, zodat je ook na de cursus nog kunt genieten in Frankrijk. Reserveer snel een kamer in een van onze accommodaties of op de camping.

Vanaf dag 1 viel alles van me af. Dikke pluim aan het team. Heerlijk eten, de wijze lessen van Wim in de yoga, Chandra voor haar geduld, liefde en inspiratie tijdens crea, tot volgend jaar!

Carolie

Zo gaat een yoga cursus bij Sadhaka

Wanneer je op yoga retreat gaat bij Sadhaka, verlopen de lessen als volgt: ze beginnen altijd met een Dharma talk. Dit is geen standaard praatje dat voorbereid wordt, maar gaat altijd over wat op dat moment relevant is. Tijdens deze talks komen cursisten regelmatig tot een persoonlijk inzicht. Dan begint de warming up. Dit gaat via bewegingsexpressie op muziek. Doe gek, en laat alle energie je lichaam uit. Vervolgens gaan we aan de slag met de yogales zelf. Die is pittig en dynamisch. Je wordt je bewust van hoe je lichaam beweegt. Je bent verantwoordelijk voor je eigen universum, en krijgt de regie over je lichaam en je acties. Dan is het tijd voor het afronden van de les via meditatie.

Waarom kiezen voor Sadhaka?

Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het geven van grootschalige yoga retreats met een persoonlijke touch. Hierdoor weten we van een yoga retreat altijd een bijzondere ervaring te maken. Je gaat je volledig richten op bewustwording, zelfontplooiing en persoonlijke groei. Je zult zien dat je een deel bent van een groter geheel, en dat jouw bijdrage echt belangrijk is, en er echt toe doet. Wanneer je thuis komt na de yoga retreat in het buitenland, zul je niet alleen een heerlijk vakantiegevoel hebben, maar ook een gevoel van voldoening. Bij Sadhaka kun je bovendien rekenen op:

  • Retreat op prachtige locaties in het binnen- of buitenland
  • Meerdere verblijfsopties waaronder (meerpersoons) vakantieaccommodaties en een camping
  • Persoonlijke begeleiding door docenten met jarenlange ervaring
  • Uitstekende faciliteiten, waaronder een sauna en een zwemvijver
  • Zeer aantrekkelijke prijzen

Yoga in beeld

Yoga oefening handen omhoog
Yoga oefeningen gezamelijk
Tantra rond liggend persoon
Yoga meditatie Sadhaka
Yoga met klankschaal binnen

Reserveren voor een yoga retreat

Klinkt een yoga retreat bij Sadhaka als iets voor jou? Vul dan het inschrijfformulier om te reserveren. Doe dat snel, want onze retreats zitten snel volgeboekt! Je kunt ons ook bellen via 06-51343572 of een mail sturen naar info@sadhaka.nl. Heb je vragen? Ook dan kun je ons telefonisch of via de mail altijd bereiken, maar je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier. Kom ook tot rust, en ontdek jezelf weer tijdens een yoga retreat bij Sadhaka.

Nieuwsbrief ontvangen?