Info aanvragen

Janie Petersen*

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Janie Petersen is a Tantric Relationship Coach in Sweden

Janie brengt zoveel vreugde en passie in de wereld en geeft deze door via haar creativiteit, tantraworkshops, liefdes- en relatiecoachingsessies en retraites voor koppels. Ze woont en werkt in Zweden met haar man Fredrik Swahn. Samen runnen ze een Romantisch Natuurresort in Stjärnsund en faciliteren ze wereldwijde festivals. Kunst en Tantra hebben een grote rol gespeeld in Janie’s leven en haar eigen persoonlijke reis waarbij ze haar creativiteit volledig benut en zichzelf keer op keer bekrachtigt door sensualiteit en seksualiteit. Ze heeft intensief gestudeerd bij Layla Martin en heeft een manier gevonden om op zachte wijze het onuitgesproken en ongemakkelijke over te brengen, terwijl ze deelnemers meeneemt op een speelse, transformerende en helende reis om zich eindelijk thuis te voelen in hun lichaam en om plezier op talloze manieren te laten ontwaken.

Janie brengt haar passie voor het leven en de liefde over waar ze ook gaat en heeft een manier om contact te maken met mensen die hun hart met gemak en diepte opent.

Janie flowt mee vanuit het Tantra festival die ze host met haar partner Fredrik naar de Sadhaka Afterglow waar ze enkele workshops zal aanbieden.

Ze biedt online en live workshops aan in Berlijn en Zweden: www.comealittlecloser.se

Nieuwsbrief ontvangen?