Info aanvragen

Chris Schindeler

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Chris vormt met zijn vrouw Michelle samen PranaKi. Prana en Ki staan voor levensenergie. Vanuit verschillende Oosterse disciplines in bewustzijnswerk zorgen ze ervoor dat die levensenergie weer volop mag stromen en jij terug keert naar de bron. Jouw Kern!

Chris Schindeler studeerde af aan de ALO als 1e graads sportdocent, maar koos niet voor het reguliere onderwijs. Hij specialiseerde zich in de Oosterse Krijgskunsten (Ninjutsu) , Shiatsu, Yoga en Breathwork. Chris is Shiatsu therapeut, daarnaast faciliteert hij mannencirkels en verdiepingstrainingen.
Complementaire trainingen en opleidingen op het gebied van Tao en Tantra in binnen- en buitenland zorgt voor verdieping, transformatie en groei tijdens zijn workshops, trainingen en persoonlijke sessies.

Meer informatie over PranaKi: www.pranaki.com

Healing the Self
Defending the Self
Knowing the Self

Ten Chi Nin

Een cursist vertelt over Chris

Chris straalt veel rust uit, waardoor de groep ook rustig wordt. Ik vind het mooi dat je de kennis die je hebt heel gemakkelijk op de groep overbrengt. Het is een duidelijke taal en het is op deze manier goed te volgen. Daarnaast heb je veel ervaring in de Oosterse bewegingsvormen en hier ook veel kennis over, waardoor ik graag naar je luister.
Leigh

Ik vind de manier van lesgeven van Chris fijn. Je straat een rustige sfeer uit maar wel vol met ervaring. Er is tijd voor een grapje tussendoor maar weet ook rust te brengen om tot ons zelf te kunnen keren.
Floris

Nieuwsbrief ontvangen?