Info aanvragen

Single vakantie

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Prachtige plek middenin de natuur
 • Duurzaam verblijf
 • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Yoga cursus Sadhaka

Single vakantie bij Sadhaka

Ben je op zoek naar een single vakantie waarbij je niet alleen helemaal tot rust komt, maar ook jezelf en je lichaam beter leert kennen, en je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan? Dan ben je bij Sadhaka aan het juiste adres! Wij organiseren vakanties in eigen land, maar je kunt bij ons ook terecht voor een single vakantie in het buitenland, in Frankrijk. Wij vertellen er graag meer over, maar bij vragen mag je ook contact opnemen. Natuurlijk heten we je ook van harte welkom bij ons in Frankrijk!

Cursussen in het teken van tantra

Een single vakantie van Sadhaka staat in het teken van tantra. Tantra betekent letterlijk expansie, verbreden of verruimen. Het is gebaseerd op een eeuwenoude Indiase filosofie, die in het Westen opnieuw is uitgevonden. Het richt zich volledig op zelfrealisatie en het bereiken van verlichting. Binnen de tantra zijn er geen taboes, en je wordt geconfronteerd met je emoties, verlangen en angsten. Tijdens een single vakantie bij Sadhaka leer je jezelf en je emoties dus echt kennen. Dit gebeurd onder andere door middel van yoga, meditatie, massages en andere oefeningen. Als single kun je een gelegenheidskoppel vormen met een andere cursist. Wij helpen je met het vinden van de geschikte persoon, met wie je echt een klik hebt.

Single vakantie

Onze Yoga Cursussen

Single vakantie in het buitenland

Sadhaka organiseert de ideale single vakantie in Frankrijk voor iedereen die zich graag bezighoudt met creativiteit, yoga en tantra. Dat doen we op onze locatie Le Moulin, die middenin de prachtige natuur gevestigd is. We beschikken over genoeg ruimte om de activiteiten uit te voeren, waaronder drie grote, lichte yoga ruimtes. Maar we willen natuurlijk zo veel mogelijk van de natuur genieten, dus bij voorkeur vinden de activiteiten buiten plaats. Bovendien kun je tijdens je single vakantie bij ons in Frankrijk gebruikmaken van luxe faciliteiten zoals een sauna, en heerlijk afkoelen in de zwemvijver. Straks wil je niet meer weg! Daarom is het ook mogelijk om je vakantie een week te verlengen met een volpension.

Waarom Sadhaka bijzonder is

Maar wat maakt Sadhaka nu anders dan alle andere single vakanties in het buitenland? Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van cursussen en workshops op het gebied van tantra. Dit doen we op grootschalig niveau, maar er is altijd nog ruimte voor persoonlijke aandacht. Bij ons staat bewustwording, ontplooiing en persoonlijke groei altijd centraal. Bovendien geniet je tijdens je vakantie van heerlijk (vegetarisch) eten, de prachtige natuur en een comfortabele slaapplek. Na je single vakantie bij Sadhaka kom je niet alleen thuis met een prettig vakantiegevoel, maar ook met een gevoel van voldoening. Bovendien profiteer je van de volgende voordelen:

 • Veel keuze tussen verschillende verblijfsmogelijkheden, zoals (gedeelde) vakantieaccommodaties en een natuurcamping
 • Persoonlijke begeleiding door ervaren trainers
 • Luxe faciliteiten en een mooi schoon meer om in te zwemmen
 • Vakanties in binnen- en buitenland
 • Zeer aantrekkelijke prijzen

Vanaf dag 1 viel alles van me af. Dikke pluim aan het team. Heerlijk eten, de wijze lessen van Wim in de yoga, Chandra voor haar geduld, liefde en inspiratie tijdens crea, tot volgend jaar!

Carolie

Creatieve activiteiten tijdens je vakantie

Tijdens de yoga vakantie ga je aan de slag met het maken van verbindingen. Deze verbindingen maak je met de mensen om je heen, maar die ga je ook met jezelf aan. Natuurlijk doe je dit met yoga, maar ook met andere creatieve activiteiten zoals schilderen, meditatie, tantra yoga en masseren. Je (her)vind de verbinding met jezelf en anderen op een unieke manier.

Dit is het bijzondere van een yoga vakantie bij Sadhaka

Een yoga vakantie bij Sadhaka is een zeer bijzondere ervaring. Al meer dan 15 jaar geven wij yogalessen. Dat doen we op grootschalig niveau, maar toch zorgen we altijd voor een persoonlijke touch. De cursus is volledig gericht op bewustwording, zelfontplooiing en persoonlijke groei. Als je vanuit Frankrijk weer thuiskomt, geniet je niet alleen van een heerlijk vakantiegevoel, maar ook van een voldaan gevoel. Na je vakantie is het voor jou helemaal duidelijk dat je als individu een belangrijke schakel bent in een groter geheel. Jouw bijdrage doet ertoe. Je kunt tijdens je yoga vakantie ook rekenen op:

 • Cursussen op prachtige locaties in binnen- en buitenland
 • Meerdere verblijfsopties waaronder (meerpersoons) vakantieaccommodaties en een camping
 • Persoonlijke begeleiding door docenten met jarenlange ervaring
 • Uitstekende faciliteiten waaronder een sauna en zwemvijver
 • Zeer aantrekkelijke prijzen

Sadhaka in beeld

Yoga oefening handen omhoog
Yoga oefeningen gezamelijk
Tantra rond liggend persoon
Yoga meditatie Sadhaka
Yoga met klankschaal binnen

Reserveer jouw single vakantie!

Wil jij ook op vakantie met Sadhaka? Reserveer dan snel, voordat we vol zitten! Dat doe je door hier op de site het inschrijfformulier in te vullen. Je bovendien telefonisch reserveren door te bellen naar 06-51343572 of via de mail door een bericht te sturen naar info@sadhaka.nl. Voor verdere vragen mag je ook altijd telefonisch of per mail contact opnemen, of een bericht achterlaten via het contactformulier. Wij hopen je graag te verwelkomen tijdens je single vakantie bij Sadhaka!

Nieuwsbrief ontvangen?