Info aanvragen

Tes en Verena

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Over Tes

Tessa zet de prachtige elementen van yoga, natuur en ceremonie in om het licht van bewustzijn te verspreiden. Haar reis startte zeven jaar geleden in India tijdens haar eerste yoga les. Een grote verwondering en nieuwsgierigheid naar haar innerlijke wereld werd geboren en er was geen weg meer terug. Ze voltooide verschillende Yoga Teacher trainingen, assisteerde docenten als Victoria Raven Hyndmen en leerde oude wijsheden van verschillende masters zoals haar geliefde teachers Satya & Sahaj.
Tegenwoordig leidt ze retreats bij het Mandali Retreat Center in Italië. En samen met haar levenspartner Tonko creëerde ze BEING (www.being-connected.nl).

Met liefde en aandacht begeleid Tes jou doormiddel van fysieke practices als Hatha, Vinyasa, Yin, Restorative en Yoga Nidra. Hiermee zal ze je zowel uitdagen en versterken als voeden en verzachten om zo de perfecte balans in jezelf te vinden.
Tes weet als geen ander hoe belangrijk onze verbinding met moeder aarde is en eert daarom de elementen waarmee ze haar tribe samenbrengt in ceremonie. Zodat we weer kunnen verbinden met het speelse, chaotische, dappere en kwetsbare wilde vuur wat wij allen in ons dragen.
Ze heeft het haar missie gemaakt om andere te begeleiden in hun zoektocht naar voluit leven. Terug naar het hart, terug naar huis.

Verena

Verena is een spirituele adem coach, intuïtieve zangeres en levensgenieter. Door een auto-ongeluk 9 jaar geleden begint haar reis naar de diepte van het menselijk bestaan en de bevrijding van het zelf. Ze voelt de roep om ademwerk, zang, geluiden en meer tools te delen om mensen te ondersteunen om contact te maken met hun diepere zelf en de vreugde en levensvreugde te voelen. In dit werk combineert ze alle verschillende tools die ze door de jaren heen heeft geleerd, waaronder adem-, lichaams- en energiewerk, beweging en geluid, authentiek relateren, polariteitswerk en de wijsheid van de vrouwelijke cyclus. Verena is enthousiast over alles wat met sensualiteit te maken heeft, zoals dansen, cacao, etherische oliën, voeding, tantra en seksuele bevrijding.
Kijk voor meer informatie over Verena op haar website: www.verenaherberth.com

Nieuwsbrief ontvangen?