Info aanvragen

Sadhaka, Yoga en Creatieve vakanties in hartje Frankrijk

  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen (vooral voor tantra)
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Grootschalig, maar zeker met een persoonlijke touch
  • Uitstekende faciliteiten (o.a. zwemvijver en sauna)

Sadhaka, Yoga en Creatieve vakanties in hartje Frankrijk

Op zoek naar een inspirerende vakantie dit jaar? Met een gevarieerd programma, lekker en gezond eten, rust, natuur en tijd voor bezinning?

We heten je graag van harte welkom bij Sadhaka, Creatieve en Yoga cursussen. Sinds 2005 toonaangevend op het gebied van nederlandstalige yoga en creatieve vakanties in Frankrijk.

In de zomer bieden wij 6 weken aaneengesloten een gevarieerd cursusprogramma op onze schitterende plek Le Moulin. De lokatie ligt in het groene hart van Frankrijk aan een idyllisch zwemwater. Geniet al voor € 590,- all in van een geheel verzorgde vakantie.

Programma

Tantra festival, Zangweek, Kunst weken, Tantra Yoga cursussen, Yoga en mindfulness trainingen, Meditatie retraites, Glas-in-lood workshops, Tantrische massage cursussen, Shibari… en uniek: de Combiweken Creatief, Yoga en Tantra waarin je kunt mozaïeken, schilderen, beeldhouwen, boetseren, linoleum drukken, sieraden maken, yoga beoefenen, tantra ervaring opdoen, mediteren, en meer… De cursusprijzen zijn all in, dus inclusief cursusgeld, weekverblijf, drie maaltijden per dag, thee, koffie en fruit!

Via het reisforum kun je samen reizen met andere cursisten. Twee keer zo gezellig en spaart het milieu en je reiskosten.
Ook in Nederland en Duitsland verzorgt Sadhaka diverse activiteiten, zoals de Sadhaka Tantra kennismakingsweekenden.

Een duurzaam verblijf

Zonnepanelen zorgen voor warm water bij Le Moulin en de groente-, fruit- en bessentuin voor het merendeel van het bewuste vegetarische eten dat wordt geserveerd. Het water uit de kraan komt uit een natuurlijke bron, we bakken ons eigen brood, maken meel en muesli van biologische granen, voorzien in verse kefirs, zelfgemaakte pindakaas, notemelk en hebben eieren van onze eigen kippen. De hangmatten en kunstsculpturen zijn op het domein zijn er voor jou om van te genieten. Voor een duik spring je gewoon in het meer met schoon zwemwater of in de kleine rivier die het 5 hectare terrein omringt.

Wellness

Je kunt deze zomer genieten van diverse heerlijke massages en healings op reservering. En nieuw bij Sadhaka: we hebben een sauna!!!

Centrum voor Persoonlijke groei en BewustZijn

Sadhaka heeft een schitterend Centrum voor Persoonlijke groei en BewustZijn in hartje Frankrijk. Je kunt als vrijwilliger deelnemen aan dit inspirerende groeiproject en helpen achter de schermen tijdens onze Sadhaka cursusweken. Voor je welverdiende vakantie ben je van harte welkom als gast in één van de Sadhaka cursussen op deze adembenemende plek.

Nieuw! Join onze Sadhaka tantra community als bewoner of gast in september en oktober 2019, een verbindende en onvergetelijke ervaring.

Meer dan 10 jaar Sadhaka!

Sadhaka bestaat meer dan 10 jaar en dat vieren we met leuke kortingen.
Lees snel meer…

Sadhaka inspireert om je creatief en spiritueel te ontplooien. Een unieke ervaring waar je nog lang met een glimlach aan terug denkt.

We heten je graag van harte welkom!

Chandra Patricia en Wim

Nieuwsbrief ontvangen?