Info aanvragen

Kunst cursus

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Prachtige plek middenin de natuur
 • Duurzaam verblijf
 • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Man met beeldende kunst

Creatieve workshops van Sadhaka

Ben je op zoek naar een unieke kunst cursus die je deze zomer kunt volgen? Wat dacht je er dan van om je creativiteit de vrije loop te laten gaan in het kunstatelier van Sadhaka. Wij organiseren unieke workshops waarbij kunst en creativiteit centraal staat. Je kunt een kunst cursus in het buitenland volgen, maar ook in eigen land organiseren we activiteiten. Wil je meer weten over Sadhaka? Lees dan verder, neem contact op of kom op vakantie bij ons in Frankrijk en ervaar het zelf!

Laat je creativiteit de vrije loop

Bij Sadhaka geven we je alle tools om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Het maakt voor ons niet uit of je een beginner bent, of dat je al jarenlang met kunst en creativiteit bezig bent. Een kunst cursus bij Sadhaka is voor iedereen geschikt. Je wordt altijd begeleid door een inspirerende instructeur die je handige tips geeft. Bovendien kun je de kunst cursus combineren met andere trainingen die we bij Sadhaka geven. Denk hierbij onder andere aan trainingen in tantra, yoga en meditatie. Bij ons krijg je de mogelijkheid om van alles uit te proberen, te experimenteren en je creatieve stroom vrij te maken.

Kunst cursus

Kunstzinnige Cursussen

Voor welke kunst cursus schrijf jij je in?

Sadhaka heeft een groot aanbod aan trainingen en workshops waar je je voor in kunt schrijven. Je mag zelf je eigen gereedschappen meenemen, maar dat hoeft niet. Wij zijn namelijk helemaal voorzien van alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Ook als je alleen kennis wilt maken met een bepaalde kunstvorm, kun je dus bij ons terecht. Je kunt bij ons een kunst cursus volgen van enkele dagen, maar we organiseren ook trainingen die een week duren. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere:

 • Schilderen
 • Mozaïek
 • Beeldhouwen
 • Glas in lood
 • Sieraden maken
 • Zang
 • Linodrukken

Wat een heerlijke week! Meer en meer tot mezelf gekomen door de prachtige plek, de fijne mensen, beeldhouwen met deskundige begeleiding, gesprekken bij het kampvuur, de ontspannen sfeer, Fantastisch!

Gerard

Kunst cursus in het buitenland

Wanneer je een vakantie wilt boeken die helemaal in het teken staat van creativiteit, kies je voor een kunst cursus in het buitenland van Sadhaka. Onze locatie in Frankrijk is genaamd Le Moulin, en is midden in de Franse natuur gevestigd. Hier zijn verschillende ruimtes waarin je aan de slag kunt gaan met kunst, maar we werken natuurlijk het liefst buiten in de prachtige omgeving. Bovendien mag je gebruik maken van onze luxe faciliteiten, zoals een sauna, en kun je zwemmen in het mooie schone meer. Wil je nog wat langer blijven na afloop van de kunst cursus in Frankrijk? Dat kan, want we bieden ook een volpension aan!

Wat een vakantie bij Sadhaka speciaal maakt

Bij Sadhaka kun je natuurlijk terecht voor uitstekende kunst cursussen in Frankrijk. Maar wat maakt een vakantie bij Sadhaka nog meer zo speciaal? Wij geven je alle ruimte om je creatief te uiten. Dat kan met ons grote aanbod aan workshops en trainingen. Die kun je overigens ook combineren met een cursus tantra, yoga of meditatie. Als je terugkomt van je vakantie in het buitenland, heb je niet alleen een heerlijk vakantiegevoel, maar heb je ook een gevoel van voldoening. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht van onze ervaren docenten. Ook wanneer je alleen op vakantie wilt gaan, kun je bij ons terecht. Tijdens de kunst cursus in het buitenland kom je in een groep terecht met andere mensen die van kunst houden, en leer je dus veel nieuwe mensen kennen met dezelfde interesses. We bieden verschillende verblijfsopties aan, waaronder mooie accommodaties en een natuurcamping. Dit alles doen we voor een zeer aantrekkelijke prijs. Reserveer dus snel!

Kunst in beeld

Beeldende kunst maken
Kunst met Glas in Lood
Kunst Glas in lood met groep
Kunstzinnig buiten tafel
Kunst sierraden maken

Reserveer voor een kunst cursus bij Sadhaka

Wil jij ook deelnemen aan een workshop van Sadhaka? Reserveer dan snel! Dat doe je door hier op de site het inschrijfformulier in te vullen, te bellen naar 06-51343572 of een mail te sturen naar info@sadhaka.nl. Heb je eerst nog vragen? Ook dan kun je ons gerust bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wij hopen je snel te zien bij een kunst cursus van Sadhaka!

Nieuwsbrief ontvangen?