Info aanvragen

Nicolette ten Hoorn

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Nicolette ten Hoorn
Deep Dive Bodywork, Lomi Lomi Tempelstijl massage, Rebalancing en Tantra massage, ademwerk  en traumawerk bij het Equinox Bodywork festival 25 – 30 augustus 2024

Nicolette heeft jarenlange ervaring als energetisch en intuïtief lichaamswerker, masseur, therapeut, trainer en leidt diverse workshops vanuit haar eigen praktijk in Rotterdam. Met een Indische achtergrond is helende aanraking haar met de paplepel ingegoten en heeft zij vanuit haar opvoeding deze traditie ook weer overgedragen aan haar inmiddels drie volwassen dochters.

Met veel toewijding en passie neemt Nicolette haar klanten mee naar hun diepere lagen van bewustwording en bewustzijn, om zo verbinding te kunnen maken met hun lichaam. Dit brengt heling op lichamelijk, geestelijk, energetisch en spiritueel bewustzijnsvlak.

Nicolette werkt met diverse soorten massage stijlen. De technieken vinden hun herkomst in de Lomi Lomi Tempelstijl massage, Rebalancing en Tantra massage en traumawerk. Ademhalingswerk loopt hier als een rode draad doorheen.

Een opleiding systemisch werk en het vergevingsritueel Ho’oponopono vormen een belangrijke aanvulling op het proces van het belichamen van de groeiprocessen waar zij haar klanten in begeleid.

Nicolette zet vertraging in om in geleidelijkheid en in een veilige setting, haar klanten vanuit oordeelloosheid naar diepere lagen te leiden om vandaaruit met meer bewustzijn te kunnen bewegen.

Workshop: Deep Dive Bodywork

Een lichaamsgerichte workshop waar we in vertraging komen om af te dalen in de diepere lagen van ons fysieke, emotionele en energetisch lichaam.
Theorie en praktijk wisselen elkaar af om ook naast het voelen meer begrip te krijgen over hoe ons zenuwstelsel werkt en wat het effect is op ons lichaam. Al voelend maken we meer contact als gever en ontvanger met onszelf en met de ander.

Deep Dive Bodywork bij het Equinox Festival 25 – 30 augustus 2024

Nieuwsbrief ontvangen?