Info aanvragen

Chris Knibbe

  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen (vooral voor tantra)
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Grootschalig, maar zeker met een persoonlijke touch
  • Uitstekende faciliteiten (o.a. zwemvijver en sauna)
Chris Knibbe

Chris Knibbe is docent in Oosterse Krijgskunsten, Taijiquan en Yoga en is Shiatsu therapeut en Pranic Healer. Samen met zijn partner Michelle Tarenskeen is hij eigenaar geweest van Yoga Next door in Landsmeer. Hun huidige praktijk heet Pranaki www.pranaki.com

Terug van hun wereldreis en hun verblijf in India waar zij de lerarenopleiding Ten Chi Nin Taijiquan hebben gegeven, zal hij zijn kennis over het lichaam, de geest en de levensenergie delen met de cursisten in de Cursus Ten Chi Nin Yoga en verdieping en samen met zijn parner in de gecertificeerde training Pranic Healing en Shiatsu Massage bij Sadhaka deze zomer.

Healing the Self
Defending the Self
Knowing the Self

Ten Chi Nin

Chris Knibbe, geboren in Amsterdam, startte met zijn training in de Oosterse Gevechtskunsten toen hij 6 jaar oud was. Met meer dan 35 jaar aan kennis en ervaring behaalde Chris meerdere graden in onder andere Ninjutsu, Taijiquan, Taekwondo, judo, Nunchaku-do en Pencak-Silat. Hij trainde onder verschillende meesters in zowel Nederland als in Japan.

Chris studeerde af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en behaalde tevens zijn certificaat als beroeps-shiatsu therapeut aan de Zen-Shiatsu opleiding, yogadocent aan Yoga Gita in India,  en als personal trainer aan de LAPT opleiding. Met zijn verzamelde kennis zette Chris een nieuw systeem op, genaamd Ten Chi Nin. Vanuit dit concept worden verschillende lessen en trainingen aangeboden rond Tai Chi Chuan, Zelfverdediging, Yoga en Healing.

Momenteel is hij werkzaam  als yogadocent, personal trainer, Shiatsu therapeut en docent Taijiquan en Ninjutsu.

Michelle Tarenskeen is docent in Hatha Yoga, Acro- en Kinderyoga, Pranic Healing, Dans & Beweging. Zij geeft deze zomer de cursus Zelfexpressie in dans, Yin yoga en meditatie. Samen met Chris verzorgt zij de gecertificeerde training Pranic Helaing en Shiatsu Massage.

Tijdens hun verblijf bij Sadhaka is het ook mogelijk om bij hen een privé Shiatsu, Pranic Healing of combi behandeling ter plekke te boeken.

Bezoek Michelle en Chris’ website voor hun volledige cursus en behandel aanbod in Nederland en Belgie: www.pranaki.com
Voor meer informatie over de cursus kun je Michelle en Chris direct mailen: info@pranaki.com

yoga

Yoga meditatie Sadhaka

Een cursist vertelt over Chris en Michelle

Chris straalt veel rust uit, waardoor de groep ook rustig wordt. Ik vind het mooi dat je de kennis die je hebt heel gemakkelijk op de groep overbrengt. Het is een duidelijke taal en het is op deze manier goed te volgen. Daarnaast heb je veel ervaring in de Oosterse bewegingsvormen en hier ook veel kennis over, waardoor ik graag naar je luister.
Michelle is erg bekwaam als docent en voelt zich echt betrokken bij de groep. Zo heb ik het ervaren. Je wilde al je kennis en je ervaringen op ons overbrengen en ons ervan mee laten genieten. Je houding is mooi en professioneel. Hier is veel oefening aan vooraf gegaan. Heaven- Leigh

Chris: Ik vind de manier van lesgeven fijn. Je straat een rustige sfeer uit maar wel vol met ervaring. Er is tijd voor een grapje tussendoor maar weet ook rust te brengen om tot ons zelf te kunnen keren.
Michelle: Geeft echt heel goed les. Weet zeker waar het over gaat en weet dat ook duidelijk over te brengen. Ook gaf je mij een mega relaxed gevoel.
Ik wil jullie beide nogmaals bedanken voor de leuke en leerzame week. in deze week heb ik zo’n andere kijk op yoga gekregen. Ontzettend verdiepend. Jullie hebben deze week echt wel iets losgemaakt bij mij. ik hoop dat onze paden in de toekomst nogmaals kruizen. Floris

Nieuwsbrief ontvangen?