Info aanvragen

Sadhaka, Yoga en Creatieve vakanties in hartje Frankrijk

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Sadhaka, Yoga en Creatieve vakanties in hartje Frankrijk

Op zoek naar een inspirerende vakantie dit jaar? Met een gevarieerd programma, lekker en gezond eten, rust, natuur en tijd voor bezinning?

We heten je graag van harte welkom bij Sadhaka, Creatieve en Yoga cursussen. Sinds 2005 toonaangevend op het gebied van nederlandstalige yoga en creatieve vakanties in Frankrijk.

In de zomer bieden wij 6 weken aaneengesloten een gevarieerd cursusprogramma op onze schitterende plek Le Moulin. De lokatie ligt in het groene hart van Frankrijk aan een idyllisch zwemwater. Geniet al voor € 620,- all in van een geheel verzorgde vakantie.

Programma

Conscious Dance Festival, Art of Touch Festival, Tantra festival, Zangweek, Kunst weken, Tantra cursussen en mindfulness trainingen, Meditatie retraites, Glas-in-lood workshops, Tantrische massage cursussen, Shibari… en uniek: de Kom tot je Kern Combiweken met Creatief, Yoga en massage waarin je kunt mozaïeken, schilderen, beeldhouwen, boetseren, linoleum drukken, sieraden maken, yoga beoefenen, tantra en massage ervaring opdoen, mediteren, en meer… De cursusprijzen zijn all in, dus inclusief cursusgeld, weekverblijf, drie maaltijden per dag, thee, koffie en fruit!

Via het reisforum kun je samen reizen met andere cursisten. Twee keer zo gezellig en spaart het milieu en je reiskosten.
Ook in Nederland verzorgt Sadhaka diverse activiteiten, zoals de Sadhaka Tantra kennismakingsweekenden.

Een duurzaam verblijf

Het Sadhaka domein Le Moulin is vanaf voorjaar 2022 geheel zelfvoorzienend en los van de grote systemen. Zonnepanelen zorgen voor alle electra en warm water en bij Le Moulin.  Het water uit de kraan komt uit een natuurlijke bron. Er worden vegetarische maaltijden geserveerd. We bakken ons eigen brood, maken meel en muesli van biologische granen uit de regio. We voorzien in verse kefirs, zelfgemaakte pindakaas, notemelk en hebben eieren van onze eigen kippen.

Wellness

Je kunt deze zomer genieten van diverse heerlijke massages en healings op reservering. En ook bij Sadhaka: we hebben een houtgestookte sauna!!!
De hangmatten en kunstsculpturen op het domein zijn er voor jou om van te genieten. Voor een duik spring je gewoon in het meer met schoon zwemwater of in de kleine rivier die het 5 hectare terrein omringt.

Centrum voor Persoonlijke groei en BewustZijn

Sadhaka heeft een schitterend Centrum voor Persoonlijke groei en BewustZijn in hartje Frankrijk. Je kunt als vrijwilliger deelnemen aan dit inspirerende groeiproject en helpen achter de schermen tijdens onze Sadhaka cursusweken. Voor je welverdiende vakantie ben je van harte welkom als gast in één van de Sadhaka cursussen op deze adembenemende plek.

Nieuw! Join onze Sadhaka Conscious community in maart tot en met mei 2022, een verbindende en onvergetelijke ervaring.

15 jaar Sadhaka!

Sadhaka bestaat 15 jaar en dat vieren we met leuke kortingen.
Lees snel meer…

Sadhaka inspireert om je creatief en spiritueel te ontplooien. Een unieke ervaring waar je nog lang met een glimlach aan terug denkt.

We heten je graag van harte welkom!

Chandra en Wim

Nieuwsbrief ontvangen?