Info aanvragen

Yoga weekend

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Prachtige plek middenin de natuur
 • Duurzaam verblijf
 • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Yoga cursus Sadhaka

Sadhaka geeft trainingen en workshops

Wil jij jezelf hervinden tijdens een uniek yoga weekend? Schrijf je dan in voor een weekend bij Sadhaka. Wij geven workshops in eigen land, maar ook in Frankrijk. Wat het yoga weekend zo speciaal maakt, vertellen we je hieronder. Maar je bent natuurlijk ook welkom om het zelf te ervaren, in binnen- of buitenland!

Yoga is meer dan alleen een workout

Bij Sadhaka zien we yoga als meer dan alleen een training, of een workout. Yoga is holistisch: het heeft een invloed op elk aspect in je leven. Natuurlijk houd je door middel van yoga je lichaam in goede conditie. Je bent immers actief aan het bewegen. Maar het brengt ook je geest tot rust. Bovendien ervaar je eenwording met het allerhoogste. Tijdens het yoga weekend vieren we het leven al lachend en dansend. Dit doen we in een van onze prachtige locaties in Nederland, of op onze locatie in Frankrijk, Le Moulin. Lijkt het je wel wat om je weekend in het buitenland te besteden, en helemaal tot jezelf te komen? Neem dan contact met ons op!

Yoga weekend

Onze Yoga Cursussen

Yoga weekend in het buitenland

Het yoga weekend vindt, zoals gezegd, plaats in Frankrijk op onze locatie genaamd Le Moulin. Hier geven Chandra Patricia Benjamins en Wim Molinello een heel weekend lang workshops en trainingen. Le Moulin is gevestigd in de prachtige natuur. Je kunt er gebruikmaken van comfortabele voorzieningen, zoals onze sauna, en je kunt zwemmen in het schone meer. Maar natuurlijk is ook de ruimte waar we yoga beoefenen erg belangrijk. Wanneer het weer het toelaat, doen we dit het liefste buiten. Bij Le Moulin vind je daarbij drie ruime, lichte trainingsruimtes. Is dat wat voor jou? Reserveer dan een kamer in een van de accommodaties, of op de camping.

Vanaf dag 1 viel alles van me af. Dikke pluim aan het team. Heerlijk eten, de wijze lessen van Wim in de yoga, Chandra voor haar geduld, liefde en inspiratie tijdens crea, tot volgend jaar!

Carolie

Agenda Frankrijk

  Agenda Nederland

   Zo verlopen de workshops tijdens een yoga weekend

   De cursussen tijdens het yoga weekend verlopen als volgt. De yogalessen beginnen met een zogenaamde Dharma talk. Dit is een onvoorbereid gesprek over alle aspecten van het leven, maar dan vanuit het oogpunt van yoga. Het gaat over de dingen die op dat moment belangrijk zijn. Het komt regelmatig voor dat cursisten op dit punt tot een persoonlijk inzicht komen. Vervolgens begint een warming up met bewegingsexpressie op muziek. Je wordt aangemoedigd om op muziek alle energie uit je lichaam te laten komen. Niets is te gek! De yoga lessen zelf zijn pittig en dynamisch. Je wordt je bewust van de bewegingen van je lichaam. Kijk niet naar de mensen om je heen, maar luister naar je eigen lichaam. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen universum, je krijgt de regie over je eigen lichaam en je eigen acties. De les wordt vervolgens rustig, met meditatie, afgerond.

   Wat Sadhaka bijzonder maakt

   Het yoga weekend van Sadhaka is een bijzondere ervaring. Ga je weer terug naar huis, dan doe je dat niet alleen met het gevoel dat je een heerlijke vakantie gehad hebt. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het geven van yogalessen, en geven onze grootschalige workshops een persoonlijke touch. Dit houdt in dat je tijdens het yoga weekend volledig gericht bent op bewustwording, zelfontplooiing en persoonlijke groei. Bij thuiskomst heb je naast een vakantiegevoel ook een gevoel van voldoening. Jij bent een belangrijke schakel in een groter geheel, en je bijdrage doet er echt toe. Tijdens een yoga weekend van Sadhaka kun je bovendien rekenen op:

   • Cursussen op een prachtige locatie in binnen- en buitenland
   • Zeer aantrekkelijke prijzen
   • Uitstekende faciliteiten zoals een sauna en zwemvijver waar je gebruik van kunt maken
   • Meerdere verblijfsmogelijkheden, zoals een (meerpersoons) vakantieaccommodatie en een camping
   • Persoonlijke begeleiding door een ervaren docent

   Yoga in beeld

   Yoga oefening handen omhoog
   Yoga oefeningen gezamelijk
   Tantra rond liggend persoon
   Yoga meditatie Sadhaka
   Yoga met klankschaal binnen

   Reserveer jouw yoga weekend

   Wil jij ook deelnemen aan zo’n uniek yoga weekend in Nederland of Frankrijk? Reserveer dan eenvoudig online via het inschrijfformulier. Je kunt ons ook bellen of mailen via 06-51343572 en info@sadhaka.nl. Hierop zijn we ook bereikbaar voor vragen, of laat een bericht achter via het contactformulier. Ontdek ook wat yoga voor jou kan betekenen, tijdens een yoga weekend van Sadhaka!

   Nieuwsbrief ontvangen?