Info aanvragen

Rixt Strikwerda

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Rixt Strikwerda

Rixt Strikwerda – Beeldend therapeut, systemisch opsteller, yogaleraar

Rixt Strikwerda heeft 20 jaar ervaring in het begeleiden van bewustwording processen bij mensen en groepen. Ze is beeldend therapeut, systemisch opsteller, yogaleraar en genietende danser in het ruimte scheppen voor alle alchemistische processen van het leven.

In haar bedrijf www.theartofyou.nl begeleidt ze vele mensen in een breed spectrum aan levens-uitdagingen op het gebied van lijf, hart, leven en carrière. Nieuwe trainingen en scholingswegen inspireren haar om de reis die jij maakt in volle overgave te begeleiden.

“Op mijn 17de wist ik al dat ik beeldend therapeut wilde worden, om vanuit de bewustzijn en een onuitputtelijke bron van creativiteit mensen te helpen. Na een aantal studies en trainingen, reizen en ook de nodige persoonlijke ervaringen, breng ik mijn passie en deskundigheid sinds 20 jaar in de praktijk. In de loop van mijn carrière heb ik steeds mijn expertise uitgebreid. Zo put ik uit methodes van de gestalttherapie, meditatie, lichaamsgerichte psychotherapie, systeem/familieopstellingen en meerdere disciplines.
Naast diverse trainingen zijn boeddhische levensbeschouwing, intuïtieve ontwikkeling, yoga, meditatie, antroposofie, familie en systeemopstellingen leidraden in mijn leven geworden, waar ik veel inspiratie uit haal. Ook heb ik goede coaches en trainers op mijn pad gehad. Ook uit eigen ervaring weet ik dus welke goede impact iemand die een periode met je meeloopt kan hebben op je leven. Dat is veel!”

Ervaringen van cursisten:

Rixt laat zien dat er altijd nóg meer vrijheid te ontdekken is, en je nóg ruimer kunt gaan leven! Dankjewel, Rixt, voor de veilige omgeving, en je prikkelende aanwezigheid. – MvP.

De begeleiding door Rixt was liefdevol, inspirerend en vakkundig. Ik voelde me als in een warm bad, waar ik veilig aan mijn eigen thema’s kon werken. Af en toe uit mijn comfortzone komen als onderdeel van mijn reis. Ik heb geleerd om bewuster mijn energie te voelen, blokkades te signaleren en ik heb het gevoel dat ik mijn ware zelf meer heb kunnen omarmen. Een unieke ervaring, heel bijzonder wat je neerzet. – MK.

Nieuwsbrief ontvangen?