Info aanvragen

Karlien Buysse

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Karlien Buysse
Massagetherapeute en facilitator van healing dance en whirling bij het Equinox Bodywork festival 25 – 30 augustus 2024

Dansend ga ik door het leven. De natuur , dans , beweging en spiralen zijn de rode draad doorheen mijn leven, hier en nu aanwezig met al wat is.

Ik ben intussen 25 jaar massagetherapeut en sinds 2016 heb ik mijn praktijk Niya waar ik voornamelijk Lomi lomi geef, coaching, yoga en healing dance / whirlen.

Ik neem jullie graag mee in de wereld van wervelen en spiralen , zoals de planeten in het universum draaien wij om onze eigen as. Alles in dit leven wervelt !

Wat is Whirlen?
Whirlen is een bewegende mediatie ontstaan vanuit het sufisme, de leer van de liefde. Whirlen is gebed, het is leren vliegen, het is alles durven doorvoelen en laten stromen. Om het kanaal te worden tussen hemel en aarde waar het goddelijk  doorheen kan stromen, om te luisteren naar de stem binnenin en de geschenken van de hemel te ontvangen.  Het is een zuivering, een opluchting voor het liefhebbende hart.

Ik vertel jullie heel graag meer over de leer van de liefde en deze dans van de ziel en hoe deze beoefening een krachtig medicijn kan zijn in je leven!

Het is een mystieke , spirituele ervaring die je op een plek brengt waar je alles en niets tegelijk bent en diepe innerlijke vrede kan ervaren.
Het is loslaten , vertrouwen en je overgeven aan het leven.
Het is de passie en levensvreugde in elke cel van je lichaam voelen!

Wat heb je nodig?
Geloof in de liefde,
Liefde voor jezelf, de medemens, de wereld

Geen verwachting en zijn met wat is.

Website: www.Niya.be

Ik volg het pad van liefde, daar, ver voorbij woorden, in de eindeloze spiraal van leven. Ik zie je graag bij het Sadhaka Equinox Bodywork Festival France 25 – 30 Augustus 2024

Nieuwsbrief ontvangen?