Info aanvragen

Monique Sajet

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Foto's Mensen en Sfeer Cursussen Sadhaka

Uit je hoofd, in je lijf en vanuit je hart is voor mij de essentie van Biodanza.
Ze heeft een opleiding tot wandelcoach gedaan, waarbij ze de natuur gebruik als metafoor. Monique heeft 35 jaar ervaring in het bedrijfsleven als coach en hierin meer dan 150 mensen opgeleid. Na een carrière in de reiswereld ging Monique op zoek naar wellness = je goed voelen door beweging. Ze ontdekte op dit pad Biodanza, Een innerlijke stem vertelde haar dat dit haar nieuwe levensdoel was.

Monique volgde de 4-jarige HBO opleiding tot biodanza facilitator en heeft vorig jaar in Bologna de opleiding afgerond tot didactisch docent met als afstudeerthema ‘Biodanza als helend medicijn tegen de beschavingsziekten’.

Monique Sajet is coach en biodanza facilitator

Zij geeft wekelijks Biodanza workshops in Brielle en Rotterdam en inspireert zo mensen het beste uit zichzelf te halen. Dit doet zij met Aandacht en Passie, waardoor de deelnemers hun Kracht hervinden. Samengevat noemt Monique dit een wekelijks APK-tje voor je lijf. Monique geeft ook verdiepingsdagen, weekenden en vakanties.

Tijdens het Sadhaka Tantra Festival 2020 biedt zij een veilige bedding als love angel voor de emotionele begeleiding en ondersteuning van de deelnemers, voor een diepere integratie van de opgedane ervaringen naar persoonlijke groei.

Nieuwsbrief ontvangen?