Info aanvragen

Tantra weekend

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Prachtige plek middenin de natuur
 • Duurzaam verblijf
 • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Tantra

Weekend vol tantra activiteiten

Tijdens het tantra weekend van Sadhaka maak je kennis met tantra yoga. Al meer dan 15 jaar lang geven onze ervaren instructeurs lessen en workshops op het gebied van tantra. Dat doen we in eigen land, maar we hebben ook een prachtige locatie in het buitenland. Wil jij ook deelnemen aan ons unieke tantra weekend in Frankrijk? Schrijf je dan snel in!

Wat is tantra?

Tantra betekent letterlijk expansie, verbreden of verruimen. Het is gebaseerd op een eeuwenoude Indiase filosofie. In het Westen is tantra in een nieuw jasje gestoken. Elke trainer heeft een eigen interpretatie van tantra, en op jou kan tantra weer een ander effect hebben. De essentie draait wel altijd om de levensenergie. Die stroomt door je lichaam en maakt je leven dieper, voller en rijker. Je leert hoe je je chakra’s in balans moet brengen, en hoe je de levensenergie, of prana, omhoog brengt. Tijdens het beoefenen van tantra kom je oog in oog te staan met je emoties, verlangens en angsten. Dat kan heftig zijn, maar tantra biedt je ook steun. Tijdens het tantra weekend van Sadhaka leer je onvoorwaardelijk van jezelf te houden, sta je meer open voor anderen en verwerp je taboes.

Tantra weekend

Maak kennis met tantra yoga

In het tantra weekend van Sadhaka maak je kennis met tantra yoga. We werken met actieve meditaties op muziek. Tijdens het weekend werken we onder andere met body awareness en contact oefening. Zo raak je vertrouwd met je energiewerk, maar ook met je lichaam en je lichaam met relatie tot anderen. Je wordt aangemoedigd om je volle potentie te leven, en het leven te vieren. Le laat angsten los en je ervaart ontspanning en totale vrijheid om je ware zelf te accepteren. Praktische oefeningen waar je onder andere mee aan de slag gaat tijdens het yoga weekend zijn:

 • Hatha yoga en duo yoga lessen gericht op tantrisch energiewerk
 • De kunst van het contact maken
 • Meditatie
 • Vijf elementen en tantra prana flow massage
 • Ecstatic en contact dance

Een verrassing, iedere dag opnieuw grenzen verleggen en ontdekken. Mensen op zijn mooist. Weer open durven zijn!

-Maria-

Tantra weekend in het buitenland

Wil jij van je tantra weekend een heerlijke vakantie maken? Dan kun je bij Sadhaka in Frankrijk terecht! Hier ga je aan de slag met verschillende tantra oefeningen in de prachtige Franse natuur, op onze locatie Le Moulin. Je wordt begeleid door ervaren tantra instructeurs. Ook ben je vrij om gebruik te maken van de luxe voorzieningen, zoals onze sauna en de zwemvijver. Niet bepaald onbelangrijk: Le Moulin heeft drie mooie lichte trainingsruimtes. Wanneer het weer het toelaat gaan we echter zo veel mogelijk buiten aan de slag. Wil je na het tantra weekend nog wat langer genieten van de mooie natuur in Frankrijk? Dan kun je gebruik maken van een volpension verblijf, en zo nog wat langer op de camping blijven. Reserveer snel een slaapplek in een van onze accommodaties of op de camping.

Tantra weekend van Sadhaka

Het tantra weekend van Sadhaka is zeer bijzonder. Het is daadwerkelijk een unieke ervaring. Hoewel we werken op grootschalig niveau, is er zeker ruimte voor persoonlijke aandacht. Bij Sadhaka staan volledige bewustwording, zelfontplooiing en persoonlijke groei centraal. Na zo’n weekend kom je weer thuis met een heerlijk vakantiegevoel, maar ook met een gevoel van voldoening. Je komt in contact met je emoties, en bent bewust met jezelf, je lichaam en je omgeving bezig. Ook kun je tijdens het tantra weekend in het buitenland rekenen op:

 • Grote keuze uit verschillende verblijfpakketten, waaronder (meerpersoons) vakantieaccommodaties en een natuurcamping
 • Persoonlijke begeleiding door ervaren docenten
 • Luxe faciliteiten en een mooi schoon meer om te zwemmen
 • Trainingen in het binnen- en buitenland op prachtige locaties
 • Zeer aantrekkelijke prijzen

Tantra in beeld

Tantra groepsfoto binnen
Tantra header foto Sadhaka
Tantra foto1 Sadhaka
Tantra rond liggend persoon
Foto's Cursus Shibari

Reserveer snel en neem deel aan het tantra weekend

Wil jij ook deelnemen aan de activiteiten van Sadhaka tijdens een weekend in Frankrijk? Schrijf je dan snel in, voor we vol zitten! Dat kan via het inschrijfformulier hier op de site, of door te bellen naar 06-51343572 of een mail te sturen naar info@sadhaka.nl. Heb je nog vragen die je eerst beantwoord wil hebben? Dan kun je ons natuurlijk ook bellen of mailen, of een bericht achterlaten via het contactformulier hier op de site. Wij hopen je snel te verwelkomen bij ons tantra weekend!

Nieuwsbrief ontvangen?