Info aanvragen

Kunst workshop

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Prachtige plek middenin de natuur
 • Duurzaam verblijf
 • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Man met beeldende kunst

Workshops en cursussen van Sadhaka

Wil jij als echte creatieveling een kunst workshop volgen? Dan ben je bij Sadhaka aan het juiste adres! Ons kunstatelier is de plek om creatief aan de slag te gaan. Het maakt niet uit of je je al jarenlang (professioneel) bezig houdt met kunst, of dat je echt een beginner bent. Onze workshops zijn voor iedereen toegankelijk, want je wordt altijd uitstekend begeleid. Wil je meer weten? Lees dan verder, neem contact op of neem deel aan onze kunst workshop in het buitenland!

Het walhalla voor creatievelingen

Sadhaka is al meer dan 15 jaar lang het walhalla voor creatievelingen. Bij ons kun je een unieke kunst workshop in Frankrijk volgen. Wij hebben alle materialen voor je klaarliggen, maar je mag natuurlijk ook je eigen spullen meenemen. We bieden je ook de mogelijkheid om een kunst workshop te combineren met een ander training of cursus, bijvoorbeeld op het gebied van tantra, yoga en meditatie, waarin wij gespecialiseerd bent. Sadhaka geeft je onbeperkte mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Alles draait om het proces van uitproberen, experimenteren en het vrijmaken van je creatieve stroom.

Kunst workshop

Kunstzinnige Cursussen

Aan welke kunst workshop doe jij mee?

We bieden een groot aanbod aan verschillende activiteiten. Zo heb je heel veel mogelijkheden om creatief aan de slag te gaan, ongeacht of je een beginner of ervaren kunstenaar bent. Zo kun je bij ons onder andere een kunst workshop volgen op het gebied van:

 • Schilderen
 • Mozaïek
 • Beeldhouwen
 • Glas in lood
 • Sieraden maken
 • Zang
 • Linodrukken

En meer! We organiseren workshops die enkele dagen duren, maar ook cursussen van een hele week.

Wat een heerlijke week! Meer en meer tot mezelf gekomen door de prachtige plek, de fijne mensen, beeldhouwen met deskundige begeleiding, gesprekken bij het kampvuur, de ontspannen sfeer, Fantastisch!

Gerard

Kunst workshop in het buitenland

Kom ook een kunst workshop volgen in Frankrijk, op onze prachtige locatie genaamd Le Moulin. Hier geniet je van het echte vakantiegevoel terwijl je aan de slag gaat met je creativiteit. We beschikken over verschillende ruimtes waar we aan de slag kunnen. Maar de natuur in Frankrijk is zo mooi en inspirerend dat we het liefst zo veel mogelijk buiten werken. Wanneer je een cursus bij ons volgt, mag je ook gebruik maken van onze luxe faciliteiten. Denk onder andere aan een sauna en je kunt zwemmen in een mooi schoon meer. Wil jij na afloop van de kunst workshop nog wat langer genieten van je vakantie in het buitenland? Dat kan, omdat we ook een volpension aanbieden. Reserveer snel een slaapplek in onze accommodaties, of een plek op de natuurcamping.

Bijzondere activiteiten van Sadhaka

Wat maakt deze activiteiten van Sadhaka nu eigenlijk zo speciaal? Bij ons krijg je de ruimte om te experimenteren met verschillende kunstuitingen, en je creativiteit de vrije loop te laten gaan. We hebben een groot aanbod aan kunst workshops, die je bovendien kunt combineren met trainingen op het gebied van tantra, yoga en meditatie. En dat alles op een prachtige locatie in eigen land, of in het buitenland. Bij thuiskomst zul je niet alleen nog nagenieten van een heerlijk vakantiegevoel, maar je hebt ongetwijfeld ook een gevoel van voldoening. Bij Sadhaka profiteer je onder ander andere van de volgende voordelen:

 • Een groot aanbod aan verblijfsplekken, waaronder (meerpersoons) vakantieaccommodaties en een natuurcamping
 • Persoonlijke begeleiding van docenten met meer dan 15 jaar ervaring
 • Een mooi meer om in te zwemmen en luxe faciliteiten zoals een sauna
 • Cursussen op prachtige locaties, zoals Le Moulin in Frankrijk
 • Zeer aantrekkelijke prijzen

Kunst in beeld

Beeldende kunst maken
Kunst met Glas in Lood
Kunst Glas in lood met groep
Kunstzinnig buiten tafel
Kunst sierraden maken

Deelnemen aan onze kunst workshop

Wil jij deelnemen aan zo’n unieke kunst workshop in Frankrijk of in eigen land? Reserveer dan snel! Dat doe je hier op de site via het inschrijfformulier. Je kunt ook telefonisch reserveren via 06-51343572 of door een mail te sturen naar info@sadhaka.nl. Ook bij vragen kun je gerust mailen of bellen, of het contactformulier invullen. We hopen je snel terug te zien bij een kunst workshop van Sadhaka!

Nieuwsbrief ontvangen?