Info aanvragen

Creatieve vakantie

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Prachtige plek middenin de natuur
 • Duurzaam verblijf
 • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Man met beeldende kunst

Het walhalla voor kunstenaars

Wil jij komend jaar op een creatieve vakantie? Dan ben je bij Sadhaka aan het juiste adres! Al meer dan 15 jaar organiseren wij unieke trainingen en workshops in het walhalla voor kunstenaars: Le Moulin in Frankrijk. Dit is onze locatie waar we heel veel verschillende kunst workshops en cursussen organiseren. Wil je meer weten? Lees dan verder, neem contact op of kom ook op creatieve vakantie in Frankrijk bij Sadhaka!

Creatieve vakantie in de natuur

Sadhaka organiseert creatieve vakanties midden in de natuur in Frankrijk. Dat doen we al meer dan 15 jaar lang. We hebben een groot aanbod aan verschillende soorten workshops en trainingen, en we organiseren bovendien cursussen waarbij we creativiteit combineren met onder andere tantra, yoga en meditatie. Tijdens een creatieve vakantie in het buitenland ben je even weg van de sleur van het dagelijks leven, wat een boost geeft aan je creativiteit. Die kun je helemaal de vrije loop laten gaan. Bovendien raak je ongetwijfeld geïnspireerd door het prachtige landschap om je heen. Sadhaka voorziet je van alle tools die je nodig hebt om unieke kunstwerken te maken.

Creatieve vakantie

Kunstzinnige Cursussen

Groot aanbod aan activiteiten

Bij Sadhaka organiseren we tijdens een creatieve vakantie verschillende activiteiten waarmee je aan de slag kunt gaan. Bij ons maakt het niet uit of je een beginner bent, of dat je al jarenlange ervaring hebt met een bepaalde techniek. Je krijgt altijd goede begeleiding van een expert. We organiseren onder andere workshops in:

 • Schilderen
 • Mozaïek
 • Beeldhouwen
 • Glas in lood
 • Sieraden maken
 • Zang
 • Linodrukken

En meer! Je kunt deelnemen aan een cursus van enkele dagen, maar we organiseren ook cursussen van een hele week.

Wat een heerlijke week! Meer en meer tot mezelf gekomen door de prachtige plek, de fijne mensen, beeldhouwen met deskundige begeleiding, gesprekken bij het kampvuur, de ontspannen sfeer, Fantastisch!

Gerard

Creatieve vakantie in het buitenland

Wanneer je op een creatieve vakantie in het buitenland wilt, ben je bij Sadhaka dus aan het juiste adres. Op onze locatie Le Moulin in Frankrijk ben je van alle gemakken voorzien. Wij geven je de tools om aan de slag te gaan en je creativiteit de vrije loop te laten. We zitten midden in de prachtige natuur, dus wanneer het kan werken we het liefst buiten. Maar we beschikken ook over verschillende open, lichte ruimtes. Bovendien mag je tijdens je verblijf gebruik maken van onze luxe faciliteiten, waaronder een sauna en een mooie zwemvijver. Wil je na je creatieve vakantie in Frankrijk nog graag wat langer blijven? Dat kan, want wij bieden ook een volpension. Reserveer dus snel een slaapplek in onze mooie accommodaties of op de camping van Le Moulin!

Een vakantie bij Sadhaka is bijzonder

Tijdens een creatieve vakantie bij Sadhaka ben je helemaal vrij om te experimenteren met verschillende kunstuitingen. Je kunt je creativiteit helemaal de vrije loop laten gaan. Bovendien kun je de creatieve workshops combineren met bijvoorbeeld trainingen in tantra, yoga en meditatie. Jij komt niet alleen thuis met een heerlijk vakantiegevoel, maar ook met een gevoel van voldoening. Tijdens je vakantie profiteer je onder andere van de volgende voordelen:

 • Grote keuze aan verblijfplekken, waaronder (meerpersoons) vakantieaccommodaties en een natuurcamping
 • Ervaren instructeurs die je persoonlijk begeleiden
 • Luxe faciliteiten waaronder een sauna en een schone zwemvijver
 • Cursussen op prachtige locaties in zowel binnen- als buitenland
 • Zeer aantrekkelijke prijzen

Kunst in beeld

Beeldende kunst maken
Kunst met Glas in Lood
Kunst Glas in lood met groep
Kunstzinnig buiten tafel
Kunst sierraden maken

Reserveer jouw creatieve vakantie bij Sadhaka

ga jij ook voor een vakantie waarbij je je creativiteit de vrije loop kunt laten gaan? Reserveer dan bij Sadhaka! Dat doe je door hier op de site het inschrijfformulier in te vullen. Je kunt ook telefonisch reserveren via 06-51343572 of een mail sturen naar info@sadhaka.nl. Bij vragen kun je ook altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen. Ga ook op creatieve vakantie met Sadhaka!

Nieuwsbrief ontvangen?