Info aanvragen

Tantra workshop

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Tantra

Unieke tantra workshop van Sadhaka

Ben jij op zoek naar een unieke tantra workshop die invloed heeft op alle aspecten van je leven? Dan kun je terecht bij Sadhaka. Al ruim 15 jaar bieden wij cursussen in zowel binnen- als buitenland. We vertellen graag meer over wat onze cursussen zo uniek maakt, maar je bent natuurlijk ook welkom bij ons in Frankrijk om het zelf mee te maken!

Wat tantra voor jouw betekent

Tantra is een manier om jezelf volledig te leren kennen. Het doet niet aan restricties, vooroordelen en concepten. Er zijn geen taboes, en al je emoties, verlangens en angsten komen naar boven. Tantra geeft je de hulpmiddelen om al deze emoties onder ogen te zien. Tijdens de tantra workshop krijg je ook de mogelijkheid om je hart-energie te ontwikkelen. Met deze energie kun je onvoorwaardelijk van jezelf houden en sta je meer open voor anderen. Leer je grenzen kennen, en ontwikkel jezelf verder met een tantra workshop van Sadhaka.

Tantra workshop

Groot aanbod cursussen

Bij Sadhaka hebben we een groot aantal cursussen waar de tantra workshop onderdeel van is. Zo bieden we bijvoorbeeld een ‘all you can meet – combiweek’. Hierbij ga je aan de slag met tantra, yoga, meditatie, massage en andere manieren om creatief bezig te zijn (zoals schilderen). Ook kun je deelnemen aan het tantra festival in Frankrijk. Een week vol met activiteiten op het gebied van tantra waarbij je helemaal vrij bent om jezelf te zijn, je in het hier en nu te bevinden en liefdevolle ervaringen op te doen. Dit is slechts een greep uit het assortiment aan tantra workshops die wij aanbieden. Hier op de site vind je meer informatie over de verschillende cursussen, maar we beantwoorden ook gerust al je vragen wanneer je contact met ons opneemt.

Een verrassing, iedere dag opnieuw grenzen verleggen en ontdekken. Mensen op zijn mooist. Weer open durven zijn!

-Maria-

Tantra workshop in het buitenland

Bij Sadhaka kun je cursussen volgen in eigen land, maar we bieden onze tantra workshop ook in het buitenland. In Frankrijk vind je onze locatie ‘Le Moulin’. Dit is een prachtig plekje in de Franse natuur waar je onder begeleiding van de docenten van Sadhaka verschillende tantra workshops bij kunt wonen. Je kunt ook gebruik maken van luxe voorzieningen zoals onze sauna, en zwemmen in een prachtige, schone natuurvijver. Le Moulin beschikt over drie grote, lichte trainingsruimtes, maar als het weer het toelaat vinden zo veel mogelijk van de activiteiten in de buitenlucht plaats. We kunnen het ons goed voorstellen dat je na de cursus nog langer van de prachtige Franse natuur wilt genieten. Daarom bieden we ook een volpension verblijf aan. Reserveer in slaapplek in een van onze accommodaties, of op de camping.

Waarom cursus volgen bij Sadhaka

Het volgen van een tantra workshop in het buitenland bij Sadhaka is een unieke ervaring. We werken op grootschalig niveau, maar zorgen toch ook altijd voor een persoonlijke touch. We richten onze cursus volledig op bewustwording, zelfontplooiing en persoonlijke groei. Kom je weer thuis uit Frankrijk, dan heb je niet alleen het heerlijk vakantiegevoel, maar ook een gevoel van voldoening. Wij brengen je met jezelf in contact, en helpen je ontdekken dat je als schakel in een geheel ontzettend belangrijk bent, en dat je bijdrage ertoe doet. Bovendien kun je rekenen op:

  • Cursussen op prachtige locaties in binnen- en buitenland
  • Meerder verblijfsopties waaronder (meerpersoons) vakantieaccommodaties en een camping
  • Persoonlijke begeleiding door docenten met jarenlange ervaring
  • Uitstekend faciliteiten waaronder een sauna en een schoon meer om in te zwemmen
  • Zeer aantrekkelijke prijzen

Tantra in beeld

Tantra groepsfoto binnen
Tantra header foto Sadhaka
Tantra foto1 Sadhaka
Tantra rond liggend persoon
Foto's Cursus Shibari

Reserveer voor de tantra workshop van Sadhaka

Wanneer de tantra workshop van Sadhaka als echt iets voor jou klinkt, reserveer je eenvoudig online via het inschrijfformulier op de site. Je hebt ook de mogelijkheid om ons te bellen via 06-51343572 of een mail te sturen naar info@sadhaka.nl. Zo kun je ons ook bereiken voor meer informatie, of je kunt een bericht achterlaten via het contactformulier. We hopen je gauw te zien bij de tantra workshop van Sadhaka!

Nieuwsbrief ontvangen?