Info aanvragen

Tantra yoga

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Tantra

Tantra workshops en trainingen

Tantra yoga beoefenen in de prachtige Franse natuur, onder begeleiding van ervaren instructeurs? Het kan bij Sadhaka! Al meer dan 15 jaar lang organiseren wij cursussen in eigen land, maar ook in het buitenland, op het gebied van tantra, yoga, meditatie en verschillende vormen van kunst. Wil jij ook een workshop op het gebied van tantra yoga in het buitenland volgen? Reserveer dan bij Sadhaka, en ontdek wat we jou te bieden hebben.

Wat is tantra yoga?

Tantra yoga is een relatief modern begrip, maar het is gebaseerd op eeuwenoude rituelen. De focus ligt op zelfrealisatie en het bereiken van verlichting in de ervaring van kosmische eenheid. Tijdens de yoga zullen we ons richten op je eigen geestelijke bevrijding, verruiming, zelfrealisatie en verlichting. Iedere instructeur geeft zijn of haar eigen aanvulling aan het begrip tantra. Bovendien kan het op jou weer een ander effect hebben. Wat wij je tijdens de cursus op het gebied van tantra yoga bij willen brengen, is de volledige vrijheid om helemaal jezelf te zijn. Wees wakker, bewust, aanwezig en in het hier en nu. Wij leren je om jezelf te zien en te ervaren als een uniek liefdevol wezen. Op energie niveau ga je verbindingen aan van hart tot hart.

Tantra yoga

Een vakantie vol tantra yoga

Bij Sadhaka kun je terecht voor een vakantie vol tantra yoga in Frankrijk, of in eigen land. Je kunt bij ons voor een paar dagen terecht, of voor een hele week. Tijdens een cursus tantra yoga gaan we praktisch aan de slag, maar worden de activiteiten ook ondersteund met theorie. We gaan het onder andere hebben over de plek van tantra binnen de yogaleer, de plek van de mens in het universum, het in balans brengen van de chakra’s en seksualiteit en maatschappelijke taboes. Natuurlijk zullen we ook veel tantra yoga beoefenen, maar leer je ook meer over masseren, contact maken met jezelf en anderen en zullen we mediteren. Je gaat individueel, met een partner of met de hele groep aan de slag.

Een verrassing, iedere dag opnieuw grenzen verleggen en ontdekken. Mensen op zijn mooist. Weer open durven zijn!

-Maria-

Tantra yoga in het buitenland

Wanneer je tantra yoga in het buitenland bij Sadhaka komt beoefenen, zul je merken dat het een heerlijk ontspannen vakantie is, waar je bovendien echt iets leert. De tantra yoga vindt in Frankrijk plaats in Le Moulin, onze locatie midden in de prachtige natuur. Hier beschikken we over drie grote, lichte ruimtes waar we yoga beoefenen en andere lessen geven. De lessen vinden echter wel zo veel mogelijk buiten plaats. Wanneer je onze cursus volgt, mag je ook gebruik maken van de voorzieningen van Sadhaka, waaronder een sauna. Ook kun je lekker afkoelen in de mooie zwemvijver. Wil je na de workshops nog wat langer genieten van de Franse natuur? Dat kan, want we bieden ook een volpension aan! Reserveer dus snel je slaapplek in een van onze vakantieaccommodaties, of op onze natuurcamping.

Wat een vakantie bij Sadhaka speciaal maakt

Een vakantie bij Sadhaka is een unieke ervaring, die we iedereen aanraden. We werken op grootschalig niveau, maar er is toch altijd genoeg ruimte voor een persoonlijke touch en goede begeleiding. Al meer dan 15 jaar lang organiseren we workshops waarbij we ons richten op volledige bewustwording, ontplooiing en persoonlijke groei. Wij leren je om voorbij de illusie van het fysieke lichaam te kijken, en te kijken in de diepere lagen van jezelf en je omgeving. Ervaar een gevoel van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen, en geef je volledig over aan het moment. Wanneer je tantra yoga in het buitenland bij Sadhaka komt volgen, kun je terecht in een van onze luxe vakantieaccommodaties (alleen, of gedeeld met andere cursisten) of op de natuurcamping. En dit alles voor een zeer lage prijs!

Tantra in beeld

Tantra groepsfoto binnen
Tantra header foto Sadhaka
Tantra foto1 Sadhaka
Tantra rond liggend persoon
Foto's Cursus Shibari

Reserveer een cursus tantra yoga in Frankrijk

Wil jij tantra yoga in Frankrijk beoefenen onder begeleiding van de instructeurs van Sadhaka? Wil jij deze unieke ervaring niet missen? Reserveer dan snel door hier op de site het inschrijfformulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-51343572 of een mail sturen naar info@sadhaka.nl. Heb je vragen? Ook dan kun je ons telefonisch of per mail bereiken, of door het contactformulier hier op de site in te vullen. Wij hopen je snel terug te zien voor een vakantie vol tantra yoga!

Nieuwsbrief ontvangen?