Info aanvragen

Tantra retreat

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Tantra

Unieke workshops en trainingen

Wil jij deelnemen aan een unieke tantra retreat? Schrijf je dan in bij Sadhaka! Al meer dan 15 jaar organiseren wij workshops, cursussen en activiteiten met tantra als uitgangspunt. Zowel in binnen- als buitenland kun je met ons op tantra retreat. Ben je benieuwd wat we je allemaal te bieden hebben? Lees dan verder of ontdek het zelf met ons in Frankrijk!

Wat tantra voor jou kan doen

Tantra is gebaseerd op een eeuwenoude Indiase filosofie en betekent letterlijk expansie, verbreden of verruimen. In het westen is het in een nieuw jasje gestoken, en geeft elke trainer er zijn of haar eigen invulling aan. Bovendien kan tantra op jou weer een ander effect hebben. De levensenergie, ook wel prana genoemd, staat centraal binnen tantra. Deze levensenergie stroomt door je lichaam. Het maakt je leven dieper, voller en rijker. Tijdens een tantra retreat geven wij je de tools om je chakra’s in balans te brengen, en de prana vrij te laten stromen. Je wordt geconfronteerd met je emoties, verlangens en angsten. Dat is heftig, maar tantra biedt ook veel steun. Je leert onvoorwaardelijk van jezelf houden, staat meer open voor anderen en verwerpt taboes.

Tantra retreat

Afwisselende creatieve vakantie

Sadhaka organiseert een tantra retreat in het buitenland, maar ook in eigen land kun je bij ons terecht. Er vinden talloze activiteiten op het gebied van tantra plaats bij Sadhaka in Frankrijk. Zo organiseren we bijvoorbeeld de zogenaamde ‘all you can meet – combiweek’. Dan ga je zeven dagen lang aan de slag met tantra en yoga, meditatie, massage en verschillende creatieve activiteiten, waaronder schilderen. Ook kun je deelnemen aan het unieke tantra festival: een tantra retreat waarin een week lang aandacht besteedt wordt aan aandacht voor jezelf, en het je in het hier en nu bevinden.

Een verrassing, iedere dag opnieuw grenzen verleggen en ontdekken. Mensen op zijn mooist. Weer open durven zijn!

-Maria-

Tantra retreat in het buitenland

Wanneer je bij Sadhaka op tantra retreat gaat in Frankrijk, ervaar je tantra samen met ons en andere deelnemers midden in de prachtige natuur. Je kunt terecht op onze eigen locatie Le Moulin. We beoefenen de activiteiten zo veel mogelijk buiten in de natuur, maar bij bijvoorbeeld slecht weer kunnen we ook altijd naar binnen in een van de grote, lichte trainingsruimtes. Bovendien mag je genieten van de luxe voorzieningen tijdens het tantra retreat. Zo kun je lekker relaxen in de sauna, of zwemmen in het schone meer. Wil je na het retreat nog genieten van de prachtige Franse natuur? Wij bieden ook een volpension verblijf aan! Reserveer snel een slaapplek in een van onze accommodaties of op de camping.

Het tantra retreat van Sadhaka

Wat maakt de tantra retreat in Frankrijk van Sadhaka zo bijzonder? Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van tantra workshops en cursussen in het buitenland. Wij weten dus hoe we er een unieke ervaring van moeten maken. De retreats zijn grootschalig, maar er is toch voldoende ruimte voor een persoonlijke aanpak waarin je veel individuele aandacht krijgt. Wij zetten bewustwording, zelfontplooiing en persoonlijke groei centraal. Ga je vanuit Frankrijk weer naar huis? Dan heb je naast een heerlijk vakantiegevoel ook een gevoel van voldoening. Jij bent een belangrijk onderdeel van een geheel, maar je bent ook weer in contact gekomen met je lichaam, emoties en met anderen. Tijdens het tantra retreat in het buitenland kun je ook rekenen op:

  • Veel keuzes voor verblijven, zoals (meerpersoons) vakantieaccommodaties en een natuurcamping
  • Persoonlijke begeleiding door ervaren trainers
  • Luxe faciliteiten en een mooi schoon meer om te zwemmen
  • Trainingen in binnen- en buitenland
  • Erg aantrekkelijke prijzen

Tantra in beeld

Tantra groepsfoto binnen
Tantra header foto Sadhaka
Tantra foto1 Sadhaka
Tantra rond liggend persoon
Foto's Cursus Shibari

Reserveer snel voor we vol zitten

Ben jij klaar voor deze unieke ervaring in Frankrijk of in eigen land? Reserveer dan snel je verblijf voordat we vol zitten! Dat doe je door hier op de site het inschrijfformulier in te vullen, te bellen naar 06-51343572 of een mail te sturen naar info@sadhaka.nl. Ook wanneer je vragen hebt mag je ons altijd bellen of mailen, of een bericht achterlaten via het contactformulier. Wij hopen je graag terug te zien tijdens het tantra retreat van Sadhaka!

Nieuwsbrief ontvangen?