Info aanvragen

Bewustzijn

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Prachtige plek middenin de natuur
 • Duurzaam verblijf
 • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Yoga cursus Sadhaka

Yoga is holistisch, het is een levenswijze

‘De yogi die vol vuur alle hoofdstromingen van de yoga beoefend zal stellig zijn doel bereiken’.
Yoga is holistisch. Het is een levenswijze, waarin alle aspecten van het leven zijn geïntegreerd. Zolang je in het lichaam bent moet je deze onderhouden, wil je je geest tot rust brengen en eenwording met het allerhoogste ervaren.

Vind jezelf dansend en lachend het leven vieren in Sadhaka’s prachtige yoga ruimte. De hatha yogalessen gegeven door Raja yogadocent Wim Molinello zijn verfrissend speels, pittig en humorvol. Ze zijn gericht op spirituele groei. Je wordt uitgenodigd je op fysiek, energetisch, mentaal en emotioneel niveau te openen en verder te ontplooien. Hij leert je zelf je grenzen te ervaren naar totale vrijheid en laat je thuiskomen in jezelf.

Onze Yoga Cursussen

Vanaf dag 1 viel alles van me af. Dikke pluim aan het team. Heerlijk eten, de wijze lessen van Wim in de yoga, Chandra voor haar geduld, liefde en inspiratie tijdens crea, tot volgend jaar!

Carolie

Agenda Frankrijk

  Agenda Nederland

   Kom uit je hoofd in je hart en voel: dit ben ik

   Wim begint zijn yogalessen traditioneel met een Dharma talk. Ze gaan over alle aspecten van het leven, gezien in het licht van yoga. Wims talks zijn altijd uniek. Hij bereidt deze namelijk nooit voor maar laat de woorden komen zoals ze moeten komen, afgestemd op de mensen en de energie van dat moment. Ze raken daarom altijd, soms in een plotseling persoonlijk inzicht, in bevestiging of weerstand.
   Bij de warming up met bewegingsexpressie op muziek kom je vrij in je lichaam en gaat de energie stromen (zoals Osho zei “Gooi alle gekte eruit “).

   De Hatha yoga lessen zijn pittig en dynamisch. Je komt uit je hoofd weer in je lijf. Raja Yoga docent Wim Molinello leert je niet te kijken naar je buurman, of een leraar te volgen, maar te voelen. Leer luisteren naar je eigen lichaam en liefdevol zijn naar jezelf toe. Je bent zelf de creator van je eigen universum. Hij geeft je de regie terug over je lichaam, acties en reacties. Je wordt zelf verantwoordelijk voor je leven. Wat een stap! Wat een transformatie. Hoe waardevol! Wim biedt een variatie aan Zen meditaties waarmee zijn lessen in rust worden afgesloten.

   Yoga algemene foto Sadhaka

   Yoga in beeld

   Yoga oefening handen omhoog
   Yoga oefeningen gezamelijk
   Tantra rond liggend persoon
   Yoga meditatie Sadhaka
   Le Moulin, een plek om te Zijnnnnn
   Yoga met klankschaal binnen
   Nieuwsbrief ontvangen?