Info aanvragen

Michael Bentein en Sofie Hugelier

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Michael Bentein en Sofie Hugelier
Japanese Rope Tying for Healing and Transformation | Oshun Bodywork bij het Equinox Bodywork festival 25 – 30 augustus 2024

Wij zijn Sofie & Michael, een koppel zowel in het dagelijkse leven als op de werkvloer. Onze passie is het creëren van een veilige en liefdevolle omgeving waar mensen de aandacht krijgen die ze verdienen. Wij geloven dat iedereen de kans moet krijgen om zich volledig over te geven aan hun interne processen, waardoor ze kunnen groeien en helen.

Onze missie is om magische verbindingen te creëren waarin mensen zich vrij en gesteund voelen. We worden geïnspireerd door de transformatie die we zien wanneer mensen de ruimte krijgen om aan zichzelf te werken in een ondersteunende omgeving. Deze magie van verbinding en heling vormt de kern van ons werk en motiveert ons om elke dag met toewijding en passie onze missie voort te zetten.

Sinds 2 jaar werken zijn we actief binnen Oshun Bodywork, waar we de eeuwenoude wijsheid van Tantra combineren met moderne technieken. Bij ons vind je een warme en veilige plek om jezelf te verkennen en te omarmen. We nodigen vrouwen, mannen en koppels uit om de zoektocht naar buiten los te laten en naar binnen te keren. Hier ontdek je dat alles wat je nodig hebt al in jou aanwezig is. Jij bent van nature heel en compleet. Met onze begeleiding openen we nieuwe deuren van helderheid en perspectief, zodat je jouw unieke innerlijke pad kunt herontdekken.

 

Website: www.oshun-bodywork.be 

Foto's Cursus Shibari
Foto's Cursus Shibari

Workshop: Shibari ‘Overgave & Play’*
Shibari, de Japanse kunst van bondage, is een prachtige manier om de diepten van intimiteit, kwetsbaarheid en vertrouwen in jezelf en/of je relatie te verkennen. Shibari gaat niet alleen over touwen en knopen, maar over de verbinding tussen 2 mensen. Door de kunst van overgave en vertrouwen te beoefenen, zul je een dieper niveau van intimiteit en verbondenheid ervaren met jezelf en/of jouw (gelegenheids)partner, dat je misschien nooit voor mogelijk had gehouden.

Overgave kan eng lijken, maar het betekent niet dat je een zwakke of meegaande houding aanneemt. Het gaat erom de mentale onrust in je hoofd te verminderen en jezelf open te stellen voor nieuwe mogelijkheden. Door verantwoordelijkheid te nemen voor je partner en jezelf, zul je een niveau van verbinding en intimiteit ervaren dat transformerend kan zijn.

*Privésessies tijdens het Equinox Festival*

Tijdens het Equinox Festival bieden wijMichael en Sofie ook diepgaande privésessies aan, gericht op persoonlijke heling en groei.

Met open armen en een warm hart nodigen we jullie uit om deze bijzondere ervaringen met ons te delen:

– *1-op-1 Shibari sessie met Michael:* Beleef de kunst van Shibari in een veilige & intieme setting, waar vertrouwen en overgave centraal staan.
– *Shibari sessie met Sofie en Michael:* Ervaar de unieke gepolariseerde dynamiek van Shibari met 2 begeleiders die zorgen voor een diepere verbinding & harmonie.
– *Koppelsessie met Sofie & Michael:* Versterk jullie relatie door middel van intieme oefeningen en rituelen, ontworpen om jullie band te verdiepen.
– *1-op-1 sexual heling sessie met Sofie:* Ontdek de kracht van yoni healing, yoni mapping en lingam healing in een liefdevolle en ondersteunende omgeving.

Deze sessies zijn bedoeld om je te helpen je innerlijke kracht te herontdekken en je helingsproces te bevorderen. We kijken ernaar uit om je te begeleiden en te ondersteunen in een ruimte waar je volledig jezelf kunt zijn.

 

Michael en Sofie

Shibari workshop bij het Equinox Bodywork Festival 25 – 30 augustus 2024

Nieuwsbrief ontvangen?