Info aanvragen

Yoga vakantie Nederland

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Yoga cursus Sadhaka

Unieke workshops en cursussen door Sadhaka in Nederland

Is een yoga vakantie in Nederland echt iets voor jou? Sadhaka organiseert unieke vakanties in eigen land, vol met trainingen, workshops en cursussen waarbij yoga natuurlijk centraal staat. Dit doen we al meer dan 15 jaar lang! Onze ervaren instructeurs gaan graag samen met jou aan de slag. Wil jij ook zo’n yoga vakantie in Nederland ervaren? Reserveer dan snel!

Yoga is een holistische levenswijze

Yoga is niet slechts een hobby of een workout, het is een holistische levenswijze. Dat betekent dat het invloed heeft op alle gebieden van je leven. Het is volledig geïntegreerd. Zolang je in je lichaam bent, heb je de taak om het goed te onderhouden, je geest tot rust te brengen, en eenwording te ervaren met het allerhoogste. Tijdens een yoga vakantie van Sadhaka ga je hiermee aan de slag. Tijdens je vakantie vier je al lachend en dansend het leven. Wij organiseren deze unieke cursus gewoon hier in Nederland. Een week lang even helemaal weg van de dagelijkse sleur! De lessen zijn speels, pittig en humorvol, en zijn gericht op spirituele groei. Wij dagen je uit om je op fysiek, energetisch, mentaal en emotioneel niveau te openen, en je verder te ontplooien. Leer je eigen grenzen kennen, en ervaar hoe het is om helemaal vrij te zijn tijdens een yoga vakantie in Nederland.

Yoga vakantie Nederland

Onze Yoga Cursussen

Een yogales bij Sadhaka

De lessen tijdens je yoga vakantie in Nederland worden gegeven door docent Wim Molinello. De les begint heel traditioneel met een zogenaamde ‘Dharma talk’. Tijdens deze motiverende speech komen de verschillende aspecten van het leven voorbij, gezien vanuit yoga. Dit is nooit een voorbereid stukje tekst, maar altijd uniek. Wim laat de woorden op zich afkomen, afgestemd op de tijd, de mensen en de energie in de ruimte. Dan is het tijd voor de warming up. Je lichaam komt vrij en de energie gaat stromen door de bewegingsexpressie op muziek. Daarna gaan we aan de slag met de Hatha yoga lessen. Die zijn pittig en dynamisch. Waar je je eerst in je hoofd bevond, kom je nu weer terug in je lichaam. Je volgt hierbij niet je buurman of je leraar, maar je voelt wat je lichaam nodig heeft. Ter afsluiting is er ruimte voor Zen meditatie, waardoor de lessen in rust afgesloten worden.

Vanaf dag 1 viel alles van me af. Dikke pluim aan het team. Heerlijk eten, de wijze lessen van Wim in de yoga, Chandra voor haar geduld, liefde en inspiratie tijdens crea, tot volgend jaar!

Carolie

Yoga vakantie in Nederland

Sadhaka is de aangewezen plek waar je terecht kunt voor een yoga vakantie in Nederland. Wij organiseren de vakanties in Drenthe. Meeuwenveen is een mooie stilteplek in Nederland waar we al jarenlang yoga vakanties organiseren. In onze sfeervolle, comfortabele groepsaccommodatie kun je helemaal jezelf zijn. Er is de ruimte voor 30 mensen. Alle cursisten moeten zich welkom, veilig en thuis voelen, wat we bereiken door gezellig samen te eten en te praten rond het vuur. Natuurlijk houden we ons tijdens de yoga vakantie vooral bezig met yoga, maar er is ook genoeg ruimte voor tantra, meditatie, (leren) masseren en creatieve activiteiten zoals schilderen.

Wat Sadhaka zo bijzonder maakt

Of je nu met Sadhaka op yoga vakantie in Nederland of in het buitenland gaat, wij zorgen voor een unieke ervaring die je zeker niet snel zult vergeten. Er is altijd genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht, ook al werken we op grootschalig niveau. We organiseren al meer dan 15 jaar cursussen en workshops op het gebied van tantra en yoga in binnen- en buitenland. Hierbij staan bewustwording, ontplooiing en persoonlijke groei altijd centraal. Natuurlijk geniet je ook van de prachtige natuur, lekker vegetarisch eten en een comfortabele verblijfsplek. Na een yoga vakantie van Sadhaka kom je niet alleen thuis met een lekker vakantiegevoel, maar ook met een gevoel van voldoening. En dat alles voor een zeer scherpe prijs!

Yoga in beeld

Yoga oefening handen omhoog
Yoga oefeningen gezamelijk
Tantra rond liggend persoon
Yoga meditatie Sadhaka
Yoga met klankschaal binnen

Reserveer jouw yoga vakantie bij Sadhaka

Wil jij ook samen met Sadhaka aan de slag met yoga tijdens je vakantie? Reserveer dan snel! Dat doe je door hier op de site het inschrijfformulier in te vullen. Ook kun je ons telefonisch bereiken via 06-51343572 of een mail sturen naar info@sadhaka.nl. Heb je verder nog vragen? Ook dan kun je ons telefonisch of per mail bereiken, of een bericht achterlaten via het contactformulier. Wij hopen je graag terug te zien tijdens je yoga vakantie in Nederland!

Nieuwsbrief ontvangen?