Info aanvragen

Tantra Nederland

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Tantra

15 jaar ervaring met tantra workshops

Tantra in Nederland is al enkele jaren in opkomst. Sadhaka staat volledig in het teken van het verspreiden van tantra in Nederland door middel van workshops, trainingen en cursussen. Dit doen we al meer dan 15 jaar lang. Ben je benieuwd wat tantra precies is? En wat het voor jou kan betekenen? Lees dan verder, neem contact op voor meer informatie, of reserveer voor een van onze trainingen of workshops!

Wat is tantra?

Tantra is een relatief modern begrip. Het is echter wel gebaseerd op een eeuwenoude Indiase rituelen. Tantra is gericht op zelfrealisatie, en het bereiken van verlichting in de ervaring van kosmische eenheid. Wanneer je deelneemt aan een workshop op het gebied van tantra, bijvoorbeeld tantra yoga, meditatie of massage, richt je je volledig op je eigen geestelijk bevrijding, verruiming, zelfrealisatie en verlichting. Binnen de tantra bestaan er geen taboes. De tantra instructeur in Nederland zal ook weer zijn of haar eigen aanvulling aan het begrip geven, en jij kunt het weer op een heel andere manier ervaren. Tijdens onze cursussen willen we je in ieder geval bijbrengen om volledig vrij en jezelf te zijn. Wees wakker, bewust, aanwezig en in het hier en nu.

Tantra Nederland

Tantra in Nederland: ons aanbod

Bij Sadhaka bieden we een groot aantal verschillende tantra activiteiten in Nederland. We geven verschillende cursussen waarbij tantra centraal staat. Tijdens een tantra yoga cursus leer je bijvoorbeeld om in totale vrijheid volledig jezelf te zijn, en je lichaam te behandelen als de meest heilige tempel. Tijdens de cursus ‘secret sexuality, Shiva & Shakti’ worden de geheimen van de seksualiteit van de man en de vrouw vrijgegeven. Een cursus tantra, prana en verbinding staat in het teken van het leven van je volle potentie door middel van actieve meditaties op muziek, door middel van body awareness oefeningen en door vertrouwd te raken met je energiewerk. Je angsten laat je los, en je ervaart de totale vrijheid om je ware zelf te omhelzen. Kortom, er zijn genoeg cursussen op het gebied van tantra in Nederland allemaal gegeven door Sadhaka.

Een verrassing, iedere dag opnieuw grenzen verleggen en ontdekken. Mensen op zijn mooist. Weer open durven zijn!

-Maria-

Tantra beoefenen in Nederland op locatie

Wanneer je tantra in Nederland wilt beoefenen bij Sadhaka, kun je terecht op onze prachtige locatie in Drenthe. Meeuwenveen is een stilteplek in Nederland waar jaarlijks tantra yoga weekenden met een extra vakantietintje plaatsvinden. Het is een sfeervolle, comfortabele groepsaccommodatie waar je helemaal jezelf kunt zijn. Er is plek voor 30 mensen op de locatie. Wij willen dat alle cursisten zich er welkom, veilig en thuis voelen. Gezellig samen eten en praten rond het vuur hoort hier echt bij. En natuurlijk is er ook genoeg ruimte om tantra yoga, massages en meer uit te voeren!

Waarom de cursussen van Sadhaka bijzonder zijn

Of je nu tantra in Nederland of in het buitenland beoefent met Sadhaka, het is altijd een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Hoewel we op grootschalig niveau werken, is er altijd genoeg plek voor een persoonlijke touch en individuele begeleiding. Al meer dan 15 jaar organiseren we vanuit Sadhaka workshops waarbij de focus volledig ligt op bewustwording, ontplooiing en persoonlijke groei, en waarbij tantra natuurlijk centraal staat. Tijdens een tantra weekend zul je een gevoel van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en voor anderen ervaren, en geef je je volledig over aan het moment. Wanneer je weer thuiskomt heb je niet alleen een heerlijk vakantiegevoel, maar ook een gevoel van voldoening. En dit alles voor een zeer scherpe prijs!

Tantra in beeld

Tantra groepsfoto binnen
Tantra header foto Sadhaka
Tantra foto1 Sadhaka
Tantra rond liggend persoon
Foto's Cursus Shibari

Reserveren bij Sadhaka: tantra expert in Nederland

Wil jij ook aan de slag met een cursus tantra in Nederland? Reserveer dan bij Sadhaka! Dat doe je door hier op de site het inschrijfformulier in te vullen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-51343572 of een mail sturen naar info@sadhaka.nl. Wanneer je nog verdere vragen hebt, kun je ons ook telefonisch of per mail bereiken, of via het online contactformulier. Wij zien je graag terug bij onze workshop tantra in Nederland!

Nieuwsbrief ontvangen?