Info aanvragen

Tantra training

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Tantra

Unieke tantra cursussen

Wil jij een unieke tantra training volgen in de prachtige natuur in Frankrijk? Dan kun je terecht bij Sadhaka! Al meer dan 15 jaar organiseren wij cursussen en trainingen op het gebied van tantra. Dat doen we in eigen land, maar ook op een prachtige locatie in het buitenland. Ontdek wat we jou te bieden hebben door verder te lezen, of meteen te reserveren voor een plek in onze tantra training in Frankrijk!

Wat is tantra?

Tantra is een verlichtingsleer waarbij zelfrealisatie en het bereiken van verlichting volledig centraal staan. Er vinden verschillende lessen en oefeningen plaats wanneer je deelneemt aan een tantra training. Die zijn elk gericht op het versterken en omhoog brengen van de levensenergie. Dit doe je onder meer door je chakra’s in balans te brengen. Tantra is de perfecte manier om jezelf echt te leren kennen. Bij Sadhaka zijn er geen taboes. Je komt oog in oog te staan met je emoties, verlangens en angsten, waarbij tantra je steun biedt. Ook geven wij je de mogelijkheid om je hart-energie te ontwikkelen. Die leert je om onvoorwaardelijk van jezelf te houden, en meer open te staan voor anderen. Met de hulp van tantra ontwikkel je jezelf, en leer je je grenzen kennen.

Tantra training

Aanbod aan workshops door Sadhaka

De tantra training is slechts een onderdeel van de workshops waarvoor je bij Sadhaka terecht kunt. Neem bijvoorbeeld de ‘all you can meet – combiweek’. Tijdens deze week bieden we tantra in combinatie met andere activiteiten zoals yoga, meditatie, massage en creatieve activiteiten zoals schilderen. Ook kun je deelnemen aan het tantra festival georganiseerd door Sadhaka in Frankrijk. Deze week zit vol met unieke activiteiten rondom tantra. Tijdens deze 7 dagen moedigen we je aan om helemaal jezelf te zijn, nieuwe ervaringen op te doen en je in het hier en nu te bevinden. Dit zijn slechts twee voorbeelden van activiteiten die we bieden waar een tantra training onderdeel van is. Meer informatie over al onze cursussen vind je hier op de site. Als je specifieke vragen beantwoord wilt hebben, kun je altijd contact opnemen.

Een verrassing, iedere dag opnieuw grenzen verleggen en ontdekken. Mensen op zijn mooist. Weer open durven zijn!

-Maria-

Tantra training in het buitenland

Wil jij tantra onderdeel maken van je vakantie in het buitenland? Volg dan onze tantra training in Frankrijk. Daar hebben we een prachtige locatie genaamd Le Moulin, midden in de Franse natuur. Onze ervaren docenten begeleiden je op het gebied van tantra. Ook kun je gebruik maken van luxe voorzieningen zoals een sauna en een schone zwemvijver. Natuurlijk ook niet onbelangrijk: bij Le Moulin vind je drie grote, lichte trainingsruimtes. Als het weer het toelaat vinden zo veel mogelijk van onze trainingen buiten plaats. Wil jij na de tantra trainingen nog wat langer genieten van de prachtige locatie? Dat kan met ons volpension. Reserveer snel een slaapplek in een van onze accommodaties of op de camping.

Een tantra training volgen bij Sadhaka

Wat de tantra training van Sadhaka zo bijzonder maakt? Bij ons kun je terecht voor een unieke ervaring. We werken dan wel op grootschalig niveau, maar toch is er ruimte voor een persoonlijke touch. Volledige bewustwording, zelfontplooiing en persoonlijke groei staan bij ons centraal. Wanneer je weer thuis komt vanuit Frankrijk geniet je niet alleen van een heerlijk vakantiegevoel, maar ook van een gevoel van voldoening. Je ervaart dat je een belangrijk onderdeel van een geheel bent, en komt in contact met je emoties. Ook kun je tijdens onze tantra training in het buitenland rekenen op:

  • Grote keus tussen verschillende verblijfplekken zoals (meerpersoons) vakantieaccommodaties en een natuurcamping
  • Ervaren docenten die je persoonlijk begeleiden
  • Een prachtig meer om in te zwemmen en luxe faciliteiten als een sauna
  • Cursussen op prachtige locaties in het binnen- en buitenland
  • Zeer aantrekkelijke prijzen

Tantra in beeld

Tantra groepsfoto binnen
Tantra header foto Sadhaka
Tantra foto1 Sadhaka
Tantra rond liggend persoon
Foto's Cursus Shibari

Reserveer voor een plek in onze tantra training!

Wil jij deelnemen aan zo’n unieke tantra workshop? Reserveer dan snel, voordat we vol zijn! Dat doe je door hier op de site het inschrijfformulier in te vullen, te bellen naar 06-51343572 of een mail te sturen naar info@sadhaka.nl. Voor vragen kun je ons ook altijd bellen of mailen, of een bericht achterlaten via het contactformulier. Wij zien je graag terug bij de tantra training van Sadhaka!

Nieuwsbrief ontvangen?