Info aanvragen

Cursus creatief

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Prachtige plek middenin de natuur
 • Duurzaam verblijf
 • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Man met beeldende kunst

Het walhalla voor creatievelingen

Wil jij deelnemen aan een creatieve cursus? Het kunstatelier van Sadhaka is een waar walhalla voor iedereen die graag creatief bezig is! Of je nu al jarenlang met allerlei creatieve uitingen aan de slag gaat, of pas net de verschillende soorten kunst aan het ontdekken bent, bij Sadhaka kun je altijd terecht. Onder leiding van een inspirerende instructeur ga je tijdens de cursus creatief aan de slag. Meer weten? Lees verder, neem contact op of neem deel aan de creatieve cursus in Frankrijk!

Cursus waarbij je creatief bezig bent

Een cursus waar je heerlijk creatief bezig bent, klinkt dat als iets voor jou? Dan reserveer je bij Sadhaka! Al meer dan 15 jaar lang organiseren wij unieke cursussen en workshops in het buitenland. Zo kun je bij ons terecht voor workshops in tantra, yoga en meditatie, maar ook voor verschillende creatieve cursussen. Wij bieden je onbeperkte mogelijkheden om je creativiteit helemaal de vrije loop te laten gaan. Het is een proces van uitproberen, experimenteren en het vrijmaken van je creatieve stroom.

Cursus creatief - Creatieve cursussen

Kunstzinnige Cursussen

Groot aanbod aan activiteiten

Sadhak heeft een groot aanbod aan verschillende activiteiten, zodat jij tijdens de cursus lekker creatief aan de slag kan gaan. Het maakt niet uit of je een beginner bent, of al lang ervaring hebt. Wij organiseren onder andere cursussen in:

 • Schilderen
 • Mozaïek
 • Beeldhouwen
 • Glas in lood
 • Sieraden maken
 • Zang
 • Linodrukken

En nog veel meer! Je kunt deelnemen aan een creatieve cursus van enkele dagen, maar ook van een hele week.

Wat een heerlijke week! Meer en meer tot mezelf gekomen door de prachtige plek, de fijne mensen, beeldhouwen met deskundige begeleiding, gesprekken bij het kampvuur, de ontspannen sfeer, Fantastisch!

Gerard

Creatieve cursus in het buitenland

Je kunt voor de creatieve cursus in eigen land terecht, maar wanneer je er een echte vakantie van wilt maken, raden we je aan om naar Frankrijk te komen. Daar hebben we een prachtige locatie in de natuur genaamd Le Moulin waar we aan de slag gaan met creativiteit. De ruimte beschikt over verschillende ruimtes om met kunst aan de slag te gaan, maar wanneer het weer het toelaat werken we het liefst buiten. Je mag ook gebruik maken van onze luxe faciliteiten, waaronder een sauna en een mooie zwemvijver. Lijkt het je wel wat om na deze cursus waarin je creatief bezig was nog wat langer bij ons in Frankrijk te blijven, en te genieten van de prachtige natuur? Dat kan, want wij bieden ook een volpension aan waarmee je je vakantie kunt verlengen. Reserveer snel een slaapplek in onze accommodaties, of een plek op de natuurcamping.

Bijzondere workshops van Sadhaka

Wat maakt de creatieve cursussen van Sadhaka eigenlijk zo bijzonder? Wij geven je de ruimte om helemaal vrij te experimenteren met verschillende kunstuitingen, en je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Een keuze uit ons grote aanbod aan cursussen waarbij je creatief bezig bent, kun je ook combineren met unieke workshops en trainingen in onder andere tantra, yoga en meditatie. Wanneer je na een creatieve cursus uit het buitenland terugkomt, zul je niet alleen nog nagenieten van een heerlijk vakantiegevoel. Je zult ook een gevoel van voldoening ervaren. Bovendien profiteer je bij een creatieve cursus in Frankrijk ook nog van de volgende voordelen:

 • Grote keuze aan verschillende verblijfplekken, zoals een (meerpersoons) vakantieaccommodatie of een natuurcamping
 • Ervaren docenten die je persoonlijk begeleiden
 • Een prachtig meer om in te zwemmen en luxe faciliteiten zoals een sauna
 • Cursussen op prachtige locaties, zowel in het binnen- als buitenland
 • Zeer aantrekkelijke prijzen

Kunst in beeld

Beeldende kunst maken
Kunst met Glas in Lood
Kunst Glas in lood met groep
Kunstzinnig buiten tafel
Kunst sierraden maken

Reserveer een cursus waarin je creatief aan de slag gaat!

Wil jij ook een cursus volgen en creatief bezig zijn? Reserveer dan bij Sadhaka! Dat doe je door hier op de site het inschrijfformulier in te vullen. Je kunt ook reserveren door te bellen naar 06-51343572 of door een mail te sturen naar info@sadhaka.nl. Heb je nog vragen? Twijfel dan niet om te bellen, mailen of het online contactformulier in te vullen. Wij hopen je graag terug te zien tijdens een creatieve cursus van Sadhaka!

Nieuwsbrief ontvangen?