Wie zijn wij

Sadhaka is een kleinschalige cursusorganisatie met creatieve en spirituele vakanties in Frankrijk en Nederland.
Initiatiefnemers zijn Chandra Patricia Benjamins (beeldend docent) en Wim Molinello (yoga en tantra docent).

tekst-patries-wim2015 

In 2004 zijn wij verhuisd van Nederland naar Frankrijk. Het eerste jaar hebben we in Frankrijk in een leefgemeenschap gewoond. Van daaruit is Sadhaka gegroeid tot wat het nu is:
In de maanden juli en augustus verzorgen wij sinds 2004 in midden Frankrijk o.a. Yogatrainingen Bewustzijn, Tantra Yoga cursussen, Kunstweken en Combiweken Yoga en Creatief.

In Nederland organiseren wij drie keer per jaar yoga weekenden.

Na jaren een groepsaccommodatie gehuurd te hebben voor onze zomercurssussen, ging najaar 2012 een droom in vervulling. Met een team van vrijwilligers hebben wij een voormalige watermolen in midden Frankrijk omgetoverd tot Sadhaka's nieuwe Centrum voor Persoonlijke groei en BewustZijn. Een nieuw en definitief thuis, voor ons, en onze Sadhaka gasten.

Op deze plek is het mogelijk om onze ideeen te realiseren over duurzaam en natuurlijk leven in volle vrijheid. Inmiddels komt het water uit de kraan uit een natuurlijke bron dat verwarmd door zonnepanelen, is er een sauna, een moestuin, bakken we ons eigen brood, maken we meel en muesli van biologisch graan, hebben we eieren van eigen kippen, is er een fruitboomgaard en bessentuin aangelegd en een zwemmeer voor een zomerse duik.
Kom je met ons mee genieten?

Volg de ontwikkelingen van ons centrum op onze Facebook.