Info aanvragen

Willemijn de Dreu

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Willemijn de Dreu heeft 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen via Dans & Ritueel naar vrijheid en ontspanning. Ze is opgeleid in 5Ritmes, OpenFloor, Systemische Rituelen en Lichaamsgerichte traumatherapie. Deze combinatie creëert een magisch weefsel op de dansvloer tussen de spirit wereld en het alledaagse, voortkomend uit belichaamde wijsheid.
Haar werk brengt beweging in geblokkeerde energie. Daardoor kan het lichaam zichzelf genezen. Ze is gepassioneerd, gegrond en diepgaand, maar toch altijd bereid voor een grapje om je eraan te herinneren dat het leven een feest is en dat onze tijd hier de moeite waard is om van te genieten.
Ze rockt de dansvloer met haar muziek.

Gedurende de weekretraites bij Sadhaka is er de mogelijkheid voor een 1:1 sessie met Willemijn.

Willemijn de Dreu is een conscious dance facilitator

Willemijn de Dreu begeleidt je reis door het landschap van de dans met humor en lichtheid. Ze heeft 25 jaar ervaring op het gebied van bewuste dans, 5Rhythms™, OpenFloor, SystemicRitual® en volgt momenteel een Somatic Experiencing-training gebaseerd op het traumawerk van Peter Levine.

De workshops van Willemijn  zijn energieke bewegingssessies. Je hoeft niet superfit te zijn om mee te doen, voor ieder lichaam en elke leeftijd is er veel te ontdekken en te genieten. Het uitgangspunt is altijd om te bewegen vanuit je eigen capaciteiten en energieniveau.

Willemijns aanbod gedurende de Love of Life Libido Essentials week volgt ongeveer de volgende opbouw:

  • Thuiskomen in je lichaam. Het wakker maken van de zintuigen. Om verbinding te maken met je sappige en levendige zelf, wil je aanwezig zijn in het moment en thuis zijn in je prachtige lichaam. Zoveel verhalen en indrukken over hoe we onszelf waarnemen. We dansen op de grond en ademen, ruiken, proeven.
  • Schaamte en trots. We bewegen met de basis van sensualiteit en seksualiteit en de verhalen die we daaromheen creëren. Al dansend gaat het hart open. Wat vind je leuk, lekker, mooi, en waar keer je je van af en hoe communiceer je dat.
  • Vrouwelijke energie. Met welk gender je je ook identificeert, we zijn allemaal gemaakt van een eicel en een sperma. Een heerlijke dans met de nadruk op ‘ei’-energie.
  • Mannelijke energie. Met welk geslacht je je ook identificeert, we zijn allemaal gemaakt van een eicel en een sperm. Een tribal dans met de nadruk op ‘sperm’-energie.
  • Activeren en tot rust komen. Zelf regulatie. Dansend op de golven van opwinding, loslaten in orgastische energie en dan rusten. Naspel.

Privésessies – Gedurende de week is er de mogelijkheid voor een 1:1 sessie met Willemijn.

Nieuwsbrief ontvangen?